labas rytas, sniego belikę tik 1 proc. iš 100 ir LYYJA
Hi
pusnynuos jau miestas miega...
dovanėlės po ledu...
Pasiėmus aš kastuvą...
Sniego kasti vėl skubu.
Nafik toks gyvenimo būdas antra diena vadinasi - šok į pusnį. Vsio. Einu kastuvuoti Dovanų neturiu, visiems po kibirą sniego prikasiu ir bus gerai
pusnynuos jau miestas miega...
dovanėlės po ledu...
Pasiėmus aš kastuvą...
Sniego kasti vėl skubu.
Nafik toks gyvenimo būdas antra diena vadinasi - šok į pusnį. Vsio. Einu kastuvuoti Dovanų neturiu, visiems po kibirą sniego prikasiu ir bus gerai
ko dirty pikta?
man šiandien labai puiki diena - atėjo violey ir kerastase iš feelunique, dar tippi iš jcrew nukoviau, kurio labai norėjau ir dovanų sulaukiau iš draugės eisiu dabar likusias dovanas supakuot, kad nereiktų paskutinę dieną.
kaip gyvenat? matėt, kokius šalčius šventėm prognozuoja?
man šiandien labai puiki diena - atėjo violey ir kerastase iš feelunique, dar tippi iš jcrew nukoviau, kurio labai norėjau ir dovanų sulaukiau iš draugės eisiu dabar likusias dovanas supakuot, kad nereiktų paskutinę dieną.
Hi
prieššventinė psichozė man
aš sugalvojau TBS apsiprekinti UK. Apsidovanosiu save duškėm ir sviestais ir sėdėsiu kvapuose susukta galva
Dėl sniego ir artėjančių šalčių, jeigu prognozuotojai nepjauna grybo, irgi nemiela.
Aš eisiu dėžučių arbatai daryti. Rytojui nusiteikinėju reisui į parduotuves. Reikia šio bei to dovanoms Spėju bus eilės nenormalios, žmonių masė ir visi pikti, tokie kaip aš
O šiaip smagu, kai eiti niekur nereikia Už lango balta. Savaitgalį susiveiksiu egliutės šaką, pasimerksiu, papuošiu ir bus pelėdos
QUOTE(Honey @ 2012 12 19, 19:35)
ko dirty pikta?
prieššventinė psichozė man
aš sugalvojau TBS apsiprekinti UK. Apsidovanosiu save duškėm ir sviestais ir sėdėsiu kvapuose susukta galva
Dėl sniego ir artėjančių šalčių, jeigu prognozuotojai nepjauna grybo, irgi nemiela.
Aš eisiu dėžučių arbatai daryti. Rytojui nusiteikinėju reisui į parduotuves. Reikia šio bei to dovanoms Spėju bus eilės nenormalios, žmonių masė ir visi pikti, tokie kaip aš
O šiaip smagu, kai eiti niekur nereikia Už lango balta. Savaitgalį susiveiksiu egliutės šaką, pasimerksiu, papuošiu ir bus pelėdos
ką iš TBS nusižiūrėjai?
