Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Ivy* @ 2013 12 13, 22:59)
O skaiciukai ne tokie ir dideli  unsure.gif hcg 525iu/l. Kiek suprantu 5 sav. Pradzia. O va PRG mane visai nuliudino tik 38nmol/l. Kaip suprantu, cia labai mazai?
Ka daryt? Jei istempsiu iki antradienio, Klimas pades issaugoti?

Šiaip progesteronas prie žemutinės ribos, labaratorijoje, kur aš darausi tyrimus, tai PRG I nėštumo trimistre yra 29,6-106 nmol/l, bet atsakymas juk Jūsų ir ne 5. O šiaip aš labai pritariu Ramunei dėl Duphastono, manau ir pats Klimas tikrai būtent tą patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2013 12 14, 10:42)
Šiaip progesteronas prie žemutinės ribos, labaratorijoje, kur aš darausi tyrimus, tai PRG I nėštumo trimistre yra 29,6-106 nmol/l, bet atsakymas juk Jūsų ir ne 5. O šiaip aš labai pritariu Ramunei dėl Duphastono, manau ir pats Klimas tikrai būtent tą patars ax.gif

O kur jus daretes? As dariausi medicinoj practikoj, jie man normas tik ciklo stadiju atsiunte. Nestumo neatsiunte. Sitas normas radau nete... ax.gif
Dufo pirma tablete isgeriau. Tikiuosi negausiu nuo Klimo bart uz savavaliavima...
Gal kuri nors geret dufa nestumo pradzioj? Kokiom dozem ji gert? Info lapeli parasyta kas 8 val. Taip planuoju ir daryt.
Labai jums abiem dekoju uz pagalba ir patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 14, 09:21)
Galvoju gal Klimui paskambint? Kaip jis reaguoja i tokius skambucius?

Nesuk tu galvos kaip jis reaguoja... Jei tik turi nr, tai ir skambink.
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 14, 10:39)
O kur jus daretes? As dariausi medicinoj practikoj, jie man normas tik ciklo stadiju atsiunte. Nestumo neatsiunte. Sitas normas radau nete... ax.gif
Dufo pirma tablete isgeriau. Tikiuosi negausiu nuo Klimo bart uz savavaliavima...
Gal kuri nors geret dufa nestumo pradzioj? Kokiom dozem ji gert? Info lapeli parasyta kas 8 val. Taip planuoju ir daryt.
Labai jums abiem dekoju uz pagalba ir patarimus.  4u.gif

Tikrai nesuk galvos "O ką pasakys" 4u.gif Aš gėriau nuo pat pradžios Dufą, o paskui ginė man jį pakeitė į Crinoną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 12 14, 11:53)
Tikrai nesuk galvos "O ką pasakys"  4u.gif  Aš gėriau nuo pat pradžios Dufą, o paskui ginė man jį pakeitė į Crinoną  4u.gif

Labas, nuo kurios tu pradzios gerei? biggrin.gif
Man jauciu 5 sav. , bijau, kad nebutu per velu...
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 14, 11:02)
Labas, nuo kurios tu pradzios gerei?  biggrin.gif
Man jauciu 5 sav. , bijau, kad nebutu per velu...

Na aš iš kart po OS pradėjau gert, bet tikrai nebus vėlu , pradėk drąsiai rolleyes.gif
O nuo 6 sav paskyrė Crinoną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 12 14, 12:03)
Na aš iš kart po OS pradėjau gert, bet tikrai nebus vėlu , pradėk drąsiai  rolleyes.gif 
O nuo 6 sav paskyrė Crinoną  4u.gif

O cia irgi progesteronas?
O kaip manot, man saugu judet, tvarkytis, eit i svecius ir pan? Ar geriau gulet ?
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 14, 11:06)
O cia irgi progesteronas?
O kaip manot, man saugu judet, tvarkytis,  eit i svecius ir pan? Ar geriau gulet ?

Taip, tik jis natūralesnis ir stipresnis 4u.gif Išduodamas su vardiniu receptu ir daaaaug brangesnis nei Dufas 4u.gif
Žinoma kad gali, tik lėtink tempus ir nepersistenk 4u.gif

Man tai nuo 6 iki 10 sav tepliojo ir kraujavo, nes turėjau hematomą, tai man buvo skirtas gulimas rėžimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 14 gruodžio 2013 - 11:09
QUOTE(Frėjukė @ 2013 12 14, 12:09)
Taip, tik jis natūralesnis ir stipresnis  4u.gif Išduodamas su vardiniu receptu ir daaaaug brangesnis nei Dufas  4u.gif 
Žinoma kad gali, tik lėtink tempus ir nepersistenk  4u.gif

Man tai nuo 6 iki 10 sav tepliojo ir kraujavo, nes turėjau hematomą, tai man buvo skirtas gulimas rėžimas  4u.gif

Ačiū už atsakymus.
Bandysiu nuvyt blogas mintis į šalį ir laukti antradienio. Aš iki apsilankymo pas Klimą turiu nedarbingumą. Darbe visi klausinėja kas yra, nes ten su paprastais persalimais nedarbingumo niekas neima... ax.gif
Atsakyti
As kai tik pamaciau II pradejau gert dupha. Pirmiau 2 tabletes per diena, paskui 3, nes maudė pilva. Gine sake nereikia man jo, bet as jai sakiau, kad gersiu iki 12 sav. Taip ir dariau. Ji nepriestaravo, jei man nuo to ramiau smile.gif nuo 12 sav pamazu nutraukinejau.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 12 14, 12:45)
As kai tik pamaciau II pradejau gert dupha. Pirmiau 2 tabletes per diena, paskui 3, nes maudė pilva. Gine sake nereikia man jo, bet as jai sakiau, kad gersiu iki 12 sav. Taip ir dariau. Ji nepriestaravo, jei man nuo to ramiau smile.gif nuo 12 sav pamazu nutraukinejau.

Kaip gerai, kai nebijai laikytis savo nuomones. As tai seniai buvau tos nuomones, kas policistukes vis persileidzia del progesterono trukumo. Tikiuosi man pasiseks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 14, 12:52)
Kaip gerai, kai nebijai laikytis savo nuomones. As tai seniai buvau tos nuomones, kas policistukes vis persileidzia del progesterono trukumo. Tikiuosi man pasiseks. blush2.gif

As labiau bijojau prarast savo maziuka, o visa kita man buvo nesvarbu. Progesteronas yra menka ir pataisoma beda, svarbu laiku susigriebti. Jei nepades duphas, tada tam yra crinonas.
Atsakyti