Kamon leidys
Hi
Pasitikėjau savo galva, tai ėjau be sąrašo. Ir matosi, kad pamiršau...
Jep, ten kur surašiau tai tiek pirkau.
Kamon tai kamon. Atėjau
Einu išbandyti įsigytą tušą
QUOTE(Becel @ 2012 11 24, 19:31)
QUOTE(Becel @ 2012 11 24, 19:31)
Kamon leidys
Kamon tai kamon. Atėjau
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 11 24, 18:48)
Hi
Kamon tai kamon. Atėjau
Kamon tai kamon. Atėjau
as savo galva jau seniai nebepasitikiu, nes einu grietines, o parsinesu visko tik ne grietines
koki tusa nusipirkai?
QUOTE(Becel @ 2012 11 24, 19:59)
as savo galva jau seniai nebepasitikiu, nes einu grietines, o parsinesu visko tik ne grietines
koki tusa nusipirkai?
koki tusa nusipirkai?
Panašu, kad ir mano atmintis mane pavedė... Maisto tai jau seniai su sąrašu einu, nes 3 dalykus atsiminti sudėtinga.
Tušas - nieko ypatingo: MAXFACTOR 2000. Didelių užgaidų tokiam produktui nekeliu. Reikia kažkokio, kuris tiktų kasdieni ir šiek tiek paryškintų blakstienas. Išbandžius vertinu normaliai. Žiūrėsiu ar po kelių val. nenutrupės. Prieš tai Gosh turėjau, tai irgi patiko
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 11 24, 19:07)
Panašu, kad ir mano atmintis mane pavedė... Maisto tai jau seniai su sąrašu einu, nes 3 dalykus atsiminti sudėtinga.
Tušas - nieko ypatingo: MAXFACTOR 2000. Didelių užgaidų tokiam produktui nekeliu. Reikia kažkokio, kuris tiktų kasdieni ir šiek tiek paryškintų blakstienas. Išbandžius vertinu normaliai. Žiūrėsiu ar po kelių val. nenutrupės. Prieš tai Gosh turėjau, tai irgi patiko
as esu turejus maxfactor dramatic look,tai patio. Pirkau ne karta
QUOTE(Becel @ 2012 11 24, 17:10)
sau tik tiek mažajai gimtadieniui dovaną nupirkom.
vakar vakare vėl teko į Akropolį važiuot, nusipirkau švarką, tik jau be nuolaidos
http://shop.mango.co...s=1353850671090
o tušą ir aš norėjau nusipirkt. Bet ryte pamiršau, vakare draugas kniaukė, kad pavargęs, likau be tušo. L'oreal to naujojo norėjau, Kosmadoj 39 lt, kai realiai 52
kur dingusios? oras šian labai fainas, bet iš lovos tik po 12 išlipom, dabar pas tėvų, mašiną tvarko, aš namie sukuos o abu norėjom eit pasivaikščiot
laba diena
Sveikos
Skaiciau raset apie papildomus uzsidirbimus - as tai rasiau rasto darbus uz pinigus Ir labai ilgai, beveik pora metu Dazniausiai logikos uzdavinius spresdavau
Ir siaip perparduodavau darbuzius savo nenesiojamus, kad isigyciau nauja pvz, ar prisideciau prie naujo pirkinio, keisdavau/pirkdavau/parduodavau knygas, papuosalus ir t.t. Versli buvau Cia, Anglijoj nera reikalo tam. Neapsimoka..
Galvojau kuo galeciau cia uzsiimti, kokia papildoma veikla, tai lb norejau ismokti blakstienas priauginti, bet niekaip neprisiruosiau i kursus.. Taip ir liko.
