QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 11 25, 13:08)
o metforminas su receptu?
Gal jis ir receptinis, bet is manes jo niekada nereikalavo. Bet kokiu atveju manau pirmiau reiketu pasikonsultuoti su gydytoju pries ji vartojant.
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 25, 14:12)
Gal jis ir receptinis, bet is manes jo niekada nereikalavo. Bet kokiu atveju manau pirmiau reiketu pasikonsultuoti su gydytoju pries ji vartojant.
taip, teisybę sakot, tik kad tie gydytojai mūsų
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 11 25, 13:34)
taip, teisybę sakot, tik kad tie gydytojai mūsų
As manau del jo butu geriausia I endokrinologa kreiptis.
QUOTE(regata @ 2012 11 25, 00:44)
na, reikia pasverti, koks didelis noras antram vaikui
Nereikia pamokslauti man siuo klausimu tikrai. Zinau kas ir kaip ir ka daryti, pagalvok pati jei visa men aktyviai meti svori ir nieko nenumeti, nemanau, kad tai normalu. Tema baigta. No more commets.
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 25, 12:06)
Aciu.
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 25, 13:12)
NL reikia receptu, Lt matyt ne. Nos www.vaistai.lt raso kitaip - http://www.vaistai.l.... Bet net jei ir be recepto nesigydikit pacios.
as tai perpus sumazinau porcijas, ir metforali vartoju, kartais irgi nuleidziu rankas, kai pliusa pamatau, bet reikia judeti toliau.. mmm neturejau simta metu, o siandien atsikeliau ir kraujingus patepliojimus radau, kokia viltis atsirado, gal cia mmm nauraliai ateis
QUOTE(shida @ 2012 11 25, 18:21)
as tai perpus sumazinau porcijas, ir metforali vartoju, kartais irgi nuleidziu rankas, kai pliusa pamatau, bet reikia judeti toliau.. mmm neturejau simta metu, o siandien atsikeliau ir kraujingus patepliojimus radau, kokia viltis atsirado, gal cia mmm nauraliai ateis
Pas mane nuo sausio galo nebuvo normaliu mmm iki geguzes. Tada vienos, bet ale daktares nebuvo vaisingo ciklo. Poto tepliojimai ilgi. Tesdavosi po 15d. Paskutinis buvo nuo rugsejo vidurio iki 10.26, su keliu d.pertrauka. Db jau laukiu mmm, turejo vakar buvti.Nera. Tikejausi maz si men buvo atsitiktine O, bet ale daktares viskas ten apmire. Kt sav bandysiu testa daryti, durna viltis, gal daktare buvo neteisi.
QUOTE(shida @ 2012 11 25, 18:21)
Labai geras pozymis
Lona, nemanau, kad regata norejo pamokslauti, juk visos tos bedos mums pazistamos. Vienoms daugiau, kitoms maziau, bet verdiktas tas pats - nevaisingumas. Galbut tavo situacija tikrai nera labai bloga ir tau pades metforalis.
Ir visgi, linkiu, kad NT rodytu II
As po vorestos biski itampa jauciu tam tikrais klausimais
Aciu uz linkejimus.
Aciu uz linkejimus.
QUOTE(Lona @ 2012 11 25, 21:08)
Ramiai Nervu prireiks auginant dar viena mazyli Dar ir nesiojant visko bus As vos ne kasdien ruosiuosi i ligonine vaziuot del judesiuku. Vis atrodo, kad per mazai jauciu, per silpni ir t.t.
