Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(auroryte @ 2013 09 25, 13:38)
Laba diena. 4u.gif
Aš šiandien važiuoju pas endokrinogą, išgirsti nuosprendžio- ar pagal hormonus PKS yra, ar ne. Daug ten man tų tyrimų paėmė, tai bus matyti. g.gif
Šiaip neturiu tipinių PKS požymių, liekna, oda švari. Kiaušidės echoskopiškai tai šiek tiek turi policisitiškumo požymių, bet nedaug, ir tikrai sako turėčiau pastoti, bet va jau tuoj 2 metai kaip neišeina. g.gif
Nors manau, kad bus norma g.gif

Nepatvirtino PKS, tipo, sveika. Tik androgenų(testosterono)nežymiai per daug. doh.gif Kas nors buvot susidūrę? g.gif
Atsakyti
Stai koki straipsniuka siandien uztikau smile.gif
http://www.5braskes....m.d?id=62997922
oooo kad to tik pakaktu....
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 07 03, 18:46)
Merginos, kokie atsiliepimai apie INOFOLIC? K. man taip pat jį skyrė, 2  kart dienoj,  tai kaip ir prabangūs maisto papildai  rolleyes.gif Pradėjau aš jį gerti, bet ar esat girdėjusios apie realią jo naudą?

Sveikos merginos,
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, pastoti bandom daugiau nei metus jau, PKS diagnozuotas man seniai, bet mmm visada būna, nors ir laaaabai nereguliarios. Rugsėjo pradžioj apsilankiau pas ginę, padarė echo, na ir aišku PKS niekur nedingęs, paskyrė gerti duphastoną, 10 dienų bei 3mėn vartot Inofolic papildą. Aš nieko nelaukus puoliau gerti duphą, po 10 dienų sulaukiau mmm, nuo tada pradėjau matuot BT, kreivė braižės labai gražiai visą ciklą, rodė įvykusią ovuliaciją (neaišku, ar ji buvo kokybiška, ar ne). Deja, šnd 28CD ir vėl sulaukiau mmm sad.gif labai nuliūdau, bet kita vertus, man čia kažkas nerealaus 28 dienų ciklas thumbup.gif žodžiu dar nenustačiau, ar čia duphas padarė savo, ar visgi tas Inofolic tikrai reguliuoja hormonus. Nors jie ir brangūs, bandysiu sugert visus 3 mėnesius, jei ir toliau ciklas reguliuosis bus thumbup.gif . O šiaip kažkas čia rašė, kad inofolic tas pats kas metforminas, tai čia gryniausia nesamonė. Visų pirma, metforminas yra receptinis vaistas, reguliuojantis insulino rezistentiškumą, inofolic sudedamosios dalys yra folio rūgštis ir inozitolis, kuris yra B grupės vitaminas. Moksliškai įrodyta, kad didelės inozitolio dozės gerina LH ir FSH balansą, kas ypač svarbu policistukėms. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 10 09, 22:49)
Visų pirma, metforminas yra receptinis vaistas,

metforminas nėra receptinis vaistas, bet jis - ne vitaminai, rekomenduojama jį vartoti tik gydytojui paskyrus.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 10 11, 01:15)
metforminas nėra receptinis vaistas, bet jis - ne vitaminai, rekomenduojama jį vartoti tik gydytojui paskyrus.

kaip tik receptinis metforminas yra tiek vaistai.lt raso kad receptinis o ir manes viena karta paprase vaistinej recepto
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 10 11, 00:15)

Metforminas tikrai receptinis vaistas.
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 10 12, 18:00)
Metforminas tikrai receptinis vaistas.

niekad nepirkau su receptu g.gif tik manęs porą kartų paklausė vaistinėje - ar jums jo nekompensuoja? nekompensuoja - nes ne diabetu sergu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 12 spalio 2013 - 22:23
na sito klausimo as vos ne kiekviena karta isgirstu ir dar plius siulo visokias arbatas diabetikams doh.gif o siaip matyt nuo vaistininkes priklauso, nes taip tai sis vaistais tikrai receptinis
Atsakyti
sveikos, merginos,
Gal galite padeti ir pakomentuoti mano hormoninius tyrimus?
Pries 6 menesius pradejo teplioti pries menesines 2 dienas ir taip pastoviai. Menesines reguliarios kas 25 dienos. Gydytoja paskyre hormoninius tyrimus. Rezultatai: LH 6.62 FSH 6.46 PRL 138.5 (3 ciklo diena).
Paskirtas gydymas Duphaston 2 tabletes per diena (nuo 16 ciklo dienos) bei Bromocriptin -Richter po 1 tab. per diena. per kiek laiko tai galetu sureguliuoti hormonu disbalansa?
Ar cia jau policistiniu kiausidziu sindromas? Gydytoja nesake apie PKS, bet pasiskaiciusi issigandau, kad butent tuo as ir sergu? Labai norim leliuko, bet nesiseka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste29 @ 2013 10 22, 19:31)
sveikos, merginos,
Gal galite padeti ir pakomentuoti mano hormoninius tyrimus?
Pries 6 menesius pradejo teplioti pries menesines 2 dienas ir taip pastoviai. Menesines reguliarios kas 25 dienos. Gydytoja paskyre hormoninius tyrimus. Rezultatai: LH 6.62 FSH 6.46 PRL 138.5 (3 ciklo diena).
Paskirtas gydymas Duphaston 2 tabletes per diena (nuo 16 ciklo dienos) bei Bromocriptin -Richter po 1 tab. per diena. per kiek laiko tai galetu sureguliuoti hormonu disbalansa?
Ar cia jau policistiniu kiausidziu sindromas? Gydytoja nesake apie PKS, bet pasiskaiciusi issigandau, kad butent tuo as ir sergu? Labai norim leliuko, bet nesiseka sad.gif
o kokios normos nes kiekviena laboratorija turi savo normas tyrimu g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Man policistiniu kiausidziu sindromas nustatytas jau senai (buvo daryti hormonu tyrimai), nors nei antsvorio neturiu, nei plaikuotumu per dideliu nesiskundiu, taciau niekada neturejau reguliariu menesiniu, jos pas mane retenybe aplamai buvo. Dabar man 27 metai. Gydytoja israse KT, ar jus merginos geriat KT? Ir kokius? Nes mano gine sako, kokie planai, jei nori pastot, nutrauki ju vartojima, jei ne, gerk toiau.. pradejau jau baimintis del savo ateities..
Atsakyti
QUOTE(Pliauskyte @ 2013 11 18, 16:01)
Sveikos, merginos.

Man policistiniu kiausidziu sindroPagimdžiau tas jau senai (buvo daryti hormonu tyrimai), nors nei antsvorio neturiu, nei plaikuotumu per dideliu nesiskundiu, taciau niekada nrejau reguliariu meniniu, jos pas mane retenybe aplamai buvo. Dabar man 27 metai. Gydytoja israse KT,  ar jus merginos geriat KT? Ir kokius? Nes mano gine sako, kokie planai, jei nori pastot, nutrauki ju vartojima, jei ne, gerk toiau.. pradejau jau baimintis del savo ateities..

Mano situacija tokia pati. Kol neplanavau - geriau KT, o nuo 25 m pradėjom laukt stebuklo. Pagimdziau 28. Per tą laiką dariausi tyrimus, gydžiausi VK, buvo vienas persileidimas, mąsčiau apie IVF. Deja, nelabai yra koks pasirinkimas del gydymo... dabar ka keisčiau, tai anksčiau būčiau pradėjusi planuoti.
Atsakyti