Kad nemėgstu aš soliarumų, o ir nesu buvus, nes nenoriu kažkaip, išbalus kaip vištos š.... bet neinu ten ir viskas, plius vasarą nesideginu Vienžo, baltaskūre pasidariau per keletą metų....
Nu nieko, gal visai gera pudra bus, gal tik pirmas įspūdis toks... Candy_Lips sakė, kad viskas gerai su mano odos atspalviu šiandien buvo Tai va dar kart bandysiu ir matysiu....
Bet va kai pamačiau, kad jūs kai kurios čia perkat armani pudrą 7numerio, tai man jau būtų laaaabai per taaaamsi....
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 27, 23:28)
myhabit nenupirkot? cia viskam -25% einu kuistis
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 27, 23:41)
Spygliz tik skaityt rusiskai moka, bet nesupranta ka skaito
QUOTE(spygliz @ 2012 11 27, 23:53)
myhabit nenupirkot? cia viskam -25% einu kuistis
nenupirkom viskam
raso mazdaug taip
Rodos suprantu , kodel Napoleonas, kuris miegodavo 4 val per para, buvo keistas , agresyvus ir norejo visus zudyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 28, 01:04)
nenupirkom viskam
raso mazdaug taip
Rodos suprantu , kodel Napoleonas, kuris miegodavo 4 val per para, buvo keistas , agresyvus ir norejo visus zudyti
raso mazdaug taip
cia ziauru bet tinka man
Papildyta:
toks gerokai nusipenejes
triusis
QUOTE(spygliz @ 2012 11 28, 00:22)
gerulis
man reik zuikio ausis ketvirtadieniui padaryt vaikui tokias neblogas sugalvojau/ kazin tik ar nesibaigs kaip su tais geru noru fail`ais is nuorodos
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 28, 02:12)
gerulis
man reik zuikio ausis ketvirtadieniui padaryt vaikui tokias neblogas sugalvojau/ kazin tik ar nesibaigs kaip su tais geru noru fail`ais is nuorodos
Naudok kartona ir apsiuk ji plonu baltu.porolonu ar kaip ten jis vadinas, vyras kai pirko sake daug sluoksniu agro pleveles viename, apdaila gali daryt is dirbtinio kailiuko..cool gaunas dar uodegiuka prisiuk ir liuks..kaip man patinka karnavalinius rubus gamint
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 27, 19:23)
[color=green][b]Pirksim giorgioarmanibeauty netrukus
labas rytas, jau pirkote is cia?
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 28, 02:12)
gerulis
parodyti tik nepamirsk
QUOTE(spygliz @ 2012 11 28, 02:43)
Naudok kartona ir apsiuk ji plonu baltu.porolonu ar kaip ten jis vadinas, vyras kai pirko sake daug sluoksniu agro pleveles viename, apdaila gali daryt is dirbtinio kailiuko..cool gaunas dar uodegiuka prisiuk ir liuks..kaip man patinka karnavalinius rubus gamint
Spygli, uggsai iskeliauja sia savaite, pasirodo gavus as jau juos buvau, bais kieti
QUOTE(camelija82 @ 2012 11 28, 09:02)
QUOTE(driu @ 2012 11 28, 09:36)
labas rytas, jau pirkote is cia?
atrasys MM, kai pasijungs
Junkites prie www.timberland.com - 40 % nuolaidele
Labas rytas
MM, su tais kostiumais vaikams tai tirkai darbelis As save pamenu is darzelio, vienok, kaip man svarbu budavo, kad mama grazia kauke padarytu
Mano dickiui siemet paprastai kazkaip parasyta - balti marskinukai ir juodos/rudos kelnes. "We are going to be Santas reindeers. ☺ Boys have to be dressed in white shirts and dark pants (brown or black), girls in white blouses and white tights or leggings. We will make special skirts for the girls and special reindeer crowns for everyone."
Tai nereiks sukti galvos - fain
__
Vakar ieksojau ko pirkti, nesugalvavau jau ko ir bereik... Nes iki keliones ko gero ir nebegausiu nieko
MM, su tais kostiumais vaikams tai tirkai darbelis As save pamenu is darzelio, vienok, kaip man svarbu budavo, kad mama grazia kauke padarytu
Mano dickiui siemet paprastai kazkaip parasyta - balti marskinukai ir juodos/rudos kelnes. "We are going to be Santas reindeers. ☺ Boys have to be dressed in white shirts and dark pants (brown or black), girls in white blouses and white tights or leggings. We will make special skirts for the girls and special reindeer crowns for everyone."
Tai nereiks sukti galvos - fain
__
Vakar ieksojau ko pirkti, nesugalvavau jau ko ir bereik... Nes iki keliones ko gero ir nebegausiu nieko
TOYSRUS renkate ?
Reikia peliuko ,Online Only! Buy 1 Get 2 FREE! - http://www.toysrus.c...ductId=11348829 Gal dar kas prisijungtų
čia kažkoks panašus https://www.youtube....h?v=cbqpTW9rpGw
Reikia peliuko ,Online Only! Buy 1 Get 2 FREE! - http://www.toysrus.c...ductId=11348829 Gal dar kas prisijungtų
čia kažkoks panašus https://www.youtube....h?v=cbqpTW9rpGw