Su sventem merginos! Visoms jaukumo namuose ir silumos sirdyse
Na, jau dovanos ispakuotos, ar palepino Senelis siemet??
As dar lovoj guliu, vakar padariau Tiramisu, bet visi alkoholio prisivaisine buvo tai ant saldumynu netrauke Uztat siandien su kava pats gazas
Honey - vat apie arbatmeti ten ir rase, bet abejoju del specifinio kvapo, o ka nors daugiau patarti gali? Padetum issirinkt
As dar lovoj guliu, vakar padariau Tiramisu, bet visi alkoholio prisivaisine buvo tai ant saldumynu netrauke Uztat siandien su kava pats gazas
Honey - vat apie arbatmeti ten ir rase, bet abejoju del specifinio kvapo, o ka nors daugiau patarti gali? Padetum issirinkt
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 26, 13:20)
jau šiandien vėl eisim į svečius, tai žinau, kad dar dovanų laukia
kiek kavos gavau, turbūt visiems metams užteks bet nesiskundžiu, nes kava labai mėgstamas ir laukiamas dalykas mano namuose.
pušų dar antibakterinis. ir kvapas geras
Papildyta:
beje, Kakava, super atrodai tai tau jau tuoj ilgosios atostogos prasidės?
gal turit kas parekomenduot vyšninės (a la bordo ) spalvos nagų laką? užsireikė
aš šiandien gavau mažytę rankinę ir šokoladų siaubas, kaip prisivalgėm pas draugus. mano sesės vyras nerealiai skaniai gamina, tai šiandien darė upėtakį, maniau sprogsiu kiek prikimšau.. sakiau, viskas, dabar iki naujų valgysiu tik daržoves
Becel, K-pak? aš esu turėjus, patiko kokį tiesintuvą išsirinkai?
Becel, K-pak? aš esu turėjus, patiko kokį tiesintuvą išsirinkai?
QUOTE(Honey @ 2012 12 22, 14:49)
Vitulka, o kur pas mus yra gerų pėdkelnių pirkt?
ką gavai dovanų?
o kur perki natūralią dažniausiai? Lt gi neapsimoka visai bet norint siųstis reik kooperuotis arba už didelę sumą pirkt tada jau.
primink, kokias ten pudras pirkai? pagal aprašymą, kaip suprantu, sausai odai nelabai?
ką gavai dovanų?
o kur perki natūralią dažniausiai? Lt gi neapsimoka visai bet norint siųstis reik kooperuotis arba už didelę sumą pirkt tada jau.
primink, kokias ten pudras pirkai? pagal aprašymą, kaip suprantu, sausai odai nelabai?
nežinau. šiaip visad pėdkelnes pirkdavau turguj, antroj eilėj, pas tokį vyriškį, bet tik juodas, nes apie vadinamas kūno spalvos pėdkelnes jis neišmano. Nusipirkau visai ne kūno spalvos, nors jam atrodė kūno
o dabar radau Maximoj Filodoro firmos matines, į turgų nebeeinu pėdkelnių. Bet į darbą 40 denų, storos galvojau bus laisvalaikiui, bet panašu, kad keliaus į drabužių konteinerį
gavau Akropolio čekį, kalėdinės arbatos, imbierinių sausainių, kalėdinę dekoraciją
Perku Biotekoj ir sveikuose produktuose, man reik vieneto kokio daikto, laukt, kol užsakinės kas nors neturiu kantrybės. Bet dušo želių ir Natura siberica turi, nėra gi žvėriškai brangu
Shiseido lifting foundation mano gi į sausumą
Papildyta:
QUOTE(Becel @ 2012 12 22, 15:36)
parašiau, ką gavau, bet čia ne darbinė dovana, iš kai kur kitur balius hm, nieko blatno, prigėriau karšto vyno ir grįžau atgal į kabinetą
pagaliau viena šventė baigės
gavau dovanų papuošalų dėžutę. Ta proga persitvarkysiu papuošalus, kai ką dovanosiu čia SM, kas liks išmesiu tiesiog
tiesa, Honey, gal žinai, kur bižuteriją tvarko?
kūno kremą
Sigutės Ach paveiksliuką
Pilgrim auskarus
Paakių kremą
už lango pavasaris ypač kai saulė lyg nori iš už debesų lįst
šian dar nereik į darbą atsikėliau kaip baltas žmogus 10 iš lovos
bet reiks šliaužt iki darbo, noriu dovaną vedėjai atiduot, ryt nesusitiksim, dirbsiu viena. 1dienį jau kažkaip vėlu būtų
laba diena
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 27, 10:05)
Perku Biotekoj ir sveikuose produktuose, man reik vieneto kokio daikto, laukt, kol užsakinės kas nors neturiu kantrybės.
tai tu į natūralizmą linkt pradėjai? tai pataikė Kalėda su paakių kremu
Honey, radau, kad turėjai Nars sheer glow aš irgi jos noriu kokį atspalvį turėjai?