QUOTE(Lona @ 2012 11 25, 21:08)
As po vorestos biski itampa jauciu tam tikrais klausimais
Todėl, kad ji daug tiesos parašė, tik gal šiek tiek įkyriai. Ir tiems, kam nepriimtinas toks rekomenduojamas gyvenimo būdas, automatiškai kyla priešiškumas, ir pyktelėjimas. O ypač pikta, jeigu įtari, kad tie patarimai padėtų, bet nesi pasiruošusi jais naudotis. Žinau Aš anksčiau taip pat reagavu į savo sesers sveikos gyvensenos pokyčius, todėl jus visas puikiai suprantu. O dabar tiesiog palaikau abi puses. Kiekvienas psirenka, kaip jam geriau
Pamokslauti tikrai nesiruošiu, daugų, daugiausia - tik patarti, ieškant išeities ar sprendimo Ir taip pat linkiu jį greičiau rasti
Ačiū, Ramune Ir atsiprašau, jeigu pasirodžiau vienašališka
Labas, senokai čia besilankiau.
Man Vorestos teorija labai patiko, tik žinau kad man prireiks dar daug laiko sukaupti valiai viskam išbandyti ir gyventi taip, kad prie to priprasčiau. Valios trūksta juodai.. Taip pat juodai reikia pradėt rūpintis savo kūnu. Svoris auga.. ramiai, gražiai, iš lėto.. Gėriau metforminą,2x500 per dieną, svoris visai nesumažėjo(padidėjo), labai pykino. Gydytoja man buvo jį paskyrusi ir dėl to, kad padėtų ovuliacijos stimuliacijai. Šį ciklą nebegeriu, nebegaliu. O svorį reguliuoti kažkaip reikia, antsvorio didelio dar neturiu, bet jei taip patyliukais sėdėsiu, greit turėsiu, ir nemažai. Sportuoti reguliariai negaliu ne tik dėl gyvenimo tempo, bet ir dėl stimuliacijų. Gydytoja leidžia pasportuoti iki O, po O - jokių sportų. Belieka kreipti dėmesį į mitybą. Tai, ką parašė Voresta, man atrodo labai logiška ir suprantama. Panelėms, kurios nėra susidūrusios su svorio sunkumais, manau, lengva sakyti, kad čia "per daug" sudėtinga ir iš vis, nesąmonė. Bet manau tos, kurios visą gyvenimą plaukia per šitą š***, norėtų griebtis ir paskutinio šiaudo, juolab, kad tas "šiaudas" gali pasirodyt visai ne šiaudas, o tas plaustas, į kurį reikėjo kibtis nuo pat pradžių.
Perskaičius mano nuomonė skamba kategoriškai, taip ir yra BET nieko nenoriu įžeist. Tiesiog pasisakiau
Man Vorestos teorija labai patiko, tik žinau kad man prireiks dar daug laiko sukaupti valiai viskam išbandyti ir gyventi taip, kad prie to priprasčiau. Valios trūksta juodai.. Taip pat juodai reikia pradėt rūpintis savo kūnu. Svoris auga.. ramiai, gražiai, iš lėto.. Gėriau metforminą,2x500 per dieną, svoris visai nesumažėjo(padidėjo), labai pykino. Gydytoja man buvo jį paskyrusi ir dėl to, kad padėtų ovuliacijos stimuliacijai. Šį ciklą nebegeriu, nebegaliu. O svorį reguliuoti kažkaip reikia, antsvorio didelio dar neturiu, bet jei taip patyliukais sėdėsiu, greit turėsiu, ir nemažai. Sportuoti reguliariai negaliu ne tik dėl gyvenimo tempo, bet ir dėl stimuliacijų. Gydytoja leidžia pasportuoti iki O, po O - jokių sportų. Belieka kreipti dėmesį į mitybą. Tai, ką parašė Voresta, man atrodo labai logiška ir suprantama. Panelėms, kurios nėra susidūrusios su svorio sunkumais, manau, lengva sakyti, kad čia "per daug" sudėtinga ir iš vis, nesąmonė. Bet manau tos, kurios visą gyvenimą plaukia per šitą š***, norėtų griebtis ir paskutinio šiaudo, juolab, kad tas "šiaudas" gali pasirodyt visai ne šiaudas, o tas plaustas, į kurį reikėjo kibtis nuo pat pradžių.
Perskaičius mano nuomonė skamba kategoriškai, taip ir yra BET nieko nenoriu įžeist. Tiesiog pasisakiau