Balsavau uz pavasari/vasara Nes Kaledos ir taip ant nosies, meile ir nestuma jau turiu
Pavasario laukiu nes susitiksiu su savo lelium , o vasaros - nes su ja ateis ir atostogos Lietuvoj
Paskutiniu metu sunku eit i parduotuves, nes tiek visokiu groziu prisiziuriu - o pirkt negaliu Planuoju tik sunkyte kokia nors sventems nusipirkti. Kadangi drabuziu pirkti negaliu, tai islaidavau batams ir rankine nusiziurejau Dar manija nagu lakams turiu. Bet kad nusilauziau naga tai ir tu nebelakuoju
Skaiciau raset apie papildomus uzsidirbimus - as tai rasiau rasto darbus uz pinigus Ir labai ilgai, beveik pora metu Dazniausiai logikos uzdavinius spresdavau
Ir siaip perparduodavau darbuzius savo nenesiojamus, kad isigyciau nauja pvz, ar prisideciau prie naujo pirkinio, keisdavau/pirkdavau/parduodavau knygas, papuosalus ir t.t. Versli buvau Cia, Anglijoj nera reikalo tam. Neapsimoka..
Galvojau kuo galeciau cia uzsiimti, kokia papildoma veikla, tai lb norejau ismokti blakstienas priauginti, bet niekaip neprisiruosiau i kursus.. Taip ir liko.
Balsavau uz pavasari/vasara Nes Kaledos ir taip ant nosies, meile ir nestuma jau turiu
Pavasario laukiu nes susitiksiu su savo lelium , o vasaros - nes su ja ateis ir atostogos Lietuvoj
Paskutiniu metu sunku eit i parduotuves, nes tiek visokiu groziu prisiziuriu - o pirkt negaliu Planuoju tik sunkyte kokia nors sventems nusipirkti. Kadangi drabuziu pirkti negaliu, tai islaidavau batams ir rankine nusiziurejau Dar manija nagu lakams turiu. Bet kad nusilauziau naga tai ir tu nebelakuoju
Laba diena,
štai ir 115
Vitulkos sijonas iš Mango labai labai
kas balsavot už nėštumą?
buvau šeštadienį akre, tikslas buvo vienas scanoramos filmas (kuris labai patiko). norėjau ir po patį akrą pasivaikščiot, į knygyną užsukau, bet, matyt, pataikiau ant pačios grūsties, tai skuodžiau tiesiai į forum cinemas neatsisukdama
tai gal tam turėsi laiko po leliaus gimimo?
aš irgi paskutiniu metu perku nemažai nagų lakų, dažniausiai miniukus.
štai ir 115
Vitulkos sijonas iš Mango labai labai
kas balsavot už nėštumą?
buvau šeštadienį akre, tikslas buvo vienas scanoramos filmas (kuris labai patiko). norėjau ir po patį akrą pasivaikščiot, į knygyną užsukau, bet, matyt, pataikiau ant pačios grūsties, tai skuodžiau tiesiai į forum cinemas neatsisukdama
QUOTE(Ka_kava @ 2012 11 25, 22:22)
Dar manija nagu lakams turiu. Bet kad nusilauziau naga tai ir tu nebelakuoju
Dar manija nagu lakams turiu. Bet kad nusilauziau naga tai ir tu nebelakuoju
tai gal tam turėsi laiko po leliaus gimimo?
aš irgi paskutiniu metu perku nemažai nagų lakų, dažniausiai miniukus.
QUOTE(Honey @ 2012 11 26, 14:00)
tikrai neturės
už nėštumą arba dirty arba Vitulka
QUOTE(Becel @ 2012 11 26, 16:05)
gali būti, aš nelabai ką suprantu ta tema
man pirma mintis buvo Vitulka bet dabar, kai pasakei, tai galvoju, kad dirty
prisiminiau, kad šeštadienį pas draugę pabandžiau bourjois max definition tušą (tokį rožinį), tai kaip patiko šepetėlis labai neįprastas, didelis, bet pasidažiau lengvai, nesulipino, blakstienos kaip lėlės reiks rimtai pagalvot apie jį, kai pasibaigs turimi. ai, dar Lancome juicy tubiką bespalvį atėmiau iš jos, gražiai blizga.
beje, Becel, labai gražiai atrodai naujoje foto FB
išprotėjot aš išvis dar nebalsavau ir net klausimo nemačiau
pirma apsiženyt reiktų kokį žiedą mačiau akre, 5000 lt
pirma apsiženyt reiktų kokį žiedą mačiau akre, 5000 lt