Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(rutguda @ 2012 11 28, 17:47)
Laba diena,
Pas mane yra PK, bet ovuliacija kaip ir vyksta,bet PRL pas mane aukštokas. Tad šiandien endokrinologė paskyrė gerti metforminą ir bromkriptina.

Nuėjau i vaistinę nusipirkau aš pagal receptus vaistų - grįžau namo žiūriu - metfogamma, o ne metformin....ir galvoju, gal ne tą padavė, arba čia tas pats?

As manau tas pats, tik kitos firmos. Man endokrinologe patare pabandyti abieju firmu ir ziureti kuriuos geriau toleruoju. Bet as nusipirkau metformina, man nelabai gerai nuo jo buvo, bet bijojau eksperimentuoti, kad nuo kitu dar blogiau nebutu.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 28, 18:51)
As manau tas pats, tik kitos firmos. Man endokrinologe patare pabandyti abieju firmu ir ziureti kuriuos geriau toleruoju. Bet as nusipirkau metformina, man nelabai gerai nuo jo buvo, bet bijojau eksperimentuoti, kad nuo kitu dar blogiau nebutu.

Tikiuosi kad visi blogumai bus labai nežymūs unsure.gif
Atsakyti
As tai vis kankinuosi su uzkietejusiais viduriais doh.gif Kosmaras kazkoks. Nuo ryt valgysiu 3k. per diena ir sveikai - ryte kose, pietus sriuba ir koks mazas antras, vakare salotos ar vaisiai. Ir planuoju lb daug selenu vartoti. Aktivios nusipirkau, gal sakau pades.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 29, 00:04)
As tai vis kankinuosi su uzkietejusiais viduriais doh.gif Kosmaras kazkoks. Nuo ryt valgysiu 3k. per diena ir sveikai - ryte kose, pietus sriuba ir koks mazas antras, vakare salotos ar vaisiai. Ir planuoju lb daug selenu vartoti. Aktivios nusipirkau, gal sakau pades.

Man gydytoja sake,kad geriausia juos gerti valgio metu arba po jo...o lapelyje paskaičiau,kad tokiu būdu laabai sumažėja šie pašaliniai pojūčiai kaip vidurių užkietėjimas arba laisvinimas. biggrin.gif Bet šiandien aš atsikėliau visiškai be apetito...aš ir taip ne daug valgydavau...ale dabar įlindau į šaldytuvą, net supykino visokie kvapai, tai pasiimiau tik jogurtuką ir pasidariau kavos... normaliau pavalgysiu per pietus rolleyes.gif
Atsakyti
Ar kuriai nors nuo metformino buvo pykinimas arba nuo bromkriptino??Aš dar ir bromkriptiną geriu, tai nežinau,nuo ko man bloga...nu bet jei taip visą mėnesį, tai šakės...labai tikiuosi,kad tai laikina ir tuoj viskas praeis... verysad.gif
Atsakyti
mane tai nepykina ir nepykino, manau cia individualiai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 30, 12:58)
Ar kuriai nors nuo metformino buvo pykinimas arba nuo bromkriptino??Aš dar ir bromkriptiną geriu, tai nežinau,nuo ko man bloga...nu bet jei taip visą mėnesį, tai šakės...labai tikiuosi,kad tai laikina ir tuoj viskas praeis... verysad.gif

Mane labai pykino nuo metformino, o bromkriptino niekada negeriau. Veliau siek tiek geriau buvo, o gal tik apsipratau su nuolatiniu pykinimu. Del to visai nesinorejo valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 30, 18:08)
Mane labai pykino nuo metformino, o bromkriptino niekada negeriau. Veliau siek tiek geriau buvo, o gal tik apsipratau su nuolatiniu pykinimu. Del to visai nesinorejo valgyti.

Bet kai aš pagalvoju, nuo abiejų šių vaistų gali pykinti...tai tas dvigubas jausmas mane kankins... blink.gif Ir šaldytuvas mano priešas pasidarė - vos įkišu nosį - vemt verčia,vos susilaikiau šiandien.... Tai ir maitinuosi košytės ir jogurtukais unsure.gif
O kiek laiko gerei metformina? man paskyrė mėnesiui dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 30 lapkričio 2012 - 17:22
QUOTE(rutguda @ 2012 11 30, 17:21)
Bet kai aš pagalvoju, nuo abiejų šių vaistų gali pykinti...tai tas dvigubas jausmas mane kankins... blink.gif Ir šaldytuvas mano priešas pasidarė - vos įkišu nosį - vemt verčia,vos susilaikiau šiandien.... Tai ir maitinuosi košytės ir jogurtukais unsure.gif

O kaip su svoriu reikalai pas tave? As manau tikrai veliau bus geriau, apsipras organizmas. Tik islaukti reikia.
Man paskyre 3 menesiams, bet per juos ciklas neatsistate. Bet as vis tierk geriau ir toliau, nes taip gine patare. Tad is viso geriau apie 10 men. Nuo sausio iki lapkricio, nes tada turejau lap ir pries ja nustate, kad labai sumazejes cukraus kiekis kraujyje, todel uzdraude juos gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 30 lapkričio 2012 - 17:24
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 30, 18:22)
O kaip su svoriu reikalai pas tave? As manau tikrai veliau bus geriau, apsipras organizmas. Tik islaukti reikia.
Man paskyre 3 menesiams, bet per juos ciklas neatsistate. Bet as vis tierk geriau ir toliau, nes taip gine patare. Tad is viso geriau apie 10 men. Nuo sausio iki lapkricio, nes tada turejau lap ir pries ja nustate, kad labai sumazejes cukraus kiekis kraujyje, todel uzdraude juos gerti.

Man su svoriu nėra problemų, ir su ciklu nėra problemų( na gal šiek tiek išilgėjo jis), mmm turiu , O vyksta ( darėm kelis mėn tyrimus), tik va PRL per didelis ir FSH ir LH santykis 2 ...echo - mato PK kiaušides...

Bet ilgai teko gerti...
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 30, 17:34)
Man su svoriu nėra problemų, ir su ciklu nėra problemų( na gal šiek tiek išilgėjo jis), mmm turiu , O vyksta ( darėm kelis mėn tyrimus), tik va PRL per didelis ir FSH ir LH santykis 2 ...echo  - mato PK kiaušides...

Bet ilgai teko gerti...

Tai nelabai suprantu metformino prasmes tada g.gif siaip ji skiria del ciklo atstatymo ir O nebuvimo. Man mmm visiskai nebuvo ir O taip pat.
O GN dar g.gif yta? Gal kazkas negerai su kiausintakiu pratekamumu?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 30, 18:39)
Tai nelabai suprantu metformino prasmes tada  g.gif  siaip ji skiria del ciklo atstatymo ir O nebuvimo. Man mmm visiskai nebuvo ir O taip pat.
O GN dar g.gif yta? Gal kazkas negerai su kiausintakiu pratekamumu?

Daryta, viskas liuks toj srity...unsure.gif Sakė, kad sutvarkytų kiaušidžių veiklą unsure.gif
Atsakyti