sveikos gyvos
lygiai 3 savaitės iki Kūčių
kaip savaitgalis? 6dienį ėjom eglės žiūrėt, bet nematėm pačio įžiebimo. Ant 5 h nėjom, kad nereiktų ilgai šalt ir pramazinom įžebimo momentą. Graži eglė iš tolo, fejerverkai buvo, neįspūdingi, bet vis tiek
7dienį draugas iki 14 h miegojo, nes naktį teko dirbt, bet vis tiek spėjo išsitempt pasivaikščiot. Buvom Karklėj Bosų sodyboj žvėriukų pažiūrėt, bet per šalta, apibėgom greit ir namo pas tėvus pavalgyt
7dienį vakarais x faktorių žiūrim tradiciškai
susiruošiau Bearpaw'us užsisakyt, kartą žiūrėjau, nebuvo dydžių, užvakar buvo dydžių, bet sesių nebuvo skaipe, nepatarė man dėl spalvos, šian dydžių vėl nėr
eglutės dar neturim, klausimas, ar turėsim išvis nesugalvoju kaip puošt, viskas atsibodę
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 03, 08:43)
sveikos gyvos
*lygiai 3 savaitės iki Kūčių
**kaip savaitgalis?
*** spėjo išsitempt pasivaikščiot.
****susiruošiau Bearpaw'us užsisakyt, kartą žiūrėjau, nebuvo dydžių, užvakar buvo dydžių, bet sesių nebuvo skaipe, nepatarė man dėl spalvos, šian dydžių vėl nėr
*lygiai 3 savaitės iki Kūčių
**kaip savaitgalis?
*** spėjo išsitempt pasivaikščiot.
****susiruošiau Bearpaw'us užsisakyt, kartą žiūrėjau, nebuvo dydžių, užvakar buvo dydžių, bet sesių nebuvo skaipe, nepatarė man dėl spalvos, šian dydžių vėl nėr
*baik
** šeštadienį gimšė, sekmadienį tvarkiausi iki pietų, paskui PC Xfacorių ir mes žiūrim. O lovoj Radžį dar žiūrėjau iki puse 2
*** keista
****tai pati žiūėkis, kokių nori aš imčiau tamsius, juodus ar pilkus. Žiūrėk pagal palto spalvą, kad nereiktų labai derint
Pas mus prisnigo taip gražiai
Kur Malena prašapus
nu tegu seka, a gaila juk nerašo čia nieko asmeniško vis tiek
Hi
aš irgi vieną blizgį prieš savaitę baigiau. Laikausi tos pačios politikos kaip tu
O kas ją seka? Aš paskutiniu metu irgi mažai kur rašau, daugiau skaitau.
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 03, 10:53)
subaigiau vieną blizgį ir nepirksiu nei vieno, kol nesunaudosiu visų
Malena gi nebesirodo temoj, ją gi seka visi
Papildyta:
o pas mus sninga gražiai
Malena gi nebesirodo temoj, ją gi seka visi
Papildyta:
o pas mus sninga gražiai
aš irgi vieną blizgį prieš savaitę baigiau. Laikausi tos pačios politikos kaip tu
O kas ją seka? Aš paskutiniu metu irgi mažai kur rašau, daugiau skaitau.
aš irgi xfactorių pažiūriu. Becel, ką tiek apie radži rodė iki vėlumos? tą nuotakų laidą? aš vieną kartą ją mačiau, tai pasirodė visiška nesąmonė
man atrodo, kad mane irgi paskaito viena pažįstama, nes nesenai netyčia davė suprast. tai naudodamasi proga perduodu jai linkėjimus, jei mane mato paskambink man, atsigersim kavos
Papildyta:
sugundyta akcijos nusipirkau vakar John Frieda volume šampūną, net atsiliepimų nepaskaičiau. bandysiu šiandien ar vertas dėmesio
man atrodo, kad mane irgi paskaito viena pažįstama, nes nesenai netyčia davė suprast. tai naudodamasi proga perduodu jai linkėjimus, jei mane mato paskambink man, atsigersim kavos
Papildyta:
sugundyta akcijos nusipirkau vakar John Frieda volume šampūną, net atsiliepimų nepaskaičiau. bandysiu šiandien ar vertas dėmesio
QUOTE(Honey @ 2012 12 03, 16:14)
[...]tai naudodamasi proga perduodu jai linkėjimus, jei mane mato paskambink man, atsigersim kavos
Nejuokinga, kai tave sekioja po forumus, bet surašei linksmai
graži. Ryte nebuvo šalta, nes eit reik atsargiai, prakaitas pila slidu zaraza, gerai, kad kelias į darbą nevisas asfaltuotas, ant žolynų ne taip slidu
gerklę kaip ima liga, krenkščiu kaip senė, atsikosėt neina.
