Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

Arteja Kaledos,stebuklu metas...Norisi palinketi Afroditei kitu metu pilnu nestukisku stebuklu wub.gif O tam truksta visai nebedaug.Primenu,kad vis dar vyksta aukojimas,tai gal po maza kaledine dovanele ir sunesim? 000054.gif

http://www.supermama...howtopic=873691
Atsakyti
Labas visoms, klausimas eilini syki del medformino - ar jums nebuna viduriu uzkietejimo? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 26, 21:56)
Labas visoms, klausimas eilini syki del medformino - ar jums nebuna viduriu uzkietejimo? blush-anim-cl.gif

Man buvo atvirksciai - paleisdavo vidurius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 26, 22:31)
Man buvo atvirksciai - paleisdavo vidurius  doh.gif

Man penktadieni paleido ( po 2d. vartojimo) ir po to nieko beveik. Galvoju, maz mmm ateina. Nes kaip ir laikas. Tik kad jokiu kitu pozymiu kaip ir nera...
Atsakyti
zinokit man lygiai tas pats, iskart paleido, o dabar nic niekio, kas liecia svori, tai po 1-2 i savaite nukradydavau, o db vietoj stoviu, kazkaip idomiai, ir tai nuo to laiko kai pradejau metforal gert g.gif
Atsakyti
QUOTE(shida @ 2012 11 27, 22:14)
zinokit man lygiai tas pats, iskart paleido, o dabar nic niekio, kas liecia svori, tai po 1-2 i savaite nukradydavau, o db vietoj stoviu, kazkaip idomiai, ir tai nuo to laiko kai pradejau metforal gert g.gif

As slyvas vartot pradejau, biski padeda. Siandien mano drauge pasake, kad laukiasi. Ech ir kodel ne as...Na ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 27, 23:39)
As slyvas vartot pradejau, biski padeda. Siandien mano drauge pasake, kad laukiasi. Ech ir kodel ne as...Na ka padarysi.

Zinau kaip sunku, as visada paslapcia verkdavau... blush2.gif
Atsakyti
man tai pradzioj nuo metformino paleisdavo vidurius, o dabar buna uzkieteje, bet ne visada g.gif o kas liecia del svorio ir mitybos tai kiekvienas manau jaucia kas organizmui geriausia, man irgi PKS itare todel metu svori, dabar beliko 3kg antsvorio bet valgau viska nera taip kad kazko atsisakyciau, bet tik tos porcijos mazesnes smile.gif o Su Ramune sutinku kad visos ligos prasideda galvoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 11 28, 14:34)
man tai pradzioj nuo metformino paleisdavo vidurius, o dabar buna uzkieteje, bet ne visada g.gif o kas liecia del svorio ir mitybos tai kiekvienas manau jaucia kas organizmui geriausia, man irgi PKS itare todel metu svori, dabar beliko 3kg antsvorio bet valgau viska nera taip kad kazko atsisakyciau, bet tik tos porcijos mazesnes smile.gif o Su Ramune sutinku kad visos ligos prasideda galvoje rolleyes.gif

O kaip pakitus svoriui pakito PKS?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 28, 17:38)
O kaip pakitus svoriui pakito PKS?

tiesa pasakius nezinau, nes geriu kt kurias skyre gine, o kas pasikeite matysiu pavasari kai baigsiu gert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 11 28, 16:19)
tiesa pasakius nezinau, nes geriu kt kurias skyre gine, o kas pasikeite matysiu pavasari kai baigsiu gert smile.gif

O kas skyre metformina? As tai kai pradejau planuoti, tai kaip tik metforminu bandem sugrazinti naturalu cikla, kuri paskyre endokrinologe ir jokiu KT schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 28, 18:40)
O kas skyre metformina? As tai kai pradejau planuoti, tai kaip tik metforminu bandem sugrazinti naturalu cikla, kuri paskyre endokrinologe ir jokiu KT  schmoll.gif  g.gif

Laba diena,
Pas mane yra PK, bet ovuliacija kaip ir vyksta,bet PRL pas mane aukštokas. Tad šiandien endokrinologė paskyrė gerti metforminą ir bromkriptina.

Nuėjau i vaistinę nusipirkau aš pagal receptus vaistų - grįžau namo žiūriu - metfogamma, o ne metformin....ir galvoju, gal ne tą padavė, arba čia tas pats?
Atsakyti