Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Giedramintė @ 2013 08 05, 20:28)
Aš  - du kartus per dieną po 850. Receptas reikalingas būtinai. Be to, gydytoja prieš paskirdama šio vaisto, man darė gliukozės, insulino ir jau nepamenu kokius ten tyrimus.  4u.gif

As irgi taip pat geriau, bet po to pasididinau doze iki 1000 x 2. Su receptu pirkau tik pirma karta, o daugiau niekaa nereikalavo vaistinej. Pirmaji karta skyre endokrinologe, o veliau gerti rekomendavo gine is VK be jokiu tyrimu.
Atsakyti
Mergaites, gine mato pas mane padidejusia kiauside unsure.gif baisoka kazkaip unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti, ar nekankina jūsų plaukų slinkimas? Kaip manot, ar PKS atveju nuo plaukų slinkimo gelbsti spec šampūnai, vitaminai ir kt. priemonės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 08 11, 12:31)
Sveikos,
norėjau paklausti, ar nekankina jūsų plaukų slinkimas? Kaip manot, ar PKS atveju nuo plaukų slinkimo gelbsti spec šampūnai, vitaminai ir kt. priemonės? rolleyes.gif

Sveika,

Negelbsti niekas, išbandžiau labai daug: galvos plaukų įvairųs tyrimai, hormonų tyrimai. Nuo 15 m. kaip nuslinko 2/3 plaukų, tai dabar vėl kaip KT mečiau slenka labai stipriai, reiks peruko eit ieškot greitai... Čia bent man...
Atsakyti
QUOTE(rrosita @ 2013 08 12, 11:29)
Sveika,

Negelbsti niekas, išbandžiau labai daug: galvos plaukų įvairųs tyrimai, hormonų tyrimai. Nuo 15 m. kaip nuslinko 2/3 plaukų, tai dabar vėl kaip KT mečiau slenka labai stipriai, reiks peruko eit ieškot greitai... Čia bent man...

unsure.gif jėzau kokia šlykšti liga... su storumu galiu susitaikyti, bet būt be plaukų, tai kažkas košmariško unsure.gif verysad.gif tikiuosi praeis tas slinkimas, šiaip jau seniai neslinko (prieš 8 metus tik galingai taip paslinkę buvo) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrosita @ 2013 08 12, 11:29)
Sveika,

gal vertetu issitirti skydliauke, Vit D ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 08 13, 17:57)
gal vertetu issitirti skydliauke, Vit D ... 4u.gif

dar netyčia googlindama apie skydliaukę (endokrinologas liepe pasidaryti DHEA-S hormoną)radau, kad DHEA-SO4 yra antinksčių androgenas (vyr. lyt. hormonas), kuris gali itakoti plikima, ir žinoma, vaisingumą.
Endokrinologas manau tau tikrai atsakytu kaip kas kodel 4u.gif
Atsakyti
sveikos, seniai buvau uzsukus, kaip jum sekasi? 4u.gif o as isitikinau kad pastot galima, visai netiketai pastojau nors jau vilciu turejau mazai kad be tolimesnio gydymo pavyks, tik deje mano zirniukas pabego, aisku liudna, bet nors dabar turiu vilties kad greit vel pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 08 30, 18:42)
sveikos, seniai buvau uzsukus, kaip jum sekasi? 4u.gif o as isitikinau kad pastot galima, visai netiketai pastojau nors jau vilciu turejau mazai kad be tolimesnio gydymo pavyks, tik deje mano zirniukas pabego, aisku liudna, bet nors dabar turiu vilties kad greit vel pavyks 4u.gif

bet tai kokia neteisybe... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Bet nenusimink, pirma karta ir man taip buvo, po to trecia cikla vel pastojau smile.gif dabar krykstauja 5 menesiu dukryte wub.gif tik man teko stimuliuotis, niekas naturaliai nevyko.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 08 31, 00:53)
bet tai kokia neteisybe...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Bet nenusimink, pirma karta ir man taip buvo, po to trecia cikla vel pastojau  smile.gif dabar krykstauja 5 menesiu dukryte  wub.gif  tik man teko stimuliuotis, niekas naturaliai nevyko.

na yra kaip yra, aisku iskart nusiminiau bet po to supratau jei pavyko tai pavyks vel tik svarbu kad folikulas butu pilnavertiskas, nes matyt viskas ivyko kad nebuvo pilnavertiskas smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Aš irgi važiuosiu po 2 sav sužinoti tyrimų rezultatų dėl PKS. Ginekologė žiurėjo, echoskopu, bet sakė, kad kiaušidės tik nedaug panašios policistinėms, nėra labai pakitę. Ovuliacija vyksta, tik galimai yra geltonkūnio nepilnavertiškumas. Jei endokrinolgo atsakymai nebus tinkami PKS, ta prasme, jei ras normą, ir va griš MB iš užsienių, jam spermograma numatoma( nors nemanau, kad jame problema, 90 proc duodu , kad ras jam normą). Tai toliau jau numatoma man LAP, nes nėra aiški mano nevaisingumo priežastis, o laukti nėra jau ko, man toli gražu jau ne 25 metai, ir nepastoju jau virš 1,5 metų. verysad.gif Nors endokrinologas mane žiūrėjes,sakė pusiau juokais, kad su mano figūra( 174/60) reikia eiti ant podiumo, o ne PKS ieškoti. g.gif Bet juk PKS ir nebūtinai reikia turėti antsvorį. na aš tikrai netipiška PKS- oda švari, svoris idealus, plaukai nekrenta kuokštais. Plaukuotumas- kaip ir visų šiuolaikinių moterų- blauzdas depiliuoti reikia. Tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 31 rugpjūčio 2013 - 20:44
QUOTE(RositaK @ 2013 08 22, 20:58)
dar netyčia googlindama apie skydliaukę (endokrinologas liepe pasidaryti DHEA-S hormoną)radau, kad DHEA-SO4 yra antinksčių androgenas (vyr. lyt. hormonas), kuris gali itakoti plikima, ir žinoma, vaisingumą.
Endokrinologas manau tau tikrai atsakytu kaip kas kodel  4u.gif

Viskas ištirta- viskas puiku, rezultatai nieko nerodo smile.gif. Su svoriu problemų neturiu...
Atsakyti