su atėjusiais
metai kiti, darbai ir dienos tos pačios. Man labai sunku kol kas į darbą įsijaust, labai nenoriu eit, ypač pagalvojus, kad ilgesnis savaitgalis tik kovo mėnesį.
Dabar viena mintim gyvenu, greičiau 6dienis
Naujus sutikom dviese, buvo pasiūlymų, bet nusprendėm, kad geriau dviese tylėt nei keturiese
labas rytas, su naujais
kokius pažadus sau davėt?
Vitulka žiūriu tau reik pas mane atvažiuot kokiam mėnesiui, išmoksi savo darbą mylėt
Vitulka žiūriu tau reik pas mane atvažiuot kokiam mėnesiui, išmoksi savo darbą mylėt
mes naujus pakankamai ramiai, bet smagiai sutikom, draugų kompanijoj.
kaip mane telefonas nervuoja. pakeitus kortelę, pasirodo, išsitrynė vos ne pusė numerių, tai per šventes tiek sms sulaukiau iš nežinomų numerių. būtų maža bėda, bet pora žmonių su kuriais telefonu beveik nebendraujam (bendraujam kitur) taip gražiai pasveikino, o aš kaip kokia varna - "kas rašo?"
Becel, mačiau NARS papirkai? kurią spalvą vis tik išsirinkai?
aš gi Clarisonicui pagaliau prisiruošiau, kai jau visa banga praėjo tik dar negavau skaičių iš tarpininkės, tai gal anksti džiaugtis.
Vita, o kodėl nesinori į darbą? rutiniškas gal labai?
tikslų dar neišsikėliau, bet reiks šiandien po darbo rimčiau pagalvot apie šių metų To-Do list'ą
kaip su praeitų metų tikslais, visus išpildėt?
kaip mane telefonas nervuoja. pakeitus kortelę, pasirodo, išsitrynė vos ne pusė numerių, tai per šventes tiek sms sulaukiau iš nežinomų numerių. būtų maža bėda, bet pora žmonių su kuriais telefonu beveik nebendraujam (bendraujam kitur) taip gražiai pasveikino, o aš kaip kokia varna - "kas rašo?"
Becel, mačiau NARS papirkai? kurią spalvą vis tik išsirinkai?
aš gi Clarisonicui pagaliau prisiruošiau, kai jau visa banga praėjo tik dar negavau skaičių iš tarpininkės, tai gal anksti džiaugtis.
tikslų dar neišsikėliau, bet reiks šiandien po darbo rimčiau pagalvot apie šių metų To-Do list'ą
QUOTE(Becel @ 2013 01 03, 10:09)
žinau, žinau, bet tas neguodžia
QUOTE(Honey @ 2013 01 03, 12:19)
kaip mane telefonas nervuoja.
o man dar geriau. Man skambina, o manęs negirdi ir aš jau kokį mėnesį telefoną "perku"
Skinsonic'ą pirkau su sese per puse, galvutes tik keisdavom kiekviena savo. Aš sumokėjau, o ji išsivežė su savim į užsienį. Bet aš jo vis tiek nenaudojau, man jokio matomo poveikio. O ir nakvoju dažniau pas draugą nei namie, o per puse aparatp nepadalinsi
rutiniškas labai. Nors iš kitos pusės labai tinka moderatoriui, nes daugiau laiko pramoderiauju ir dar pinigus moka man net forumas kartais atsibosta, nes darbe darbo lb nedaug.
tau tikslai su vestuvėm susiję, gali net pamėnesiui išsikelt
aš tai tikslų neturiu ir nesikelsiu, o kam
sugalvojau, kad noriu kokybiško juodo megztinio, kurį galėčiau užsimest ant suknelių, prie sijono, šilto, storo. Kažin, kur ieškot reiktų?
Su Naujaisiais!
