Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinukynas 115

Apklausa: Ko labiausiai laukiate? (13 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
koks triušis bigsmile.gif Malena, ir tave su šventėmis 4u.gif
Atsakyti
Su sventem merginos! Visoms jaukumo namuose ir silumos sirdyse 4u.gif

user posted image

Na, jau dovanos ispakuotos, ar palepino Senelis siemet?? bigsmile.gif
As dar lovoj guliu, vakar padariau Tiramisu, bet visi alkoholio prisivaisine buvo tai ant saldumynu netrauke biggrin.gif Uztat siandien su kava pats gazas thumbup.gif

Honey - vat apie arbatmeti ten ir rase, bet abejoju del specifinio kvapo, o ka nors daugiau patarti gali? smile.gif Padetum issirinkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 26 gruodžio 2012 - 12:21
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 26, 13:20)
Na, jau dovanos ispakuotos, ar palepino Senelis siemet?? bigsmile.gif

Honey - vat apie arbatmeti ten ir rase, bet abejoju del specifinio kvapo, o ka nors daugiau patarti gali? smile.gif  Padetum issirinkt biggrin.gif

jau biggrin.gif šiandien vėl eisim į svečius, tai žinau, kad dar dovanų laukia bigsmile.gif
kiek kavos gavau, turbūt visiems metams užteks biggrin.gif bet nesiskundžiu, nes kava labai mėgstamas ir laukiamas dalykas mano namuose.

pušų dar antibakterinis. ir kvapas geras mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, Kakava, super atrodai wub.gif tai tau jau tuoj ilgosios atostogos prasidės? mirksiukas.gif

gal turit kas parekomenduot vyšninės (a la bordo biggrin.gif ) spalvos nagų laką? užsireikė smile.gif
Atsakyti
su šventėmis praėjusiomis bigsmile.gif

nagi nagi, ką gavot dovanų? bigsmile.gif

piniginę ir kaukę Joico plaukams bigsmile.gif Iš MB plaukų tiesintuvas, kurio dar negavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becel: 26 gruodžio 2012 - 22:20
aš šiandien gavau mažytę rankinę ir šokoladų wub.gif siaubas, kaip prisivalgėm pas draugus. mano sesės vyras nerealiai skaniai gamina, tai šiandien darė upėtakį, maniau sprogsiu kiek prikimšau.. sakiau, viskas, dabar iki naujų valgysiu tik daržoves biggrin.gif

Becel, K-pak? aš esu turėjus, patiko smile.gif kokį tiesintuvą išsirinkai?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 26, 22:54)

Becel, K-pak? aš esu turėjus, patiko smile.gif kokį tiesintuvą išsirinkai?

aha K-pak ax.gif tiesintuvas Babyliss 2072, toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 22, 14:49)
Vitulka, o kur pas mus yra gerų pėdkelnių pirkt?

ką gavai dovanų? 

o kur perki natūralią dažniausiai? Lt gi neapsimoka visai doh.gif bet norint siųstis reik kooperuotis arba už didelę sumą pirkt tada jau.

primink, kokias ten pudras pirkai? pagal aprašymą, kaip suprantu, sausai odai nelabai?

nežinau. šiaip visad pėdkelnes pirkdavau turguj, antroj eilėj, pas tokį vyriškį, bet tik juodas, nes apie vadinamas kūno spalvos pėdkelnes jis neišmano. Nusipirkau visai ne kūno spalvos, nors jam atrodė kūno biggrin.gif
o dabar radau Maximoj Filodoro firmos matines, į turgų nebeeinu pėdkelnių. Bet į darbą 40 denų, storos galvojau bus laisvalaikiui, bet panašu, kad keliaus į drabužių konteinerį doh.gif
gavau Akropolio čekį, kalėdinės arbatos, imbierinių sausainių, kalėdinę dekoraciją ax.gif
Perku Biotekoj ir sveikuose produktuose, man reik vieneto kokio daikto, laukt, kol užsakinės kas nors neturiu kantrybės. Bet dušo želių ir Natura siberica turi, nėra gi žvėriškai brangu ax.gif
Shiseido lifting foundation ax.gif mano gi į sausumą ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Becel @ 2012 12 22, 15:36)
kvepėsi vyriškai tongue.gif

ką gavai? ir kaip balius?  bigsmile.gif

irnesakyk.gif

parašiau, ką gavau, bet čia ne darbinė dovana, iš kai kur kitur ax.gif balius hm, nieko blatno, prigėriau karšto vyno ir grįžau atgal į kabinetą biggrin.gif

pagaliau viena šventė baigės ax.gif
gavau dovanų papuošalų dėžutę. Ta proga persitvarkysiu papuošalus, kai ką dovanosiu čia SM, kas liks išmesiu tiesiog ax.gif
tiesa, Honey, gal žinai, kur bižuteriją tvarko?
kūno kremą
Sigutės Ach paveiksliuką
Pilgrim auskarus
Paakių kremą bigsmile.gif

už lango pavasaris bigsmile.gif ypač kai saulė lyg nori iš už debesų lįst ax.gif

šian dar nereik į darbą clap_1.gif atsikėliau kaip baltas žmogus 10 iš lovos smile.gif
bet reiks šliaužt iki darbo, noriu dovaną vedėjai atiduot, ryt nesusitiksim, dirbsiu viena. 1dienį jau kažkaip vėlu būtų g.gif

laba diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 27, 10:05)
Perku Biotekoj ir sveikuose produktuose, man reik vieneto kokio daikto, laukt, kol užsakinės kas nors neturiu kantrybės.

