Mergytės, žinau, kad ne kartą jau kalbėjot šia tema, bet rekomenduokit tušą Turiu 3 blakstienas, žinau, kad daugiau jų nuo tušo neatsiras, bet gal yra koks gėris?
QUOTE(Gretuteka @ 2012 11 28, 21:13)
Katuli, o sitos moteriskos Guess'iukes neciupinai? man dabar rozine stadija vel uzeina, spinta pilna striukiu, bet riuzavos ner http://www1.macys.co...j...65&slotId=2
turiu tokią ružavą spalva tokia pat ryški kaip parodyta, dydis atitinka, o šiltumo nežinau, neatrodo skysta, bet ir ne prie didelių šalčių manyčiau
QUOTE(Temidė @ 2012 11 28, 21:03)
O dar bus skaičių 30 dienos siuntimo?
Aš labai tikiuosi, kad bus, nes daug ko laukiu
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2012 11 28, 21:54)
Mergytės, žinau, kad ne kartą jau kalbėjot šia tema, bet rekomenduokit tušą Turiu 3 blakstienas, žinau, kad daugiau jų nuo tušo neatsiras, bet gal yra koks gėris?
Aš pasiėmiau čia išgirtą Armani Eyes to kill, dabar kaip tik nuolaida yra
QUOTE(kilka @ 2012 11 28, 22:13)
Baciline zaraza
Sveik-nu gal ne i tema uzduosiu-kartais tu ne dzuke man labai jau gimtuosius krastus primena kalba
QUOTE(^^liutuke @ 2012 11 28, 23:00)
Aš labai tikiuosi, kad bus, nes daug ko laukiu
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū! O galit nuorodėlę?
Mergaites, o Timberland ar pirksit siandie?
QUOTE(medeya @ 2012 11 28, 21:57)
turiu tokią ružavą spalva tokia pat ryški kaip parodyta, dydis atitinka, o šiltumo nežinau, neatrodo skysta, bet ir ne prie didelių šalčių manyčiau
aciukas, o kaip rankoviu ilgis?
QUOTE(Gretuteka @ 2012 11 28, 22:21)
aciukas, o kaip rankoviu ilgis?
normalus, man nei per ilgos, nei per trumpos
mergaites junkites prie modnique papilde salikiuku Burberry
QUOTE(Gretuteka @ 2012 11 28, 21:13)
Katuli, o sitos moteriskos Guess'iukes neciupinai? man dabar rozine stadija vel uzeina, spinta pilna striukiu, bet riuzavos ner http://www1.macys.co...j...65&slotId=2
ciupinau ir laabai patiko
QUOTE(Batukė @ 2012 11 28, 22:10)
Mergaites, o Timberland ar pirksit siandie?
pirksiu pirksiu, katik prisedau, sveriau...
panos - aciu uz superini kalakuto dienos shopinga - uz lango 109dezutes, tiksliau ne dezutes, o dezes
tai skaiciu ojjj kiek bus
QUOTE(Kate25 @ 2012 11 28, 23:27)
ciupinau ir laabai patiko
panos - aciu uz superini kalakuto dienos shopinga - uz lango 109dezutes, tiksliau ne dezutes, o dezes