Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 234

CK 4u.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(naktisster @ 2012 11 26, 13:20)

drinks_cheers.gif

Paskutine nuolaidos diena
www.toryburch.com
-30%
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 26, 13:13)
Bandau S unsure.gif ,nes didelis irgi nesižiūrės.Gaila M nėra.Mano pečiai siauri,bet krūtinė apie 93  unsure.gif

O ką daryt ,jei M nėra,o LABAI REIKIA ir yra tik S ir L  mirksiukas.gif  g.gif  biggrin.gif

ech, reikia ir man to golfiuko M dydžio tongue.gif toks gražus wub.gif kaip aš čia nepirkau kai jų buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 26, 14:13)
Bandau S unsure.gif ,nes didelis irgi nesižiūrės.Gaila M nėra.Mano pečiai siauri,bet krūtinė apie 93  unsure.gif

Papildyta:

O ką daryt ,jei M nėra,o LABAI REIKIA ir yra tik S ir L  mirksiukas.gif  g.gif  biggrin.gif

Nu zinok, pas mane 86 cm ir jis labai aptemptas, bet grazus biggrin.gif o dar po apacia maikute dedasi...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 26, 14:13)

Papildyta:

as gal L imciau, gavau ji siandien, mano tikras xs tai kai pirkausi labai meciausi tarp xxs ir xs ir dziaugiuosi , kad xs pasiimiau smile.gif labai aptemptas ypac rankos ties peciais 4u.gif
Atsakyti
labai laukiam smile.gif
www.sephora.com
www.sliceofnature.com
www.maccosmetics.com
www.sleekhair.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-20%
www.naturessheabutter.com-30%
www.nyxcosmetics.com
www.mariobadescu.com
Atsakyti
QUOTE(*Jolacka* @ 2012 11 26, 13:35)
ech, reikia ir man to golfiuko M dydžio tongue.gif toks gražus  wub.gif kaip aš čia nepirkau kai jų buvo...  unsure.gif

O imsit dabar S ar L ar visai neimsit smile.gif ?
QUOTE(Izabelee @ 2012 11 26, 13:36)
Nu zinok, pas mane 86 cm ir jis labai aptemptas, bet grazus biggrin.gif o dar po apacia maikute dedasi...

QUOTE(traputis @ 2012 11 26, 13:50)
as gal L imciau, gavau ji siandien, mano tikras xs tai kai pirkausi labai meciausi tarp xxs ir xs ir dziaugiuosi , kad xs pasiimiau smile.gif labai aptemptas ypac rankos ties peciais 4u.gif

Sakot L imt ?Ar visai neimt - bandyt laukt M unsure.gif

Traputi,tai golfytė ABSOLIUČIAI atitinka dydį ?Nešiojat xs,ėmėt irgi xs,o s būtų per didelis kaip manot?Jau nebesižiūrėtų gal kai didokas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 26 lapkričio 2012 - 14:40
Iš kur dar perkate nišinius kvepalus, pvz M. Micallef?Aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kas zintote kaip su dydziais batuku Vince Camuto??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 11 26, 14:38)
Iš kur dar perkate nišinius kvepalus, pvz M. Micallef?Aciu 4u.gif

Čia yra http://www.luckyscen...asp?showNotes=Y - tik nežinau ar perka.Labai faina,kad ir mėginukų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 26, 14:42)
Čia yra http://www.luckyscen...asp?showNotes=Y - tik nežinau ar perka.Labai faina,kad ir mėginukų yra  smile.gif

perkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 26, 15:42)
Čia yra http://www.luckyscen...asp?showNotes=Y - tik nežinau ar perka.Labai faina,kad ir mėginukų yra  smile.gif

Tik gaila, kad gaunasi brangiau pirkti nei LT doh.gif
Atsakyti