Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(moonlightly @ 2013 11 21:52)
tai jau tikrai ypac kai jau buvau nusiteikus kad tik nauju bandysim, taip netiketai gavosi ir tikiuos si karta jau bus viskas gerai wub.gif

Kuo didziausios sekmes!

QUOTE(Freira @ 2013 11 27, 13:25)
Na reikes paeksperimentuoti smile.gif pas mane pliusas kad filokulas bresta nes anksciau kaip ir nebuvo to vedancio kiek pamenu smile.gif na ziuresime ir tikesimes kad viskas bus gerai smile.gif o kaip nustatyti ar folikulas anovuliacinis  blush2.gif

Ne folikulas, o ciklas gali buti anovuliacinis. Taip atsitinka kai nebuna folikulo arba jis perauga ir virsta I cista. Po menamos O septinta diena pasidaryk PRG ir suzinosi.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 11 27, 14:48)
Kuo didziausios sekmes!
Ne folikulas, o ciklas gali buti anovuliacinis. Taip atsitinka kai nebuna folikulo arba jis perauga ir virsta I cista. Po menamos O septinta diena pasidaryk PRG ir suzinosi.

aciu uz pataisyma smile.gif dekui uz patarima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 11 27, 14:48)
Kuo didziausios sekmes!

thumbup.gif nespejau atrasyti, taip taip, tai ciklas kai nebuna O - folikulai kartais nebresta 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos mirksiukas.gif
Geriu Metforminą nuo vasaros, pastebėjau ovuliacijos požymius (išskyras, kurių seniau nebuvo), tai gal ji pagaliau vyksta g.gif Bet pastoti nesiseka...
Kaip manote, gal verta pasidaryti laparoskopiją, gal problemos su pratekamumu? Ar gali būti sąaugos, jeigu nesu turėjusi uždegimų? Bent jau tokių, kad gydyčiausi vaistais ar ligoninėje. Gal jie buvo lėtiniai, be simptomų?
Vyro tyrimai geri. Jaučiuosi tokia beviltiška.
Atsakyti
[quote=Vestuvinė,2013 11 30, 11:20]
Labas, merginos mirksiukas.gif
Geriu Metforminą nuo vasaros, pastebėjau ovuliacijos požymius (išskyras, kurių seniau nebuvo), tai gal ji pagaliau vyksta g.gif Bet pastoti nesiseka...
Kaip manote, gal verta pasidaryti laparoskopiją, gal problemos su pratekamumu? Ar gali būti sąaugos, jeigu nesu turėjusi uždegimų? Bent jau tokių, kad gydyčiausi vaistais ar ligoninėje. Gal jie buvo lėtiniai, be simptomų?
[/quot

Kiek jau planuojate leliuka??smile.gif as manau reiktu pasitarti su vaisjngumo gydytoju jis turetu nuspresti ir patarti ka daryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuvinė @ 2013 11 30, 12:20)
Labas, merginos :mirksiukas:
Geriu Metforminą nuo vasaros, pastebėjau ovuliacijos požymius (išskyras, kurių seniau nebuvo), tai gal ji pagaliau vyksta :hm Bet pastoti nesiseka...

Labai sunku spresti... As taip pat manau, kad su gydytoja reiketu pasitarti.
Beje, man lap metu rado I st endo, kurios tikrai nemaniau esant...
Prisiminiau apie vaistus. As pries pastojant geriau dexametazona, manau jis taip pat prisidejo prie sekmingo :nestuke tik jis turi salutini poveiki - svorio augimas :unsure:
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 11 30, )
Kiek jau planuojate leliuka??smile.gif as manau reiktu pasitarti su vaisjngumo gydytoju jis turetu nuspresti ir patarti ka daryti wink.gif

Planuojame beveik 2 metus... Vasarą apsilankiau Vaisingumo klinikoje, pasikalbėjom, nutarėm bandyti kurį laiką dar natūraliai, geriant Metforminą ir Bromkriptiną, vyrą prie progos ištirti. Bet jau nebenoriu laukti, atsipalaiduoti ir negalvoti jau turbūt nepavyks, kiekvieną mėnesį reaguoju vis skaudžiau, kad ir vėl ne... Jeigu Kalėdų stebuklas neįvyks, žygiuosim abu į vk ir prašysim kūdikėlio smile.gif
Atsakyti
O jeigu ne paslaptis koks pas jus santykis LH/FSH (9.22/5.84)? Nes pas mane 1.6 o man tik itaria polinki PKS, nieko tam "pazaboti" nesiule nei viena daktare ... Gal kokiu dar papildu yra ar tik vaistukai?
Atsakyti
Labas vakaras,
Po 1,5 m. beviltiško planavimo, šiandien pagaliau išvydau II. Dabar sėdžiu didžiulėj baimėj, nes daugelis turinčių pks vaikučio neišsaugo. Noriu paklaust, pas ką nėśtumo metu jūs lankėtės? Aktualus Vilnius. Iki nėštumo lankiausi pas paprastą privačią gyd., bet pamačiusi, kad ji nenusimano pks, paprašiau siuntimo pas Klimą. Pas jį buvau vieną kartą liepos mėn., prirašė tyrimų, inofolic ir liepė ateit rudenį. Ruduo buvo labai įtemptas, nes dirbu naujai atidarytoje mokykloje ir žiauriai neturiu laiko net metforminui ir inofolic gerti... Tai jų ir negeriu... Žodžiu, ar Klimas priima jau pastojusias?
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai, Ivy* wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Negalvok apie tokias baisybes! Is tikruju isnesiojimui PKS neturi jokios itakos, tikimybe tokia pat, kaip ir sveikoms moterims. Rupinkis savimi! Klimas priziuri man atrodo iki dekreto. Butinai nueik pas ji.
Kaip tavo PRG anksciau budavo? Nereikia papildomai?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 12 12, 00:01)
Nuosirdziausi sveikinimai, Ivy*  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Negalvok apie tokias baisybes! Is tikruju isnesiojimui PKS neturi jokios itakos, tikimybe tokia pat, kaip ir sveikoms moterims. Rupinkis savimi! Klimas priziuri man atrodo iki dekreto. Butinai nueik pas ji.
Kaip tavo PRG anksciau budavo? Nereikia papildomai?

Labai ačiū už sveikinimus.
Žinok, turi įtakos. Ne vienoj vieoj internete skaičiau. O realiai, tai dalyvauju tevu darzelio PKS forume, ten realiai beveik visos, kurios buvo pastojusios persileido, del to ir pergyvenu. As PRG nebuvau dariusi, bet įtariu, kad nelabai geras jis pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 12 12, 06:11)
Labai ačiū už sveikinimus.
Žinok, turi įtakos. Ne vienoj vieoj internete skaičiau. O realiai, tai dalyvauju tevu darzelio PKS forume, ten realiai beveik visos, kurios buvo pastojusios persileido, del to ir pergyvenu. As PRG nebuvau dariusi, bet įtariu, kad nelabai geras jis pas mane.

Sveikinuuu smile.gif lb faina smile.gif as kazkaiop irgi galviojau visada kad PKS neturi itakos isnesiojimui tik pastojimui unsure.gif unsure.gif tu negasdink musu doh.gif nu va kaip faina kad su PKS galima pastoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif suteikei vilties wink.gif
Atsakyti