Ogho kiek dovanu Matyt labai geros siemet buvot
Dekui
Na, nuotraukos nebuvo tokios, kokiu as norejau, bet kadangi cia anglijoj nelb galejom rinktis, tai dziaugiuosi ir tokiomis Po naujuju metu atidirbu paskutine savaite ir atosogausiu
Metus
As tai dar negavau visu dovanu, su draugem dar nesikeitem, nes kazkaip visos lekiam, uzsieme namais, darbais ir t.t. nespejam susitikt
Kol kas gavau laikrodi nuo MB (nes lb seniai jau norejau naujo ) ir siltus legingsus, tokius naminius Norejau namuose kazko silto, grazaus ir patogaus - bet teko siust atgal, nes per trumpos Tai lauksiu nauju
O broliukas dovanojo buitiskus dalykus naujiems namams - rinkini tokiu taureliu su grafinu, laikrodi ant sienos ir burbula su peleda viduj, kur apverti ir sniegas byra
Siandien nuo drauges gavau kuno prieziuros rinkini tai manau kad eisiu i vonia proceduroms tuoj
QUOTE(Honey @ 2012 12 26, 14:09)
beje, Kakava, super atrodai tai tau jau tuoj ilgosios atostogos prasidės?
Dekui
Na, nuotraukos nebuvo tokios, kokiu as norejau, bet kadangi cia anglijoj nelb galejom rinktis, tai dziaugiuosi ir tokiomis Po naujuju metu atidirbu paskutine savaite ir atosogausiu
Metus
As tai dar negavau visu dovanu, su draugem dar nesikeitem, nes kazkaip visos lekiam, uzsieme namais, darbais ir t.t. nespejam susitikt
Kol kas gavau laikrodi nuo MB (nes lb seniai jau norejau naujo ) ir siltus legingsus, tokius naminius Norejau namuose kazko silto, grazaus ir patogaus - bet teko siust atgal, nes per trumpos Tai lauksiu nauju
O broliukas dovanojo buitiskus dalykus naujiems namams - rinkini tokiu taureliu su grafinu, laikrodi ant sienos ir burbula su peleda viduj, kur apverti ir sniegas byra
Siandien nuo drauges gavau kuno prieziuros rinkini tai manau kad eisiu i vonia proceduroms tuoj
Sveikos
kaip super man irgi reiktų kokios gražios. šiaip daug ko reiktų, bet kažkaip nekyla man dabar pirkt kažko šitiems namams, nes vis tiek reikia derinti, o kas man patinka, tai čia visai ne į temą atrodytų
aha, labai patiko man ji, tik žiemą šiek tiek paskui pasausindavo, kiek pamenu. vis pagalvoju, kad ant pavasario reiktų nusipirkt. spalvą turėjau punjab, ji medium pirmas pagal šviesumą atspalvis, bet ant veido realiai šviesesnė nei swatchuose. aišku, dabar su tokia į gatvę neišeičiau, būtų gerokai per tamsi
į kokią spalvą žvalgaisi?
priminei, kad draugei uošviai padovanojo tokį grojantį paveikslą-laikrodį su kriokliu kabint ant sienos nei juoktis, nei verkt, o dar taip brangiai sumokėjo
kokį rinkinį?
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 27, 12:05)
gavau dovanų papuošalų dėžutę. Ta proga persitvarkysiu papuošalus, kai ką dovanosiu čia SM, kas liks išmesiu tiesiog
kaip super man irgi reiktų kokios gražios. šiaip daug ko reiktų, bet kažkaip nekyla man dabar pirkt kažko šitiems namams, nes vis tiek reikia derinti, o kas man patinka, tai čia visai ne į temą atrodytų
QUOTE(Becel @ 2012 12 28, 22:47)
Honey, radau, kad turėjai Nars sheer glow aš irgi jos noriu kokį atspalvį turėjai?
aha, labai patiko man ji, tik žiemą šiek tiek paskui pasausindavo, kiek pamenu. vis pagalvoju, kad ant pavasario reiktų nusipirkt. spalvą turėjau punjab, ji medium pirmas pagal šviesumą atspalvis, bet ant veido realiai šviesesnė nei swatchuose. aišku, dabar su tokia į gatvę neišeičiau, būtų gerokai per tamsi
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 28, 23:25)
burbula su peleda viduj, kur apverti ir sniegas byra
priminei, kad draugei uošviai padovanojo tokį grojantį paveikslą-laikrodį su kriokliu kabint ant sienos nei juoktis, nei verkt, o dar taip brangiai sumokėjo
kokį rinkinį?
QUOTE(Honey @ 2012 12 28, 23:20)
Sveikos
kokį rinkinį?
kokį rinkinį?
o planuojat naujus namus turėt? \
dairausi į Mont Blanc
o košmare tas krioklys