Vitulka, o kur pas mus yra gerų pėdkelnių pirkt?
ką gavai dovanų? Becel gal irgi ateis papasakot, ko sulauks tašėj
o kur perki natūralią dažniausiai? Lt gi neapsimoka visai bet norint siųstis reik kooperuotis arba už didelę sumą pirkt tada jau.
primink, kokias ten pudras pirkai? pagal aprašymą, kaip suprantu, sausai odai nelabai?
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 22, 13:12)
dušo želes baigiau, dbr draugui padedu optimizuot.
išsiuntėm dvi tašes į užsienį su dovanom kiek reikalų buvo supirkt sudėt.
po biški vis kitiems pakuoju
Vakar gavau pirmąją dovaną
laba diena
Papildyta:
nerašiau, nes nemačiau, kad rašyta temoje
kvepėsi vyriškai
užtat kaip malonu gaut tik nemalonu susidėliot
ką gavai? ir kaip balius?
nesupratau su ta tema ką parašei
O aš gavau irgi dovanų, bet išpakuosim tik Kalėdų rytą ir maisto, staltieses dvi, silkinę, žvakių, šampano, saldainių, dešrų, sūrelių ir t.t.
Dabar mažasis nuėjo su tečiu miegot, tai jau gaudysiu kaifa gerdama kavą su sūreliu neapsakomas malonumas yra ramybė
QUOTE(Honey @ 2012 12 22, 16:56)
jau kaip nuotaika dingo kažkur MB išvažiavo į komandiruotę, tai nėr net kam pazyzt
laukiu draugės, atsigersim vyno, tai gal smagiau pasidarys
o ko dingo?
Man is galvos neina mintys, ka pasideti ant Kaledinio stalo Pas mane priguza sveciu, tai dabar suku galva, kuo reikes vaisint
Ir dar MB draugas padovanojo kalakuta Ka as su juo darysiu Dabar reik recepto ieskot, kaip skaniai sumarinuot
Turbut imesiu - kazkaip Kalediniuose reikaluose isisukus, nelabai laiko lieka
Man tai nesiburbualiavo nei kiek tos pedkelnes su vilna Is Primark'o kur perku pasiburbuliuoja siek tie, bet kaip uz kelis svarus tai ko noret
As irgi jau gavau keleta dovanu Darbe buvo Secret Santa ir drauge buvo uzlekusi, tai kadangi susitiksim jau tik per Naujuosiusl, nusprende dabar iteikti
Gali mums pazyzt
Ir dar MB draugas padovanojo kalakuta Ka as su juo darysiu Dabar reik recepto ieskot, kaip skaniai sumarinuot
QUOTE(Honey @ 2012 12 22, 13:53)
įmesi į savo blogą? kažkaip senokai pildei, nerandi kada prisėst?
Turbut imesiu - kazkaip Kalediniuose reikaluose isisukus, nelabai laiko lieka
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 22, 14:12)
šūdas tos pėdkelnės su vilna, kiek tenešiojau, o apsiburbuliavusios ... gal dešimt kartų ir užsidėjau.
Man tai nesiburbualiavo nei kiek tos pedkelnes su vilna Is Primark'o kur perku pasiburbuliuoja siek tie, bet kaip uz kelis svarus tai ko noret
As irgi jau gavau keleta dovanu Darbe buvo Secret Santa ir drauge buvo uzlekusi, tai kadangi susitiksim jau tik per Naujuosiusl, nusprende dabar iteikti
QUOTE(Honey @ 2012 12 22, 17:56)
jau kaip nuotaika dingo kažkur MB išvažiavo į komandiruotę, tai nėr net kam pazyzt
Gali mums pazyzt
ai jei atvirai, tai turbūt dėl visiško nieko. kažkaip nujaučiau, kad taip bus, bet truputį vis tiek gaila
į vieną dovanėlę įdėjau daug širdies pakuodama ir visai neįvertino.
Papildyta:
ant Kūčių ar Kalėdų stalo? nes jei Kūčių tai kaip tai ką - 12 patiekalų: silkė, grybai, kūčiūkai, kas ten dar...
visą didelį? ten kažkaip prikimšt juos eina, ar klystu? kaip Kalėdiška
ką gavai? pasigirkit gi dovanom
Papildyta:
nuverčiau ką tik eglę namie pramogauju, žodžiu
į vieną dovanėlę įdėjau daug širdies pakuodama ir visai neįvertino.