aš galvoju ryt tapnot į akrą ieškot kokių nors šiltų pėdkelnių prie suknių, nes mano turimos visos bumbulais nuėjo, tai tik po džinsais užsidedu. gal kokiam lindexe bus
man dar sunku patikėt, kad jau pirmadienį Kūčios.. mėnuo praskrido tiesiog
parodyk, kokias dėžutes darai
aš galvoju ryt tapnot į akrą ieškot kokių nors šiltų pėdkelnių prie suknių, nes mano turimos visos bumbulais nuėjo, tai tik po džinsais užsidedu. gal kokiam lindexe bus
parodyk, kokias dėžutes darai
QUOTE(Honey @ 2012 12 19, 19:35)
Smagu sulaukt pirkinuku
Man irgi snd smagi diena - isejau is darbo anksciau, save ir leliu apiprekinau Dar siokiu tokiu kalediniu smulkmeneliu nupirkau. Mano jau Kaledines dovanos supakuotos visos, tik teveliams liko issiusti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 12 19, 19:44)
Aš eisiu dėžučių arbatai daryti. Rytojui nusiteikinėju reisui į parduotuves. Reikia šio bei to dovanoms
Aš eisiu dėžučių arbatai daryti. Rytojui nusiteikinėju reisui į parduotuves. Reikia šio bei to dovanoms
As buvau TBS nuejus, nes visus kuno kremus subaigiau (pilvukui viska sutepiau ko gero ), bet man ten visi kvapai atsibode, nieko neissirinkau ir galiausiai Boots'e nuejus Boots'o linijos prisirinkau kremu ir scrub'u
Man zinok toks dezutes kaip patinka As vis svaigau, vis norejau uzsisakyt arba pati pasidaryt, bet neprisiruosiau
QUOTE(Honey @ 2012 12 19, 19:51)
As va kaip tik irgi draugems pripirkau pedkelniu siltu ir issiunciau dovanu Pati irgi mielai nesiojiu, Primarke po kelis svarus, o siltos siltos! Tai ir nesioju istisai, nes kelniu jau i darba negaliu nesiot, pilvukas netelpa
Nesitiki ir man kad Kucios jau.. Ziu, jau ir Naujieji, dar savaite ir iseinu atostogu. Laikas praskrido tiesiog!
QUOTE(Honey @ 2012 12 19, 18:51)
ne mėnuo, o visi metai kaip sekundė
gal žinot kokį muilą kuris nesausina rankų odos?
beje, šiandien gavau į rankas tuos nelemtus šešėlius Iš trečio karto!!!!!!
Pirmą kartą išmetė ta draugė sesės, antrą kartą užsakiau irgi sesei į UK, tai kai juos atnešė, jos nebuvo namie, nepaliko kortelės, nuėjo į paštą - neranda, užsisakė tada kad persiųstų į jos vietinį paštą, ėjo ėjo ėjo ėjo, o vis nėra nėra nėra ir neranda jau mane užkniso ir dar kartą juos nusipirkau jau iš JAV savo adresu ir atėjo šiandien
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 19, 22:13)
Man irgi snd smagi diena - isejau is darbo anksciau, save ir leliu apiprekinau
As va kaip tik irgi draugems pripirkau pedkelniu siltu ir issiunciau dovanu Pati irgi mielai nesiojiu, Primarke po kelis svarus, o siltos siltos! Tai ir nesioju istisai, nes kelniu jau i darba negaliu nesiot, pilvukas netelpa
ką papirkai?
ten su vilna tos pėdkelnės? nes galvoju, kad turbūt su vilna reik imt, kad būtų tikrai šiltos. tik įdomu, ar negrauš jos. kada pasirodysi su pilvuku?
QUOTE(Becel @ 2012 12 20, 00:00)
gal žinot kokį muilą kuris nesausina rankų odos?
aš dar tokio nesu atradusi, visi naudoti sausina
ooo, na pagaliau bet tu kantri, būčiau turbūt nebepirkusi trečią kartą
Zinokit kaip mane nuliudino zinia apie ta vaikinuka, kad rastas negyvas.. Tikrai nuosirdziai isgyvenu, vis tikejausi, kad gyvas atsiras
Nu nieko sau! Tai bet dabar turbut tikraiii dziaugeisi, pagaliau gavusi i rankas juos
Pirkau niekuciu visokiu Labai norejau sventems tamsaus, ryskaus, berry spalvos lupdazio, tai issirinkau viena, tada dar blizgesiu priedo
Zinok neisivaizduoju ar ten tikra ta vilna ar ne, bet vidine pedkelniu puse tokia su pukeliu, jos ten gal 200 denu Tai tikrai labai siltos, negrauzia. Esu pirkusi lietuvoj su vilna, tai siek tiek grauze ir tiesa sakant nebuvo tokios siltos kaip sios, o kaina kokia penkis kartus didesne
Su pilvuku pasirodysiu greitai Lig siol nesirodziau nes nuotrauku neturiu O specialiai fotkintis man kazkaip neiseina Bet kadangi sventes ant nosies tai garantuotai nuotrauku bus
QUOTE(Becel @ 2012 12 19, 23:00)
Nu nieko sau! Tai bet dabar turbut tikraiii dziaugeisi, pagaliau gavusi i rankas juos
QUOTE(Honey @ 2012 12 19, 23:08)
ką papirkai?
ten su vilna tos pėdkelnės? nes galvoju, kad turbūt su vilna reik imt, kad būtų tikrai šiltos. tik įdomu, ar negrauš jos. kada pasirodysi su pilvuku?