tai tu į natūralizmą linkt pradėjai? tai pataikė Kalėda su paakių kremu bigsmile.gif

Honey, radau, kad turėjai Nars sheer glow bigsmile.gif aš irgi jos noriu bigsmile.gif kokį atspalvį turėjai?
Atsakyti
Ogho kiek dovanu biggrin.gif Matyt labai geros siemet buvot mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Honey @ 2012 12 26, 14:09)
beje, Kakava, super atrodai wub.gif tai tau jau tuoj ilgosios atostogos prasidės? mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Na, nuotraukos nebuvo tokios, kokiu as norejau, bet kadangi cia anglijoj nelb galejom rinktis, tai dziaugiuosi ir tokiomis blush2.gif Po naujuju metu atidirbu paskutine savaite ir atosogausiu smile.gif
Metus biggrin.gif

As tai dar negavau visu dovanu, su draugem dar nesikeitem, nes kazkaip visos lekiam, uzsieme namais, darbais ir t.t. nespejam susitikt biggrin.gif
Kol kas gavau laikrodi nuo MB (nes lb seniai jau norejau naujo biggrin.gif ) ir siltus legingsus, tokius naminius smile.gif Norejau namuose kazko silto, grazaus ir patogaus - bet teko siust atgal, nes per trumpos biggrin.gif Tai lauksiu nauju biggrin.gif
O broliukas dovanojo buitiskus dalykus naujiems namams - rinkini tokiu taureliu su grafinu, laikrodi ant sienos ir burbula su peleda viduj, kur apverti ir sniegas byra biggrin.gif

Siandien nuo drauges gavau kuno prieziuros rinkini tai manau kad eisiu i vonia proceduroms tuoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 12 27, 12:05)
gavau dovanų papuošalų dėžutę. Ta proga persitvarkysiu papuošalus, kai ką dovanosiu čia SM, kas liks išmesiu tiesiog  ax.gif
tiesa, Honey, gal žinai, kur bižuteriją tvarko?

kaip super thumbup.gif man irgi reiktų kokios gražios. šiaip daug ko reiktų, bet kažkaip nekyla man dabar pirkt kažko šitiems namams, nes vis tiek reikia derinti, o kas man patinka, tai čia visai ne į temą atrodytų ax.gif

QUOTE(Becel @ 2012 12 28, 22:47)
Honey, radau, kad turėjai Nars sheer glow  bigsmile.gif  aš irgi jos noriu  bigsmile.gif  kokį atspalvį turėjai?

aha, labai patiko man ji, tik žiemą šiek tiek paskui pasausindavo, kiek pamenu. vis pagalvoju, kad ant pavasario reiktų nusipirkt. spalvą turėjau punjab, ji medium pirmas pagal šviesumą atspalvis, bet ant veido realiai šviesesnė nei swatchuose. aišku, dabar su tokia į gatvę neišeičiau, būtų gerokai per tamsi biggrin.gif
į kokią spalvą žvalgaisi?

QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 28, 23:25)
burbula su peleda viduj, kur apverti ir sniegas byra biggrin.gif

Siandien nuo drauges gavau kuno prieziuros rinkini tai manau kad eisiu i vonia proceduroms tuoj biggrin.gif

priminei, kad draugei uošviai padovanojo tokį grojantį paveikslą-laikrodį su kriokliu kabint ant sienos doh.gif nei juoktis, nei verkt, o dar taip brangiai sumokėjo lotuliukas.gif

kokį rinkinį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 28, 23:20)
Sveikos 4u.gif
kaip super thumbup.gif man irgi reiktų kokios gražios. šiaip daug ko reiktų, bet kažkaip nekyla man dabar pirkt kažko šitiems namams, nes vis tiek reikia derinti, o kas man patinka, tai čia visai ne į temą atrodytų  ax.gif

į kokią spalvą žvalgaisi?

priminei, kad draugei uošviai padovanojo tokį grojantį paveikslą-laikrodį su kriokliu kabint ant sienos doh.gif nei juoktis, nei verkt, o dar taip brangiai sumokėjo lotuliukas.gif

kokį rinkinį?  bigsmile.gif

o planuojat naujus namus turėt?  bigsmile.gif \

dairausi į Mont Blanc  ax.gif

user posted image

o košmare tas krioklys  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Atsakyti
dabar kol kas neplanuojam, gal dar kitais metais ax.gif

Becel, o tavo oda į rausvumą? aš galvoju apie Deauville, bet pavasarį prieš perkant reiks daugiau swatch'ų paieškot turbūt smile.gif

ką naujiems suplanavusios turit?
Atsakyti