Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinukynas 115

Apklausa: Ko labiausiai laukiate? (13 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ka_kava @ 2012 11 29, 23:01)
O Linkomanijoj yra jau? bigsmile.gif

yra, iš ten ir žiūrėjau mirksiukas.gif
Papildyta:
aš prisiskaičiau apie jūsų kremus visokius, tai pradėjau ir aš tepliotis... Ir zaraza veidas įprato, tai dabar jei nepasitepu, tai ir tempia odą doh.gif
Atsakyti
Becel, gal tempia, nes atšalus orui drėgmės ar maitinimo odai prisireikė? kokį kremą tepi? smile.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif

QUOTE(Becel @ 2012 11 29, 10:44)
kas per sąstingis?  bigsmile.gif

Kompas buvo be gyvybės tai ir aš be ryšio sėdėjau
QUOTE(Vitulka @ 2012 11 29, 15:24)
user posted image už priminimą apie žiemą tongue.gif

Geras smile'ikas drinks_cheers.gif

Einu kavos pasidarysiu ir eisiu apsikuopti darbus. Reikia pabaigti kelis užsakymus ir po to dar prie mokslų prisėsti...
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 11 30, 13:58)
Becel, gal tempia, nes atšalus orui drėgmės ar maitinimo odai prisireikė? kokį kremą tepi? smile.gif

tokį

user posted image

esu susinervinus, nuvariau nusipirkt pudros. Aišku ten į Lancome nežiūrėjau, norėjau Nilens Jord. Tai atspalvis ITIN šviesus pagal LT aprašymą tamsus doh.gif doh.gif doh.gif net tie BB kremai visi tokieeee tamsūs
Atsakyti
esu nervuota ph34r.gif PMS.

vakar nusipirkau Shiseido lifting krempudrą. Sakysit durna, bet du atspalvius, nes nesugebėjau išsirinkt vieno doh.gif
ir sesėm po smulkmena šventėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 11 30, 00:18)
*užsilenkė biggrin.gif o kišt į ją visai nebeapsimoka.

**gerai, jei gali bandyt naujoves, nes man retai kas įtinka veidui. arba išberia, arba nusausėja doh.gif o pienelių ir kreminių prausiklių nemėgstu, nes kažkaip toks jausmas, kad ne iki galo nuprausia makiažą smile.gif
kuris tbs mylimukas? mano putos aquabio phyto:
user posted image

* Pas mus tokia pati istorija biggrin.gif Nuspirkom nauja, bet kuro daug ima, parduosim vel ir ieskosim kitos smile.gif

** Man zinok putos irgi labiausiai patinka smile.gif Va tokias putas naudoju as jau keleta metu, tai manau pats laikas pakeist biggrin.gif Gal reikes tavasias isbandyt kai sios pasibaigs smile.gif

QUOTE(Becel @ 2012 11 30, 10:24)
yra, iš ten ir žiūrėjau  mirksiukas.gif

Kaip as niekaip nerandu biggrin.gif Einu ieskot ir siustis siam vakarui bus biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2012 11 30, 14:58)

Plius sildymas, labai sausina oda rolleyes.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 11 30, 17:19)
vakar nusipirkau Shiseido lifting krempudrą. Sakysit durna, bet du atspalvius, nes nesugebėjau išsirinkt vieno  doh.gif
ir sesėm po smulkmena šventėm  ax.gif

O ka, gerai visai, galesi maisyt abi spalvas ir isgauti toki atspalvi koks tau reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 02, 13:12)
Kaip as niekaip nerandu biggrin.gif  Einu ieskot ir siustis siam vakarui bus biggrin.gif

O ka, gerai visai, galesi maisyt abi spalvas ir isgauti toki atspalvi koks tau reikalingas  mirksiukas.gif

arba sesei perleist bigsmile.gif

ar radai filmą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 12 02, 14:20)
ar radai filmą? smile.gif

Agha, radau! smile.gif jau suplanuotas sio vakaro ziurejimui bigsmile.gif

Jus jau puosiat eglutes? As dar neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 02, 17:43)

kad dar ne, tikrái per anksti, o dirbtinė schmoll.gif
Atsakyti
aš irgi dar nepuošiu smile.gif kaip planuojat puošti? galvoju, šiais metais gal rinktis konkorėžius arba kokius nors šiaudinius žaisliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 02, 18:17)
aš irgi dar nepuošiu smile.gif kaip planuojat puošti? galvoju, šiais metais gal rinktis konkorėžius arba kokius nors šiaudinius žaisliukus ax.gif

nieko naujo nepirksiu, tai tiesiog žaisliukai raudoni sidabriniai auksiniai ir auksinis lietutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 02, 18:43)

Puošiu greičiausiai 22-23 dienomis. Tikrai ne ankčiau. Nepasiduosiu amerikonizmui ir anglizmui nuo 12.01 sėdėti su dirbtine egle schmoll.gif

Ai, o žaisliukai maži burbuliukai ir keli blizgučiai. Jeigu kas atsiras gražasu prekyboj gal dar nupirksiu, nes pernai teko naujus žaisliukus susipirkti (nieko neturėjau savo kai persikraustėm) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 02 gruodžio 2012 - 21:47