Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Giedramintė @ 2013 07 15, 13:10)
Dėl metformino: man lyg ir yra PK, tačiau visi harmonai tvarkoje, anksčiau gydytoja nelabai matydavo dominuojantį folikulą, nors pagal PRG tyrimą Ovul. vykdavo.  g.gif  g.gif
Dabar Metformino gėrimo laikotarpiu puikiai matosi dominuojantis folikulas ir jaučiama gana skausminga ovuliacija (tikriausiai, kad ovuliacija - taip ir gydytoja spėja). Tad kad ir koks tai nemalonus vaistas būtų (pradžioje pykino ir pan.) , man kol kas į gerą  blush2.gif O ta skausminga ovuliacija, matyt, dėl storo kiaušidžių apvalkalo  g.gif , kuris sunkiai plyšta  g.gif

Nu matai kaip fajna wub.gif
O del salutinio poveikia... Tai as nieko isvis nepajutau biggrin.gif Kaip kad saldainiukus gerciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 16, 02:21)
Nu matai kaip fajna  wub.gif
O del salutinio poveikia... Tai as nieko isvis nepajutau biggrin.gif Kaip kad saldainiukus gerciau biggrin.gif

Tai puiku, kad Tau taip lengvai, gerk į sveikatą mirksiukas.gif , nes jie tikrai gerina kiaušial. kokybę, man labai gera gydytoja endokrinologė sakė ir net prieš IVF patarė.
Matyt, šalutinis poveikis kiekvienai individualiai, man tik pirmąsias dienas ir ypač jau nemalonus, tačiau dabar viskas ok, dėl ko džiaugiuosi.
O tau meilės_kibirkštėle svoris krito nors kiek??, man gal keli kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 15 liepos 2013 - 17:41
Sveikos mergaites. Na va gal dar ir per anksti bet ateinu pasidziaugt po 2 metu laukimo, zirniukas mano pilvuke.Visom linkiu neprarast vilties:-)
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2013 07 15, 19:40)
Tai puiku, kad Tau taip lengvai, gerk į sveikatą mirksiukas.gif , nes jie tikrai gerina kiaušial. kokybę, man labai gera gydytoja endokrinologė sakė ir net prieš IVF patarė.
Matyt, šalutinis poveikis  kiekvienai individualiai, man tik pirmąsias dienas ir ypač jau nemalonus, tačiau dabar viskas ok, dėl ko džiaugiuosi.
O tau meilės_kibirkštėle svoris krito nors kiek??, man gal keli kg.

Nu sunku pasakyti su tuo svoriu... Man gal ne tiek krito, bet galejau daugiau suvalgyti, ir neaugo (nes siaip jei tik kelias savaites neprisiziuriu, ir leidziu sau valgyti ka noriu, tai svoris zaibiskai pradeda augti, o su metforminu to nebuvo). Nu o paskui aisku po dvieju stimuliaciju tikrai priaugau, ir nemazai... per 3 menesius apie 5-6 kg... Bet db vel kristi pradejo po truputi, tik nzn ar metforminas padeda, ar sureguliuotas maistas smile.gif

O kiausialastem tai tikrai nezmoniskai gera poveiki daro... Atsimenu per pirma IVF (buvau tik tik pradejus metformina, bet per trumpai, kad butu koks poveikis) turejom 13 kiausialasciu, subrendusiu buvo tik 7, o apsivaisino 4. Per antra IVF (buvau gerus metformina apie 4 menesius) jau turejom 26 kiausialastes, subrendusios buvo 17, apsivaisino 14 smile.gif Rezultatai kalba patys uz save smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Ateinu ir čia 4u.gif Turiu tą negerumą - policistines, turiu puokštę simtomų, bet reguliarias mm ir O blush2.gif 2 kartus pavyko natūraliai, bet pirmą kartą nesivystantis, o antrą kartą ankstyvas persileidimas unsure.gif
Geriu ir aš metforminą, esu po LP, ir nuo rytojaus pradedu gerti clostą 4u.gif
Labai labai labai tikiu ....... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 17, 04:25)
Nu sunku pasakyti su tuo svoriu... Man gal ne tiek krito, bet galejau daugiau suvalgyti, ir neaugo (nes siaip jei tik kelias savaites neprisiziuriu, ir leidziu sau valgyti ka noriu, tai svoris zaibiskai pradeda augti, o su metforminu to nebuvo). Nu o paskui aisku po dvieju stimuliaciju tikrai priaugau, ir nemazai... per 3 menesius apie 5-6 kg... Bet db vel kristi pradejo po truputi, tik nzn ar metforminas padeda, ar sureguliuotas maistas smile.gif

O kiausialastem tai tikrai nezmoniskai gera poveiki daro... Atsimenu per pirma IVF (buvau tik tik pradejus metformina, bet per trumpai, kad butu koks poveikis) turejom 13 kiausialasciu, subrendusiu buvo tik 7, o apsivaisino 4. Per antra IVF (buvau gerus metformina apie 4 menesius) jau turejom 26 kiausialastes, subrendusios buvo 17, apsivaisino 14 smile.gif Rezultatai kalba patys uz save smile.gif

oho, tai tikrai į naudą thumbup.gif . Tai per stimuliacijas svoris auga? doh.gif
Papildyta:
[quote=boruzeurtele,2013 07 16, 22:08]
Sveikos mergaites. Na va gal dar ir per anksti bet ateinu pasidziaugt po 2 metu laukimo, zirniukas mano pilvuke.Visom linkiu neprarast vilties:-)
[/quote