As tai sau jokiu Kazkaip ir taip viskuo patenkinta
* as irgi nusipirkau pries koki pusmeti ar metus, jau nepamenu.. o gal ir seniau Tai as labai patenkinta, man labai patinka
** as tai ispildziau Ka prisizadejau, tai ir padariau! Didziausias tikslas buvo pasikeisti darba i normalu ir susijusi su mokslais, lig siol negaliu atsidziaugti
QUOTE(Becel @ 2013 01 03, 10:09)
As tai sau jokiu Kazkaip ir taip viskuo patenkinta
QUOTE(Honey @ 2013 01 03, 12:19)
*aš gi Clarisonicui pagaliau prisiruošiau, kai jau visa banga praėjo
**kaip su praeitų metų tikslais, visus išpildėt?
**kaip su praeitų metų tikslais, visus išpildėt?
* as irgi nusipirkau pries koki pusmeti ar metus, jau nepamenu.. o gal ir seniau Tai as labai patenkinta, man labai patinka
** as tai ispildziau Ka prisizadejau, tai ir padariau! Didziausias tikslas buvo pasikeisti darba i normalu ir susijusi su mokslais, lig siol negaliu atsidziaugti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 03, 14:41)
tau tikslai su vestuvėm susiję, gali net pamėnesiui išsikelt
sugalvojau, kad noriu kokybiško juodo megztinio, kurį galėčiau užsimest ant suknelių, prie sijono, šilto, storo. Kažin, kur ieškot reiktų?
ai, aš stengiuosi, kad vestuvės būtų kuo paprastesnės, tai ir tų tikslų nedaug man svarbiausia tik ceremonija, jau šitos kaip laukiu
gal kokiam monton būtų? aš į juodus kažkaip nežiūriu, tai net nežinau kur rast arba prašyk, kad sesės paieškotų, pas jas daugiau šansų rast negu mūsų varganam akre
QUOTE(Ka_kava @ 2013 01 03, 22:02)
tikiuosi, kad ir man patiks nes dabar labai jau prieštaringi atsiliepimai. jau taip tingėčiau pardavinėt
šaunuolė dar leliuką pamiršai, irgi gražus tikslas
kokią?
sunkiai buvo be mašinos?
labas rytas
sunkiai buvo be mašinos?
labas rytas
pirkom Honda Civic'ą, 2009m.
žinok, sunkiai, ypač MB, nes jo darbas už miesto. tai į priekį su kolega ar mano tečiu kooperuojasi, bet jei reik po darbo ilgiau pasilikt, tai iškart problemos su grįžimu. ir šiaip nelabai patogu buvo, ypač per šalčius arba jei į kelias vietas reik pavažiuot bet čia jau išpindėjimas, nes daug žmonių taip gyvena ir vargo nemato
o visos čia pas mus vairuojančios? nebijot žiemą sėst už vairo?
žinok, sunkiai, ypač MB, nes jo darbas už miesto. tai į priekį su kolega ar mano tečiu kooperuojasi, bet jei reik po darbo ilgiau pasilikt, tai iškart problemos su grįžimu. ir šiaip nelabai patogu buvo, ypač per šalčius arba jei į kelias vietas reik pavažiuot bet čia jau išpindėjimas, nes daug žmonių taip gyvena ir vargo nemato
Hi
sveikinu su pirkiniu.
Aš vairuoju, bet žiemą beveik ne. Kadangi taip susiklostė, kad drakonas pernai pakeitė man darbo vietą tai dabar viskas puikiai pasiekiama viešuoju transportu. Savo auto man kaip ir nereikia. Beje, turėtas senas ir jau ant nurašymo ribos, todėl dabar ruošiamės jį utilizuoti. MB pyksta, kad kitos mašinos nenoriu ir važiuoju viešuoju, bet man ir patogu ir pagiau...
QUOTE(Honey @ 2013 01 07, 12:41)
sveikinu su pirkiniu.
Aš vairuoju, bet žiemą beveik ne. Kadangi taip susiklostė, kad drakonas pernai pakeitė man darbo vietą tai dabar viskas puikiai pasiekiama viešuoju transportu. Savo auto man kaip ir nereikia. Beje, turėtas senas ir jau ant nurašymo ribos, todėl dabar ruošiamės jį utilizuoti. MB pyksta, kad kitos mašinos nenoriu ir važiuoju viešuoju, bet man ir patogu ir pagiau...
QUOTE(Honey @ 2013 01 03, 11:19)
mont blanc
QUOTE(Honey @ 2013 01 07, 11:41)
pirkom Honda Civic'ą, 2009m.
pas mus tai žiemos nėr bet jei ir būtų, tai važiuočiau, nes darbas toks, reik važinėtis, bijai nebijai. Čia buvo prisnigę šviežiai prieš gerą mėnesį, bet taip normaliai užsnigo, tai kaip tik į miestą važiavom, vairavo MB, tai nejauku buvo, kai mašiną tampo, kitos irgi matosi tampomos, kelios apsisuko sankryžoj
Honey, kaip pasiruošimas vestuvei?