Pirkau niekuciu visokiu Labai norejau sventems tamsaus, ryskaus, berry spalvos lupdazio, tai issirinkau viena, tada dar blizgesiu priedo
Zinok neisivaizduoju ar ten tikra ta vilna ar ne, bet vidine pedkelniu puse tokia su pukeliu, jos ten gal 200 denu Tai tikrai labai siltos, negrauzia. Esu pirkusi lietuvoj su vilna, tai siek tiek grauze ir tiesa sakant nebuvo tokios siltos kaip sios, o kaina kokia penkis kartus didesne
Su pilvuku pasirodysiu greitai Lig siol nesirodziau nes nuotrauku neturiu O specialiai fotkintis man kazkaip neiseina Bet kadangi sventes ant nosies tai garantuotai nuotrauku bus
laba diena, miegančios gražuolės
įmesi į savo blogą? kažkaip senokai pildei, nerandi kada prisėst?
fainiai, lauksiu
aš vakar darželio žiburėlyje padalyvavau, kokie juokingi tie maži vaikai
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 21, 00:23)
įmesi į savo blogą? kažkaip senokai pildei, nerandi kada prisėst?
fainiai, lauksiu
aš vakar darželio žiburėlyje padalyvavau, kokie juokingi tie maži vaikai
šūdas tos pėdkelnės su vilna, kiek tenešiojau, o apsiburbuliavusios ... gal dešimt kartų ir užsidėjau.
TBS nemėgstu, kūnui man jau noris visko natūralaus, bet kai rankų kremas 15 ml virš 20 lt ir tepuos toliau nenatūraliu. Kol nesunaudosiu ščyrai visko visko.... dušo želes baigiau, dbr draugui padedu optimizuot. Rekomenduosiu jam pirkt natūralesnę
išsiuntėm dvi tašes į užsienį su dovanom kiek reikalų buvo supirkt sudėt.
po biški vis kitiems pakuoju
ir pagaliau pagaliau turiu pudras maskuoja super, ypač dviem sluoksniais, o reikia kai turiu n dėmių. Tik reik gerai odą sudrėkint. Finišas velvetinė oda, nematinė, turi kažkokio švytėjimo iš savęs, bet nedaug lb. Jokio išlindusio blizgesio net vakara. Laikymasis labai geras. Bet kadangi maskuoja, šiek tiek matosi, kad tepta
Vakar gavau pirmąją dovaną
laba diena
Papildyta:
nerašiau, nes nemačiau, kad rašyta temoje
TBS nemėgstu, kūnui man jau noris visko natūralaus, bet kai rankų kremas 15 ml virš 20 lt ir tepuos toliau nenatūraliu. Kol nesunaudosiu ščyrai visko visko.... dušo želes baigiau, dbr draugui padedu optimizuot. Rekomenduosiu jam pirkt natūralesnę
išsiuntėm dvi tašes į užsienį su dovanom kiek reikalų buvo supirkt sudėt.
po biški vis kitiems pakuoju
ir pagaliau pagaliau turiu pudras maskuoja super, ypač dviem sluoksniais, o reikia kai turiu n dėmių. Tik reik gerai odą sudrėkint. Finišas velvetinė oda, nematinė, turi kažkokio švytėjimo iš savęs, bet nedaug lb. Jokio išlindusio blizgesio net vakara. Laikymasis labai geras. Bet kadangi maskuoja, šiek tiek matosi, kad tepta
Vakar gavau pirmąją dovaną
laba diena
Papildyta:
nerašiau, nes nemačiau, kad rašyta temoje