Sveikos!
Kaip kovojat su padidėjusiu plaukuotumu?
QUOTE(jovy @ 2013 09 18, 03:07)
Sveikos!
Aš kovoju ir žiauriai kovoju....... veidas su pincetu o visur kitur arba epiliatorius arba peiliukai......
QUOTE(Frėjukė @ 2013 09 18, 08:13)
Aš kovoju ir žiauriai kovoju....... veidas su pincetu o visur kitur arba epiliatorius arba peiliukai......
Dar visur kitur susitaikau. Ir su skausmu ir su vargu, bet veidas.. Net oda šiurkšti darosi.. Ir bijau, kad kuo toliau, tuo baisiau bus..
as tai veida tai tik su smakru kovoju su pincetu bet taip kartais nervuoja
Visada buvau policistukė ir po visų nėštumų likau. Visom nosį į viršų - mūsų žvirbliui jau 9 mėn. taigi tai dar nėra nuosprendis
Kpsh o jums paciai pavyko pastoti?
na ka o man pasirodo truksta progesterono tai gal dar ir del to sunku pastot o ir zirniukas pabego del progesterono trukumo
na ka o man pasirodo truksta progesterono tai gal dar ir del to sunku pastot o ir zirniukas pabego del progesterono trukumo
QUOTE(moonlightly @ 2013 09 19, 10:49)
Kpsh o jums paciai pavyko pastoti?
Labutis as irgi policistuke, bet siuo met panaudosit progesterono ir viskas bus gerai
tai as labai tikiuosi kad progesteronas pades ir nereiks vel grizt prie estrogenu, bet va jau progesterona sake gine kad ir puse nestumo gali but kad turesiu gert bet vis tiek manau jei jau karta pavyko pastot pavyks ir vel
QUOTE(moonlightly @ 2013 09 21, 11:29)
tai as labai tikiuosi kad progesteronas pades ir nereiks vel grizt prie estrogenu, bet va jau progesterona sake gine kad ir puse nestumo gali but kad turesiu gert bet vis tiek manau jei jau karta pavyko pastot pavyks ir vel
Yra daug nuomoniu, bet negalima mest gert progesterono, kai pastoji, nebent kai jau 12sav nestumas buna aisku, kad pavyks pastot, tuo labiau, kad buvot pastojus
Laba diena.
Aš šiandien važiuoju pas endokrinogą, išgirsti nuosprendžio- ar pagal hormonus PKS yra, ar ne. Daug ten man tų tyrimų paėmė, tai bus matyti.
Šiaip neturiu tipinių PKS požymių, liekna, oda švari. Kiaušidės echoskopiškai tai šiek tiek turi policisitiškumo požymių, bet nedaug, ir tikrai sako turėčiau pastoti, bet va jau tuoj 2 metai kaip neišeina.
Nors manau, kad bus norma
Aš šiandien važiuoju pas endokrinogą, išgirsti nuosprendžio- ar pagal hormonus PKS yra, ar ne. Daug ten man tų tyrimų paėmė, tai bus matyti.
Šiaip neturiu tipinių PKS požymių, liekna, oda švari. Kiaušidės echoskopiškai tai šiek tiek turi policisitiškumo požymių, bet nedaug, ir tikrai sako turėčiau pastoti, bet va jau tuoj 2 metai kaip neišeina.
Nors manau, kad bus norma
QUOTE(Akva17 @ 2013 09 22, 13:04)
Yra daug nuomoniu, bet negalima mest gert progesterono, kai pastoji, nebent kai jau 12sav nestumas buna aisku, kad pavyks pastot, tuo labiau, kad buvot pastojus
nu man gine iskart sake kad reiks gert kai pastosiu irgi sake buna kad ir iki 20sav geria nu zodziu svarbu kad greitu metu vel pavyktu ir viskas butu gerai, nes ir taip jau 2metai o nejauneju