Po darbo tyrimų pasiims, ryt pas gydytoją, sužinosiu, kiek dabar šimtų ant vaistų reiks
kaip sekas be mašinos gyvent?
gerklę kaip ima liga, krenkščiu kaip senė, atsikosėt neina.
Po darbo tyrimų pasiims, ryt pas gydytoją, sužinosiu, kiek dabar šimtų ant vaistų reiks
Hi
Noriu ir aš į kirpyklą, tik neturiu laiko dabar tam nė minutės.
Sėdžiu po darbo namie. Savaitgalis buvo nerealiai darbingas, tai patenkinta savim buvau iki kol į darbą nuvariau. O ten bardakas aukštam lygy tai nuotaika krito žemai žemai... Vat toks ir gėris. Namie reikalinga generalinė tvarka tai nežinau kada šitam žygdarbiui laiko atsiras
Ale ot būtina ant mazolio užmint....
Kas papasakos kaip išjunti google chrome iššokančias reklamas, nes toks vaizdas, kad SM specialiai jų tiek pridėta, kad mažiau naudočiausi
QUOTE(Honey @ 2012 12 04, 15:07)
ką veikiat? kas gero?
Noriu ir aš į kirpyklą, tik neturiu laiko dabar tam nė minutės.
Sėdžiu po darbo namie. Savaitgalis buvo nerealiai darbingas, tai patenkinta savim buvau iki kol į darbą nuvariau. O ten bardakas aukštam lygy tai nuotaika krito žemai žemai... Vat toks ir gėris. Namie reikalinga generalinė tvarka tai nežinau kada šitam žygdarbiui laiko atsiras
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 04, 15:57)
Kas papasakos kaip išjunti google chrome iššokančias reklamas, nes toks vaizdas, kad SM specialiai jų tiek pridėta, kad mažiau naudočiausi
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 12 04, 17:56)
koks čia mazolis toks gyvenimas
susinstaliuok Chrome addblock
QUOTE(Honey @ 2012 12 02, 19:17)
aš irgi dar nepuošiu kaip planuojat puošti?
As puosiu kazkur gruodzio 15 d., mazdaug gruodzio viduryje, kad speciau pasidziaugt pries Kaledas
Planuojam puosti raudonais-auksiniais burbulais tiesiog ir lemputem. Prie svetaines derinam spalvas Pati eglute ko gero bus balta
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 03, 09:43)
Mes irgi ziurim Uzsisake esam emigranta, tai ziurim lietuviskas transliacijas Kasdien zinias paziurim, o savaitgaliais taip kokia laida, su drauge sokius paziurim ar kompanijoj X faktoriu
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 03, 10:53)
*subaigiau vieną blizgį ir nepirksiu nei vieno, kol nesunaudosiu visų
**o pas mus sninga gražiai
**o pas mus sninga gražiai
*as pudras uzbaigdineju Like tokie likuciai, nutariau nieko nepirkt, kol nesubaigsiu likuciu.
** Pavydziu sniego...
QUOTE(Honey @ 2012 12 03, 16:14)
Man tai asmeniskai visai neidomu ar mane kas seka ar ne
QUOTE(Honey @ 2012 12 04, 15:07)
užsirašiau pirmadienį į kirpyklą, laukiu nesulaukiu, nes jau plaukai tokie be formos.
As irgi planuoju eit. Cia isvis retai kerpuosi Bet pries sventes reikia butinai nueit