Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinukynas 115

Apklausa: Ko labiausiai laukiate? (13 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kaip gatvių vištelė tongue.gif pėstieji kalti, stovi prie perėjos ir nežino nori eit ar ne. Ir paskutinę minutę sugalvoja, kad eis. O gatvės blizga nuo ledo, mašina ne šustra, be ABS'ų, slįsta kur nori doh.gif

ką damos veikia?

mes su mama dovanų ieškojom. Ir per visą dieną nuo ryto radom tik vieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 08, 18:18)
kaip gatvių vištelė tongue.gif pėstieji kalti, stovi prie perėjos ir nežino nori eit ar ne. Ir paskutinę minutę sugalvoja, kad eis. O gatvės blizga nuo ledo, mašina ne šustra, be ABS'ų, slįsta kur nori  doh.gif

ką damos veikia?

mes su mama dovanų ieškojom. Ir per visą dieną nuo ryto radom tik  vieną doh.gif

aš išsidiorginus kaip nežinau kas noriu ką nors nušaut
Atsakyti
Hi 4u.gif
QUOTE(Becel @ 2012 12 05, 20:54)
dalintis prašom idėjom  bigsmile.gif

šiemet norisi kuklių, simboliškų dovanų, nes liaudiškai tariant, visų užpakaliai visko pilni doh.gif Su MB panašu, kad į namus bendrą daiktą perkam ir vienam žmogui tikrai žinau, ko reikia, tai tą ior nupirksim (virtuvines svarstykles ir samtį). O kitiems jeigu nepasisakys tai bus arbata rankų darbo dėžutėse, gal kažkam spėsiu riešines, šaliką numegzti ir bus gerai. Nesinori pirkti beleko.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

vėl ignoras temai tongue.gif

aš ryte mašinos neužsivedžiau prie -5. Labai pikta buvau ir dbr dar erzina pagalvojus apie tą chlamą doh.gif
vakar buvom KAR KAR ledainėj, kokių ledų yra bigsmile.gif pvz. spragėsių skonio. Mes nusipirkom meduolių skonio, gryni gryni meduoliai. Vienas rutuliukas 3, 50 lt. Galvojau, kad brangu, jei toks rutuliukas kaip Akre deda, bet visas rutulys gavos bigsmile.gif nupirko man kavos ir važiavom ledų valgyt prie eglės ax.gif Kalėdinė muzika skamba, keli nameliai dirba, žmonių su vaikais nemažai. Bet šaltas vėjas, tai nemačiau labai vėpsančių. Nusifotkina ir varo lauk biggrin.gif
paskui pas tėvus važiavom pavalgyt nestuke.gif

mūsų Gin leliukas koks gražus wub.gif
Atsakyti
aš tai nuo penktadienio lovoj, angina mane gerai pagavo verysad.gif dabar trumpam prie pc prisėdau, bet einu vėl atsigult. tikiuosi iki švenčių pasveiksiu smile.gif

kur yra KAR KAR ledainė? mirksiukas.gif

aha, sveikinimai Gin, gal kada užsuks į temą pasilabint 4u.gif
Atsakyti
Kar kar Tilžės gatvėj ax.gif

tylėjimo įžadus priėmėt? biggrin.gif
pas mane nieko naujo. Labai laukiu kol 6pm Bearpawa'is pasipildys, bet nebetenku vilties sad.gif

Honey, sveik 4u.gif

aš dabar tik viena mintim gyvenu, greičiau tos 5 nedarbo dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 11, 11:20)
tylėjimo įžadus priėmėt? biggrin.gif

Visos uzsale biggrin.gif
Honey - sveikatos 4u.gif As irgi guliu lovoj jau trecia diena. Sunku gydytis, kai jokiu vaistu negalima doh.gif Bet siandien jau geriau truputi, tikiuosi greit issisveikt smile.gif
Vakar drauges dare Kaledine vakariene, teko praleisti, tai siek tiek liudna buvo blush2.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 10, 10:36)
mūsų Gin leliukas koks gražus  wub.gif

Sveikinu Gin.

Aš neignoruoju, bet neturiu laiko, kada skaityti - rašyti. Galvojau, kad bardakas tik namuose ir rankinėje, bet pasirodo jau visame kame doh.gif
Atsakyti
labas rytas, sveikinimai Gin, graži mergytė labai smile.gif

pas mus prisnigo daug, bet šalčių baisių nėr,minus keli laipsniai.
Ar jaučiat šventines nuotaikas?aš neee schmoll.gif

dirty, žinok prieš šventes gausi susitvarkyt nori nenori biggrin.gif o tiesa tavo vyras irgi toks užimtas?
Atsakyti
Kakava, sveik 4u.gif kas čia dabar, kad prieš šventes tiek daug sergančių smile.gif

Becel, taip gražiai namus išpuošei ir nejauti Kalėdų biggrin.gif aš jaučiu, ypač tai, kad jos arti, o aš neturiu kaip nuvažiuoti likusių dovanų supirkti biggrin.gif

dar užsisakiau kerastase porą priemonių, tai laukiu ateinant. gal spės iki švenčių bigsmile.gif
Atsakyti
Honey, iš kur?
tetai reik ką nors plaukams dovanų, bet bijau daryt užsakymą..... nes užsakiau feelunique 11.30 ir dar nėra. LT parduotuvėse pirkt kosmetiką ranka nekyla doh.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif
QUOTE(Becel @ 2012 12 12, 10:34)
dirty, žinok prieš šventes gausi susitvarkyt nori nenori biggrin.gif  o tiesa tavo vyras irgi toks užimtas?

Žinau, kad teks man toks likimas susitvarkyti... lotuliukas.gif

taip, abu su MB savose sultyse kaip voverės doh.gif

Daug perkat irnternetu, tai man papasakokit, kaip su atsiskaitymu užsienyje. Neteko niekada man šito reikalo apturėti, bet bręsta reikalas. Labiausiai domina, ar galima atsiskaityti su Visa kur nors ar būtina internetinių atsiskaitymų kortelės reikia arba kreditinės. Jeigu galima su Visa, tai tada ką kainuoja valiutų pervertimas. Nu tokia tundra šitoj vietoj jaučiuosi, kad net gėda blush2.gif
Atsakyti