Kaip teigiamai nuteikia sekmes istorijos Aciu Ramune!
sveikos, o man PKS nustate tik pagal hormonu tyrimus.su mm niekada problemu nebudavo bet va nusprendus planuot jos dingo ir du metus be vaistu ju man nebudavo bet ir su PKS pastot imanoma, liepa kai pastojau bet deje rugpjuti buvo nesivystantis ir kai viskas susitvarke gine israse trim menesiams duphastona gert bet neprireike nes pati iki siol nesuprantu kaip bet rugsejo pabaigoj pastojau be jokiu vaistu ir pan. :bigsmile:taip kad viskas imanoma
QUOTE(voveryte2012 @ 2013 11 25, 19:19)
O sakykit tos kurios pastojot, ar sunki stadija PKS buvo? Man daktaras sake, kad pas mane folikulai kaip perlu karoliai issidelioje pagal sienele, o siaip daugiau jokiu pozymiu nera, tik kad be vaistu menesines retas svecias, tai labai noretusi kad tik stimuliacijos uztektu...
Man buvo sunki. Be stimuliaciju nebuciau pastojus niekaip.
Is pirmos stimulecijos pastojau, bet buvo nesivystantis, antra nepavyko, o is trecios vel pavyko.
Bet man nera dare nei LAP, nei IUI. PAdejo tik stimulecija, clostibergytu. Uzaugdavo po viena folikula, bet to ir uzteko
QUOTE(Fgaietyl2013 11 26 @ 09:30)
Merginos dar toks klausimeslis kaip jums su PKS ar vykdavo ovuliacija?? nes as siandien nusipirkau ovuliacijos testuka ir rodo teigiama... gaila vyras komandiruoteje
Esant PKS OT gali visa laika rodyti II del LH bangos... Bet tai nereiskia, kad vyksta O... Man be vaistu niekad nebuvo O
QUOTE(moonlightly @ 2013 11 26, 12:32)
sveikos, o man PKS nustate tik pagal hormonu tyrimus.su mm niekada problemu nebudavo bet va nusprendus planuot jos dingo ir du metus be vaistu ju man nebudavo bet ir su PKS pastot imanoma, liepa kai pastojau bet deje rugpjuti buvo nesivystantis ir kai viskas susitvarke gine israse trim menesiams duphastona gert bet neprireike nes pati iki siol nesuprantu kaip bet rugsejo pabaigoj pastojau be jokiu vaistu ir pan. :bigsmile:taip kad viskas imanoma
Nerealiai!
QUOTE(Freira @ 2013 11 26, 08:30)
Merginos dar toks klausimeslis kaip jums su PKS ar vykdavo ovuliacija?? nes as siandien nusipirkau ovuliacijos testuka ir rodo teigiama... gaila vyras komandiruoteje
kai yra PKS, tikrai OT rodo "pievas", gydytojas sake kai LH didesnis tai todel taip buna, nes man kasdien O rodydavo beveik:)
dar klausimelis - gal yra kam teke girdeti kad KT 3men.pagerus gali padeti pastoti? (man siandien israse), sako moteriskus hormonus sustato i vietas
Laba ryta,
Noriu paklausti, gal kartais kas buvo susidures ir teorijoje zino, ar tai imanoma.
Vasara man buvo itartas PKS del itin nereguliariu mmm, kurias issaukineti pradejo duphastonu ir kitu simptomu. Spali nuejau tikrintis, nes atrode, kad duphastonas nesureguliavo ciklo. Pamate daug cistu ant abieju kiausidziu ir irase diagnoze - PKS. Nuejau pas endokrinologa - tyrimai sake net ne geri, bet idealus. Dar del viso pikto pakartojom, bet rezultatai tokie patys.
Dabar rasysiuosi pakartotinai pas ginekologa, kad paziuretu issamiau. Bet ar apskritai imanoma, kad PKS butu, jei hormonai geri? Ar cia tiesiog siaip priaugusios cistos gali buti?
Nepastoju jau 2 metus...
Noriu paklausti, gal kartais kas buvo susidures ir teorijoje zino, ar tai imanoma.
Vasara man buvo itartas PKS del itin nereguliariu mmm, kurias issaukineti pradejo duphastonu ir kitu simptomu. Spali nuejau tikrintis, nes atrode, kad duphastonas nesureguliavo ciklo. Pamate daug cistu ant abieju kiausidziu ir irase diagnoze - PKS. Nuejau pas endokrinologa - tyrimai sake net ne geri, bet idealus. Dar del viso pikto pakartojom, bet rezultatai tokie patys.
Dabar rasysiuosi pakartotinai pas ginekologa, kad paziuretu issamiau. Bet ar apskritai imanoma, kad PKS butu, jei hormonai geri? Ar cia tiesiog siaip priaugusios cistos gali buti?
Nepastoju jau 2 metus...
QUOTE(Ramune! @ 2013 11 26, 20:06)
Esant PKS OT gali visa laika rodyti II del LH bangos... Bet tai nereiskia, kad vyksta O... Man be vaistu niekad nebuvo O
Nerealiai!
Nerealiai!
tai jau tikrai ypac kai jau buvau nusiteikus kad tik po nauju bandysim, o cia taip netiketai gavosi ir tikiuos si karta jau bus viskas gerai
QUOTE(Freira @ 2013 11 26, 20:33)
Buvau katik pas daktare dare echo tai yra bredtantis folikulas tai gal OT nemeluoja tik neaisku ar tas folikulas subres ar subliukst gali...
Tai folikulas beveik kiekviena cikla (jei jis nera anovuliacinis) yra brestantis bet jeigu dar like pvz kokios trys dienos iki pacios O, tai tikrai dar nevaisinga diena
Tiesiog paeksperimentuokite, ar po ivykusios O kartais irgi nerodys OT vaisingu dienu toliau
QUOTE(Edena @ 2013 11 27, 11:12)
Tai folikulas beveik kiekviena cikla (jei jis nera anovuliacinis) yra brestantis bet jeigu dar like pvz kokios trys dienos iki pacios O, tai tikrai dar nevaisinga diena
Tiesiog paeksperimentuokite, ar po ivykusios O kartais irgi nerodys OT vaisingu dienu toliau
Na reikes paeksperimentuoti pas mane pliusas kad filokulas bresta nes anksciau kaip ir nebuvo to vedancio kiek pamenu na ziuresime ir tikesimes kad viskas bus gerai o kaip nustatyti ar folikulas anovuliacinis