Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(rutguda @ 2012 11 30, 17:44)
Daryta, viskas liuks toj srity...unsure.gif Sakė, kad sutvarkytų kiaušidžių veiklą unsure.gif

Bet tai kazin ar menesio tam uzteks g.gif man endokrinologe pradziai bent 3 men liepe pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 30, 18:48)
Bet tai kazin ar menesio tam uzteks  g.gif  man endokrinologe pradziai bent 3 men liepe pabandyti.

Na men. išrašė ir po mėnesio liepė ateiti smile.gif Tai žiūrės rezultatą tada,manau.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 30, 17:22)
Man paskyre 3 menesiams, bet per juos ciklas neatsistate. Bet as vis tierk geriau ir toliau, nes taip gine patare. Tad is viso geriau apie 10 men. Nuo sausio iki lapkricio, nes tada turejau lap ir pries ja nustate, kad labai sumazejes cukraus kiekis kraujyje, todel uzdraude juos gerti.

O kada mmm atsirado?

QUOTE(Ramune! @ 2012 11 30, 17:48)
Bet tai kazin ar menesio tam uzteks  g.gif  man endokrinologe pradziai bent 3 men liepe pabandyti.

Man pvz liepe po 6 sav. ateiti pasitikrinti.
As db irgi tik jogutais, kosem ir dziovintom slyvom mintu. Apie mesas, sriubas jokias minciu neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 30, 19:00)
O kada mmm atsirado?
Man pvz liepe po 6 sav. ateiti pasitikrinti.
As db irgi tik jogutais, kosem ir dziovintom slyvom mintu. Apie mesas, sriubas jokias minciu neturiu.

be Duphastono taip ir neatsirado... Tik paskui stimuliuojant jau sulaukdavau mmm.

Del maisto ir man panasiai buvo. Tik slyvu as nevalgiau, nes ir i wc buciau nespejus biggrin.gif Tik lengva maista, vaisius.
Atsakyti
Labas rytas, as toki cia klausima turiu.Vnz man su "provera" spalio 26buvo issauktos ale tikros mmm. Db buvau pas daktare 19 lapkricio ji mate tik poliscistines kiausides per echo. Kaip jus manot ar galejo buvo po mmm atsitiktine O? As mastau maz galiu but nescia. Cia aisku durna tokia viltis... Bet kartais man diegia sonuose, mmm neateina. Db jau savaite kaip veluoja. Aisku cia viskas gali buti nuo medformino. Bet kaip jus manot ar yra kokia viltis?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 12 02, 13:10)
Labas rytas, as toki cia klausima turiu.Vnz man su "provera" spalio 26buvo issauktos ale tikros mmm. Db buvau pas daktare 19 lapkricio ji mate tik poliscistines kiausides per echo. Kaip jus manot ar galejo buvo po mmm atsitiktine O? As mastau maz galiu but nescia. Cia aisku durna tokia viltis... Bet kartais man diegia sonuose, mmm neateina. Db jau savaite kaip veluoja. Aisku cia viskas gali buti nuo medformino. Bet kaip jus manot ar yra kokia viltis?

viltis visada yra biggrin.gif aš ir su visai miegančiom kiaušidėm turėdavau vilties, kad stebuklai vyksta rolleyes.gif Todėl turiu užsipirkusi pigių NT, kad greitai tas abejones išsklaidyti. O tau, tai visai reali viltis, nes su PKS gi būna spontaniškų ovuliacijų, jeigu ima, ir užauga folikulas. Geriausia tau atsakys NT, dar geriau - HCG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 12 02, 14:24)
viltis visada yra biggrin.gif aš ir su visai miegančiom kiaušidėm turėdavau vilties, kad stebuklai vyksta  rolleyes.gif  Todėl turiu užsipirkusi pigių NT, kad greitai tas abejones išsklaidyti. O tau, tai visai reali viltis, nes su PKS gi būna spontaniškų ovuliacijų, jeigu ima, ir užauga folikulas. Geriausia tau atsakys NT, dar geriau - HCG  4u.gif

HCG cia ne taip paprasta pasidaryti, greiciausiai kita sav NT pabandysiu.
Atsakyti
Sveikos ,
Klausimas - o toms,kurioms skyrė metforminą gerti ar darė gliukozės toleravimo tyrimą? Ir kokie buvo rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 12 03, 13:06)
Sveikos ,
Klausimas - o toms,kurioms skyrė metforminą gerti ar darė gliukozės toleravimo tyrimą? Ir kokie buvo rezultatai?

Taip, man dare labai daug tyrimu pries ji skiriant. Jei GTM yra gliukozes toleravimo tyrimas, tai tada GTM I - 4,59 nmol/l (4,1-6,6), GTM II - 5,19 nmol/l (4,1-6,6).
Isvados: GTM - galimas insulino rezistentiskumas.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 12 03, 14:17)
Taip, man dare labai daug tyrimu pries ji skiriant. Jei GTM yra gliukozes toleravimo tyrimas, tai tada GTM I - 4,59 nmol/l (4,1-6,6), GTM II - 5,19 nmol/l (4,1-6,6).
Isvados: GTM - galimas insulino rezistentiskumas.

Pas mane GTM I -5,9; o GTM II - 4,6 - mažesnis...ir endokrinologė sakė,kad dėl to,kad jis mažesnis galimas insulino rezistentiskumas blink.gif gal jie turi būti vienodi... blink.gif visai susibalamutinau..., o gal ji sumaišė ir be reikalo man skyrė šitą vaistą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 12 03, 14:20)
Pas mane GTM I -5,9; o GTM II - 4,6 -  mažesnis...ir endokrinologė sakė,kad dėl to,kad jis mažesnis galimas insulino rezistentiskumas  blink.gif  gal jie turi būti vienodi... blink.gif visai susibalamutinau..., o gal ji sumaišė ir be reikalo man skyrė šitą vaistą unsure.gif

Tikrai nezinau to... bet noreciau tiketi, kad endokrinologe atsakingai skiria vaistus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 12 03, 15:43)
Tikrai nezinau to... bet noreciau tiketi, kad endokrinologe atsakingai skiria vaistus  g.gif

Nu jo biggrin.gif ai, nesuksiu sau galvos daugiau, gersiu,kas priklauso ir tiek doh.gif
Atsakyti