Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Ivy* @ 2013 12 18, 10:21)
Labas rytas  4u.gif
Vakar vizitas praejo gerai. Labai bijojau, kad lelius ne vietoje. Bet jis ramiai isitaises gimdoje. Kol kas matosi tik namelis ir mazas taskelis - 5 sav.  wub.gif gavom pirma autoportreta thumbup.gif , kuriuo busimi seneliai liko nerealiai susizaveje  lotuliukas.gif
Pasisakiau del PRG (38), tai zodziu iki 30 PRG yrba baisiai blogai, nuo 30 iki 60 rizikos irgi yra, o nuo 60 labai gerai. Zodziu, duphas sake nelabai gerai, bet, kad gert pradejau nepyko, liepe geriau pakeist utrogestu, dabar naudoju po 6 x2d. Plius didesne doze folio. Del persileidimu negasdino, tai gal utrogestas isgelbes.
Dar apziurejo kiausides, tai desine visiskai svari  bigsmile.gif kairej dar truputi tu vynuogeliu yra... Idomu kaip cia man ta desine taip issivale...  g.gif
Iki 12 sav lankomes pas pati K., kita karta eisim sausio 7d.  wub.gif

Pagaliau sulaukem ziniu smile.gif labai dziaugiuosi!!! 4u.gif wub.gif
Tik nelabai supratau, tu cia dupha po 6 tabl du kartus per diena geri? o utrogesta pas mus vaistinese pardavineja?
Folio tai as geriau po 1000 mg iki 18 sav.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 12 18, 12:33)
Pagaliau sulaukem ziniu  smile.gif labai dziaugiuosi!!!  4u.gif  wub.gif
Tik nelabai supratau, tu cia dupha po 6 tabl du kartus per diena geri? o utrogesta pas mus vaistinese pardavineja?
Folio tai as geriau po 1000 mg iki 18 sav.

Utrogestą deduosi į makštį 3 x 2 d. Mažiau šalutinių poveikių ir geriau veikia. Galima įsigyti vaisingumo centruose, ir mačiau, kad Vilniuje dvi vaistinės jį turi. Dupho nebegeriu.
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 18, 17:48)
Utrogestą deduosi į makštį  3 x 2 d. Mažiau šalutinių poveikių ir geriau veikia. Galima įsigyti vaisingumo centruose, ir mačiau, kad Vilniuje dvi vaistinės jį turi.  Dupho nebegeriu.

Labai gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 18, 17:48)
Utrogestą deduosi į makštį  3 x 2 d. Mažiau šalutinių poveikių ir geriau veikia. Galima įsigyti vaisingumo centruose, ir mačiau, kad Vilniuje dvi vaistinės jį turi.  Dupho nebegeriu.

Nuoširdžiai sveikinu wub.gif 4u.gif
O kiek laiko viso planavote jei ne paslaptis? 4u.gif
Po kiek laiko planavimo kreipiatės pas Klimą?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 20, 23:15)
Nuoširdžiai sveikinu  wub.gif  4u.gif
O kiek laiko viso planavote jei ne paslaptis? 4u.gif
Po kiek laiko planavimo kreipiatės pas Klimą?

Labas, ačiū 4u.gif planavome apie 1,5 m. Rimtai dirbome metus. Į K. kreipiausi šią liepą. Nieko jis man nepadėjo tik liepė inofolic gerti. Prieš tai buvau visus horm. pasidarius, ir endo buvo paskyrus metforminą, gėriau nuo pavasario. Rudenį viską mečiau... Dešinė kiaušidė kažkaip išsivalė, net nžn iki pastojimo ar jau pastojus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 22, 20:10)
Labas, ačiū 4u.gif planavome apie 1,5 m. Rimtai dirbome metus. Į K. kreipiausi šią liepą. Nieko jis man nepadėjo tik liepė inofolic gerti. Prieš tai buvau visus horm. pasidarius, ir endo buvo paskyrus metforminą, gėriau nuo pavasario. Rudenį viską mečiau... Dešinė kiaušidė kažkaip išsivalė, net nžn iki pastojimo ar jau pastojus...  ax.gif

Ivy skaitau tavo istorija ir taip gera man... smile.gif jauciu kad vilti galima tureti naturaliai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 12 23, 09:26)
Ivy skaitau tavo istorija ir taip gera man... smile.gif jauciu kad vilti galima tureti naturaliai nestuke.gif

Smagu, kai kas nors ikvepia tiketi wub.gif as jau vilti buvau praradus, viska metus, tik D labai prasiau, kad atsiustu man leliuka wub.gif dabar darau viska, kad jo neatimtu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ivy*, kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2014 01 05, 18:33)
Ivy*, kaip jautiesi?

Ramune kaip jus laikotes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2014 01 05, 19:27)
Ramune kaip jus laikotes  wub.gif

Aciu, meskute, gerai smile.gif net baisu prasisneketi. Esu beprotiskai laiminga! Sparciai auga mano dukryte, ne uz kalnu ir pirmasis gimtadienis wub.gif
Skauda sirdi skaitant tavo parasa... verysad.gif kokioje stadijoje dabar?
Atsakyti
Sveikos! Man policistiniu kiausidziu sindromas. Per mazas progesterono lygis.
Ka jauciu - tai nereguliarus menesiniu ciklus. Svorio padidejimas. Nepageidaujamu plaukeliu augimas.
Kai geriu KT-svoris sumazeja, plaukeliu maziau, bet atsiranda galvos skausmas, nerimas (zodziu veikia smegenine biggrin.gif ).
Kazkada esu gerus Duphastona, tai ziauriai irgi buvo bloga nuo jo.

Kas galetu PADETI dar?
Turbut niekas sad.gif
Patrakit koki gydytoja, kuris nusimanytu gerai apie hormoninius dalykus..
Dekui!
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2014 01 07, 12:30)
Kas galetu PADETI dar?
Turbut niekas sad.gif
Patrakit koki gydytoja, kuris nusimanytu gerai apie hormoninius dalykus..
Dekui!

Cia manau endokrinologo konsultacijos reiketu. Kaune zinau gera, o kituose miestuose tai nelabai ka zinau...
Atsakyti