Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

Laba, gal galėtumėte rekomenduoti gerą gydytoją Vilniuje, kuris nusimanytų kaip gydyti policistnių kiaušidžių sindromą? Būtų gerai ne privačiai, kadangi finansai riboti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ticking-off @ 2013 11 18, 22:46)
Laba, gal galėtumėte rekomenduoti gerą gydytoją Vilniuje, kuris nusimanytų kaip gydyti policistnių kiaušidžių sindromą? Būtų gerai ne privačiai, kadangi finansai riboti.. smile.gif

Daug kas lankosi pas gydytoja Klima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ticking-off @ 2013 11 18, 22:46)

Pas mane taip pat PKS. As lankiausiu pas Klima. Nemokamai jis priimineja santariskese.
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif kaip tik užsiregistravau pas jį ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu sad.gif man taip pat yra nustatytos PKS... planuojame vaikeli tai taip neramu kad visa tai gali trukti lb ilgai sad.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes! Jungiuosi ir as i jusu gretas smile.gif Man diagnozavo PKS pries mazdaug 8 metus, bet leliuko neplanavom tai vis kirbedavo sirdy kaip cia bus... Pradeje planuoti bandem metus, nekibo... Praeita men daktaras israse ovuliacija skatinancius ir issiunte bandyti... Siandien tik 18CD, tai laukiu su nekantrumu rezultatu... zinau kad po vieno menesio su skatinamaisiais gali ir nepavykti, bet viltis mirsta paskutine smile.gif o ir stebuklu metas arteja smile.gif
Atsakyti
Man tai labia keista kad daktare iskart man kalba apie laporoskopija, o ne apie vaistus ar stimuliacija ovuliacijos.... nors dar tik dabar aiskintis pradesime kaip reikalai pas mane su ovuliacija.. ryt eisiu echoskopo darytis ziuresim ar kas bresta ten
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 11 25, 09:53)
Man tai labia keista kad daktare iskart man kalba apie laporoskopija, o ne apie vaistus ar stimuliacija ovuliacijos.... nors dar tik dabar aiskintis pradesime kaip reikalai pas mane su ovuliacija.. ryt eisiu echoskopo darytis ziuresim ar kas bresta ten

Stop.... o kam kišti į save vaistus, aš pirma LP pasidariau, o tik tada stimuliacija 4u.gif O per LP ir pratekamumas patikrinamas ir kiaušidės sudriliuojamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 25 lapkričio 2013 - 10:13
Na va as kaip nesusidurusi net nezinau man atrode kad pirma vaistais geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 11 25, 12:48)
Na va as kaip nesusidurusi net nezinau man atrode kad pirma vaistais geriau smile.gif

Jei ne lap, turbut iki siol buciau laukusi. Po operacijos labai greitai pavyko. Turint PKS lap man atrodo yra efektyviausias budas.
Atsakyti
O sakykit tos kurios pastojot, ar sunki stadija PKS buvo? Man daktaras sake, kad pas mane folikulai kaip perlu karoliai issidelioje pagal sienele, o siaip daugiau jokiu pozymiu nera, tik kad be vaistu menesines retas svecias, tai labai noretusi kad tik stimuliacijos uztektu...
Atsakyti
QUOTE(voveryte2012 @ 2013 11 25, 19:19)
O sakykit tos kurios pastojot, ar sunki stadija PKS buvo? Man daktaras sake, kad pas mane folikulai kaip perlu karoliai issidelioje pagal sienele, o siaip daugiau jokiu pozymiu nera, tik kad be vaistu menesines retas svecias, tai labai noretusi kad tik stimuliacijos uztektu...

Mano kiausides buvo ypatingai policistiskos. Net ir be hormonu tyrimu, tik per echo jau matesi. taip pat laaabai retai naturaliai mmm sulaukdavau. Be lap man turbut butu labai sunkiai sekesi. Iki operacijos nemazai bevaisiu stimuliaciju turejau.
Atsakyti