http://www.6pm.com neperkat? yra kodukas 10 proc.
QUOTE(rapoja @ 2012 11 26, 14:37)
S manau bus labai aptempta (bent jau man per krūtinę), o L gali būti laisvoka, neprigludusi, irgi negerai... gal sakau palaukt, gal dar išmes M dydžio
QUOTE(*Jolacka* @ 2012 11 26, 15:28)
S manau bus labai aptempta (bent jau man per krūtinę), o L gali būti laisvoka, neprigludusi, irgi negerai... gal sakau palaukt, gal dar išmes M dydžio
Laukim M tik kažin ar sulauksim greit ir dar tokia kaina
QUOTE(Cirkas @ 2012 11 26, 15:28)
perkam kasdien siuo metu neturim koduko
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 26, 15:43)
perkam kasdien siuo metu neturim koduko
Ismete koduka 10% .Nusiunciau
QUOTE(rapoja @ 2012 11 26, 15:37)
O imsit dabar S ar L ar visai neimsit ?
Sakot L imt ?Ar visai neimt - bandyt laukt M
Traputi,tai golfytė ABSOLIUČIAI atitinka dydį ?Nešiojat xs,ėmėt irgi xs,o s būtų per didelis kaip manot?Jau nebesižiūrėtų gal kai didokas
Sakot L imt ?Ar visai neimt - bandyt laukt M
Traputi,tai golfytė ABSOLIUČIAI atitinka dydį ?Nešiojat xs,ėmėt irgi xs,o s būtų per didelis kaip manot?Jau nebesižiūrėtų gal kai didokas
man pasirode kad atitinka, gal net vos vos i mazesne puse,nes jau labai labai aptemptos rankos, o S manau nebutu man buvusi labai didele
Mergaitės, dėl tų rugby golfukų, tai jų atsiranda kartas nuo karto dydžių. Aš jau mėnuo laiko kaip seku, pastoviai atviras langas Tik mano dydžio XS buvo atsiradę vos du kartus, deja, nepavyko nupirkti Dabar pirkčiau ir XXS ir S, bet po savaitgalio išmeta po vieną ar du dydžius ir tai greitai dingsta. Bet vakar buvo M dydis atsiradęs, tai yra vilties dar sužvejoti. Tik pirkti greitai reikia
Kadangi daug mergaičių jas pirko, pasiūlykit man, gal, kam netiko XS dydis Spalva nesvarbu
Kadangi daug mergaičių jas pirko, pasiūlykit man, gal, kam netiko XS dydis Spalva nesvarbu
QUOTE(Luggne @ 2012 11 26, 16:54)
Mergaitės, dėl tų rugby golfukų, tai jų atsiranda kartas nuo karto dydžių. Aš jau mėnuo laiko kaip seku, pastoviai atviras langas Tik mano dydžio XS buvo atsiradę vos du kartus, deja, nepavyko nupirkti Dabar pirkčiau ir XXS ir S, bet po savaitgalio išmeta po vieną ar du dydžius ir tai greitai dingsta. Bet vakar buvo M dydis atsiradęs, tai yra vilties dar sužvejoti. Tik pirkti greitai reikia
taigi dabar yra S dydis juodas
QUOTE(naktisster @ 2012 11 26, 15:53)
Ismete koduka 10% .Nusiunciau
Aciu . matau jau ir as
www.6pm.com
-10% kodukas
QUOTE(traputis @ 2012 11 26, 15:58)
Pas mane tik L rodo
QUOTE(traputis @ 2012 11 26, 16:58)
Aha, mačiau
Tik keistai, nes jį tai rodo, tai nerodo. Nusiunčiau mergaitėms, bet jau taip man su juo nesiseka
Ačiū už patarimus Reikia M.Lauksiu,o jei jūs pamatysit rašykit až Dabar ir man tik L rodo,kad yra.