PATYS PAČIAUSI SVEIKINIMAI IR LINKĖJIMAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

p.s. ir mažas baltas pavydas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2013 07 16, 21:24)
oho, tai tikrai į naudą  thumbup.gif . Tai per stimuliacijas svoris auga?  doh.gif

Gal ne tiek per pacias stimuliacijas, kiek po ju smile.gif Nu vistiek hormonu kiekiai tai dideli vartojami, o tai gero organizmui nieko neduoda sad.gif Pasilpes organizmas mano db po tu stimuliaciju (zinau, nes susizeidziau, ir zaizdos negyja taip greitai kaip visada, o pasak daktaro, tai pirmas organizmo nusilpimo pozymis). O svoris tai daugeliui mergaiciu auga po stimuliaciju... Nu bet ko mes moterys neistveriam del savo stebukleliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 17 liepos 2013 - 08:49
Sveikos,
Nuspręndžiau parašyti, norėdama įrodyti, kad viska yra įmoanoma. Nes buvo laikas, kaip šia tema nemažai skaitinėjau.

19 metų sužinojau, kad turiu policistines kiašides, buvo pasireiškę visi požymiai: didelis plaukuotumas, plaukų slinkimas, nereguliarus bei ilgas ciklas ir t.t. Gydytoja paklausė, ar esu pasiruošusi gimdyti smile.gif , buvau 12 klasėj. Net pagalvoti apie tai negalėjau, tad išrašė kontraceptinių tablečių FEMODEN.

Gėriau jas 10 metų. Buvau padarius pertrauką po 5 metų, tačiau per 6 mėn. vėl kiaušidės pasidarė policitinės, tad tęsiau jų vartojimą...

Š.M. kovo mėnesį nusprendžiau, kad jau neužilgo 30 metų, tad reikia pabandyti. Daug kam aplinkui sunkiai gaunasi, o aš žinodama, nieko gero nežadančią diagnozę, net nedarau nieko. Gydytoja sakė, kad 50 ant 50, tačiau neseniai turėjo tokį atvejį, tai darė dirbtinį apvaisinimą, pradžiugino smile.gif.

Ir ką galvoti, kai sužinai, kad per antrą mėnesį paėmė ir užkibo. Negalėjau patikėti, buvau pasiruošusi "dirbti" bent metus laiko, o čia va...

Tad linkiu visom netikėti diagnozėmis, grasinimais, gamta ir kūnas padaro tai, kas reikia ir kas lemta.

Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrosita @ 2013 07 18, 13:17)
Sveikos,
Nuspręndžiau parašyti, norėdama įrodyti, kad viska yra įmoanoma. Nes buvo laikas, kaip šia tema nemažai skaitinėjau.

19 metų sužinojau, kad turiu policistines kiašides, buvo pasireiškę visi požymiai: didelis plaukuotumas, plaukų slinkimas, nereguliarus bei ilgas ciklas ir t.t. Gydytoja paklausė, ar esu pasiruošusi gimdyti  smile.gif , buvau 12 klasėj. Net pagalvoti apie tai negalėjau, tad išrašė kontraceptinių tablečių FEMODEN.

Gėriau jas 10 metų. Buvau padarius pertrauką po 5 metų, tačiau per 6 mėn. vėl kiaušidės pasidarė policitinės, tad tęsiau jų vartojimą...

Š.M. kovo mėnesį nusprendžiau, kad jau neužilgo 30 metų, tad reikia pabandyti. Daug kam aplinkui sunkiai gaunasi, o aš žinodama, nieko gero nežadančią diagnozę, net nedarau nieko. Gydytoja sakė, kad 50 ant 50, tačiau neseniai turėjo tokį atvejį, tai darė dirbtinį apvaisinimą, pradžiugino smile.gif.

Ir ką galvoti, kai sužinai, kad per antrą mėnesį paėmė ir užkibo. Negalėjau patikėti, buvau pasiruošusi "dirbti" bent metus laiko, o čia va...

Tad linkiu visom netikėti diagnozėmis, grasinimais, gamta ir kūnas padaro tai, kas reikia ir kas lemta.

Sėkmės visoms smile.gif

visiškai su jumis sutinku thumbup.gif turiu policistinių kiaušidžių sindromą, pastoviai auga cistos. man irgi gine sakė, kad arba nebus vaikų, arba bus žiauriai sunku pastoti. pirmą sūnų pagavom per pirmą ciklą. tik va antro jau metus laiko nesulaukiam
Atsakyti
Merrginos, o kiek jus geriate Metformino ir ar jam isigyti reikalingas receptas?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 07 31, 13:08)
visiškai su jumis sutinku thumbup.gif turiu policistinių kiaušidžių sindromą, pastoviai auga cistos.  man irgi gine sakė, kad arba nebus vaikų, arba bus žiauriai sunku pastoti. pirmą sūnų pagavom per pirmą ciklą. tik va antro jau metus laiko nesulaukiam

Kaip šauniai Jums su pirmu pavyko thumbup.gif mes pirmojo laukem beveik 1,5 metu, dabar jau bandom antra kleckiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 07 31, 22:44)
Merrginos, o kiek jus geriate Metformino ir ar jam isigyti reikalingas receptas?

Aš - du kartus per dieną po 850. Receptas reikalingas būtinai. Be to, gydytoja prieš paskirdama šio vaisto, man darė gliukozės, insulino ir jau nepamenu kokius ten tyrimus. 4u.gif
Atsakyti