Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Ramune! @ 2013 12 14, 13:03)
As labiau bijojau prarast savo maziuka, o visa kita man buvo nesvarbu. Progesteronas yra menka ir pataisoma beda, svarbu laiku susigriebti. Jei nepades duphas, tada tam yra crinonas.

Maciau jo kaina graziai apvali blush2.gif bet ko nepadarysi del leliuko... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 14, 12:21)
Maciau jo kaina graziai apvali  blush2.gif bet ko nepadarysi del leliuko...  wub.gif

Dar žinok kaip kur, aš kai ligoninėj gulėjau, tai man viena vaistininkė pasisiūlė jo į palatą atvežti, tai už 15 vnt. mokėjau 265Lt su 5 proc nuolaida, paskui kad nereiktų man važiuot į tą vaistinę , aš iš kart ligoninėj gavusi receptą eidavau į ligoninės apačioje esančia vaistinę, ir ten už 15 vnt. mokėdavau 223 Lt mirksiukas.gif Kainos visur labai skiriasi, reiktų pasieškot kur pigiausiai 4u.gif
Atsakyti
Man kuo toliau tuo baisiau darosi, kad su pks naturaliai nepastosiu i db jei pastosiu su tais persileidimais prigasdinot... Ech doh.gif reikia isipusti optimizmo
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 12 14, 17:22)
Man kuo toliau tuo baisiau darosi, kad su pks naturaliai nepastosiu i db jei pastosiu su tais persileidimais prigasdinot... Ech  doh.gif  reikia isipusti optimizmo

Bet matai, problema yra progesterono trukume, jei tai zinom ir vartojam ta dufa ar ka ten dar, turbut didele tikimybe uzkirst tam kelia. As kazkaip dabar jau optimistiskai nusiteikusi, tik baiminuosi del darbovietes, nes nenoriu aiskint jiems kodel turiu nedarbinguma. O i darba eit nenoriu, nes ten nuolatinis stresas ir pilna visokiu ligu (dirbu mokykloje).
Atsakyti
Ivy, o tu niekam ir neprivalai aiskintis, sergi ir tiek. Ateis laikas ir suzinos. Dabar labai svarbu ilsėtis, nepervargti, ramiai gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 12 14, 18:22)
Man kuo toliau tuo baisiau darosi, kad su pks naturaliai nepastosiu i db jei pastosiu su tais persileidimais prigasdinot... Ech  doh.gif  reikia isipusti optimizmo

nebijok taip smile.gif o del tu persileidimu manau tik reik laiku pas gine kreiptis nes va su pks tikrai daug ka lemia PRG trukumas jei truks ir neskirs nieko tai gali pabegt zirnis doh.gif
Atsakyti
na laukiam is taves Ivy* 4u.gif
Atsakyti
Ivy, pranesk ka sake K po apziuros! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano situacija tokia.
Šį ciklą nesusirgau 55 dienas. Jau gal 37 dieną nuėjau pas vieną daktarę, nes pas savąją nepapuoliau skubiai, o dabar 5 CD pagaliau nuėjau pas savo profę, kaip aš ją vadinu smile.gif
Ilgiausiai echoskopavo, pasakė,kad tvirtinti,jog yra endometriozinė gimda negalima,ką tvirtino ana daktarė,nors požymių tikrai yra. Bet jei ir yra tai,į tai dabar reikia nekreipti dėmesio,nes vistiek nieko padaryti neįmanoma,gydymo tam nėra.
Tačiau sakė reikia rūpintis dėl to,kad yra abi policistinės kiaušidės,ką jau buvo rašiusi ji man kortelėj ir prieš du metus...Sakė,kad yra smarkiai padidėję ir pilnos kaip vynuogių kekės folikulų,tačiau nėra nei vieno dominuojančio,o jei kažkoks ir išsiveržia per ovuliaciją,tai tikriausiai yra tuščias...Sakė gali būti, kad ovuliacija vyksta tik kokius 2 kartus per metus. Klausiau kodėl tada ovuliacijos testukai rodo,kad ji vyksta? Sako tau testai rodo tik tai,kad užkyla to hormono kiekis šlapime ir kad turėtų įprastai įvykti ovuliacija,tačiau ji neįvyksta,o to su testais nepamatysi.
Kai jau pradėsime planuoti mažiuką,sakė tada darytis kraujo tyrimus, kad ištirti hormonus,ir kažkaip pamėginti sureguliuoti tą mechanizmą. Tačiau dabar pasakiau, kad planuosime tik po metų kokių, tai liepė nekreipti dėmesio ir nieko nedaryti.
Ką manote Jūs? Ar tikrai dabar nieko nereikia daryti? g.gif
Atsakyti
Tikrai taip, nebent KT, kad periodiskai gimda issivalytu...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar vizitas praejo gerai. Labai bijojau, kad leliukas kur nors ne vietoje. Bet jis ramiai isitaises gimdoje. Kol kas matosi tik namelis ir mazas taskelis - 5 sav. wub.gif gavom pirma autoportreta thumbup.gif , kuriuo busimi seneliai liko nerealiai susizaveje lotuliukas.gif
Pasisakiau del PRG (38), tai zodziu iki 30 PRG yrba baisiai blogai, nuo 30 iki 60 rizikos irgi yra, o nuo 60 labai gerai. Zodziu, duphas sake nelabai gerai, bet, kad gert pradejau nepyko, liepe geriau pakeist utrogestu, dabar naudoju po 6 x2d. Plius didesne doze folio. Del persileidimu negasdino, tai gal utrogestas isgelbes.
Dar apziurejo kiausides, tai desine visiskai svari bigsmile.gif kairej dar truputi tu vynuogeliu yra... Idomu kaip cia man ta desine taip issivale... g.gif
Iki 12 sav lankomes pas pati K., kita karta eisim sausio 7d. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 18, 09:21)
Labas rytas  4u.gif
Vakar vizitas praejo gerai. Labai bijojau, kad leliukas kur nors ne vietoje. Bet jis ramiai isitaises gimdoje. Kol kas matosi tik namelis ir mazas taskelis - 5 sav.  wub.gif gavom pirma autoportreta thumbup.gif , kuriuo busimi seneliai liko nerealiai susizaveje  lotuliukas.gif
Pasisakiau del PRG (38), tai zodziu iki 30 PRG yrba baisiai blogai, nuo 30 iki 60 rizikos irgi yra, o nuo 60 labai gerai. Zodziu, duphas sake nelabai gerai, bet, kad gert pradejau nepyko, liepe geriau pakeist utrogestu, dabar naudoju po 6 x2d. Plius didesne doze folio. Del persileidimu negasdino, tai gal utrogestas isgelbes.
Dar apziurejo kiausides, tai desine visiskai svari  bigsmile.gif kairej dar truputi tu vynuogeliu yra... Idomu kaip cia man ta desine taip issivale...  g.gif
Iki 12 sav lankomes pas pati K., kita karta eisim sausio 7d.  wub.gif

Kap faina thumbup.gif thumbup.gif kaip dziaugiuosi del taves smile.gif smagu skaityti tokias istorija wink.gif tikiuosi viskas bus gerai ir islaikysi savo zirniuka 4u.gif
Atsakyti