Papildyta:
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 22, 19:11)
Man is galvos neina mintys, ka pasideti ant Kaledinio stalo
Ir dar MB draugas padovanojo kalakuta Ka as su juo darysiu
As irgi jau gavau keleta dovanu
Ir dar MB draugas padovanojo kalakuta Ka as su juo darysiu
As irgi jau gavau keleta dovanu
ant Kūčių ar Kalėdų stalo? nes jei Kūčių tai kaip tai ką - 12 patiekalų: silkė, grybai, kūčiūkai, kas ten dar...
visą didelį? ten kažkaip prikimšt juos eina, ar klystu? kaip Kalėdiška
ką gavai? pasigirkit gi dovanom
Papildyta:
nuverčiau ką tik eglę namie pramogauju, žodžiu
Honey - Kaledinis stalas pas mane. Per Kucias vaziuoju pas broliuka, anta gatavo kaip sakoma
Nu, visa ciela kalakuta Tai va dalis Kalediniam stalui, nieko karsto daugiau ir nedarysiu, jau ir kalakutas man pakankamas issukis Tik siaip kazkokiu uzkandziu galvoju, norisi kazko naujo, neatsbodusio, nezinau net ka
Liudna, kai dovanu neivertina.. O is kur zinai kad neivertino? Replika kazkokia pasake, ar tiesiog is veido iskaitei??
As gavau darbe skarele labai dailia Bet tokia plonyte, silkine, lauks pavasario O is drauges arbatos ir imbieriniu grybuku - siusta is Lietuvos Ir jos ranku darbo sage
Siandien jau smirinejau aplink eglute, nes pamaciau, kad dovana atsirado dar viena Man!! Tai kaip katinas aplink lasinius sukuosi, ale MB grieztai neleidzia nagu kist
Nu, visa ciela kalakuta Tai va dalis Kalediniam stalui, nieko karsto daugiau ir nedarysiu, jau ir kalakutas man pakankamas issukis Tik siaip kazkokiu uzkandziu galvoju, norisi kazko naujo, neatsbodusio, nezinau net ka
Liudna, kai dovanu neivertina.. O is kur zinai kad neivertino? Replika kazkokia pasake, ar tiesiog is veido iskaitei??
As gavau darbe skarele labai dailia Bet tokia plonyte, silkine, lauks pavasario O is drauges arbatos ir imbieriniu grybuku - siusta is Lietuvos Ir jos ranku darbo sage
Siandien jau smirinejau aplink eglute, nes pamaciau, kad dovana atsirado dar viena Man!! Tai kaip katinas aplink lasinius sukuosi, ale MB grieztai neleidzia nagu kist
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 22, 19:34)
ai, viskas gerai, nesinori skųstis
fainos dovanos aš irgi gavau gėrybių visokių - sojų rankų darbo žvakę, lūpų šveitiklį, saldainių, šampano, levandų ea.
oo, gausi kentėt dabar Kalėdų rytą tik leis išpakuot? aš jaučiu naktį sėlinčiau prie eglės lupt neišvėrusi
na va, namai sutvarkyti, eglutė mašinoj, silkė beveik užmarinuota pas mus šian buvo tooookia pūga Adomas net susinervino
QUOTE(Honey @ 2012 12 23, 00:25)
fainos dovanos aš irgi gavau gėrybių visokių - sojų rankų darbo žvakę, lūpų šveitiklį, saldainių, šampano, levandų ea.
oo, gausi kentėt dabar Kalėdų rytą tik leis išpakuot? aš jaučiu naktį sėlinčiau prie eglės lupt neišvėrusi
Tavo irgi! Labai noriu lupu sveitiklio, nors zinau, kad lb lengva ir paciai pasidaryt, bet va dovanu gauti butu lb faina
Kam levandu ea naudosi?
As girdejau, kad ea lasina i vandeni grindims plauti, tai kaip antibakterinis plovimas gaunasi, visai noreciau, tik nezinau koki cia issirinkt
Nezinau kada leis ispakuot, jau snd mazai truko, kad palauzciau, manau rytoj pakuosiu
QUOTE(Becel @ 2012 12 23, 18:21)
na va, namai sutvarkyti, eglutė mašinoj, silkė beveik užmarinuota pas mus šian buvo tooookia pūga Adomas net susinervino
Saunuole
Pas mane namai netvarkyti, valgyt nieko nedaryta, uztat puse dienos stumdziausi pardej uzsipirkinedama maista Kaledoms Uzmirsau, kad Kaledos nedarbo diena ir nelb kas dirbs, o ryt is darbo tiesiai pas broliuka vakarienei, tai teko snd viska susipirkt.
Dabar keliausiu broliui su pussesere gimtadienini torta kept - Chocolate fudge cake Ir Tiramisu Kaledoms ko gero snd reikia padaryt, nes ryt jau nespesiu
Su šventėm, merginos!!!
man pats kvapas patinka, tai pagarinu
tinkamiausias tam yra arbatmedis, tik jis specifinio kvapo, todėl žiūrėk, ar neerzins namuose.
QUOTE(Ka_kava @ 2012 12 23, 20:38)
Kam levandu ea naudosi?
As girdejau, kad ea lasina i vandeni grindims plauti, tai kaip antibakterinis plovimas gaunasi, visai noreciau, tik nezinau koki cia issirinkt
man pats kvapas patinka, tai pagarinu
tinkamiausias tam yra arbatmedis, tik jis specifinio kvapo, todėl žiūrėk, ar neerzins namuose.