Sveikos
Mano situacija tokia.
Šį ciklą nesusirgau 55 dienas. Jau gal 37 dieną nuėjau pas vieną daktarę, nes pas savąją nepapuoliau skubiai, o dabar 5 CD pagaliau nuėjau pas savo profę, kaip aš ją vadinu
Ilgiausiai echoskopavo, pasakė,kad tvirtinti,jog yra endometriozinė gimda negalima,ką tvirtino ana daktarė,nors požymių tikrai yra. Bet jei ir yra tai,į tai dabar reikia nekreipti dėmesio,nes vistiek nieko padaryti neįmanoma,gydymo tam nėra.
Tačiau sakė reikia rūpintis dėl to,kad yra
abi policistinės kiaušidės,ką jau buvo rašiusi ji man kortelėj ir prieš du metus...Sakė,kad yra smarkiai padidėję ir pilnos kaip vynuogių kekės folikulų,tačiau nėra nei vieno dominuojančio,o jei kažkoks ir išsiveržia per ovuliaciją,tai tikriausiai yra tuščias...Sakė gali būti, kad ovuliacija vyksta tik kokius 2 kartus per metus. Klausiau kodėl tada ovuliacijos testukai rodo,kad ji vyksta? Sako tau testai rodo tik tai,kad užkyla to hormono kiekis šlapime ir kad turėtų įprastai įvykti ovuliacija,tačiau ji neįvyksta,o to su testais nepamatysi.
Kai jau pradėsime planuoti mažiuką,sakė tada darytis kraujo tyrimus, kad ištirti hormonus,ir kažkaip pamėginti sureguliuoti tą mechanizmą. Tačiau dabar pasakiau, kad planuosime tik po metų kokių, tai liepė nekreipti dėmesio ir nieko nedaryti.
Ką manote Jūs? Ar tikrai dabar nieko nereikia daryti?