Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(rutguda @ 2013 07 03, 20:46)
As manau, kad pas jus koja kisa pakiles testo...o nuo jo ir LAI priklauso.Jei numust testo, sumazes ir LAI.O daugiau as bent jau nieko nematau...na Prg galetu but didesnis, bet gal neuztaikyta diena buvo. 4u.gif

aciu uz atsakyma... bet kad nieko neisrase mazinti testo...sake nera toks didelis perteklius kad gertum vaistus... del PRG dariausi 24 CD, o uz triju dienu mmm atejo, tai biski per velai pasidariau, nes galvojau kad ciklas bus ilgesnis, o pries mmm PRG mazeja, tai sake viskas ok smile.gif dar karta dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Gal esate susidurusios, ar OT testai tinka jei PKS? Mastau, kad jei prie PKS yra hormoniniai sutrikimai, tai gal ir OT nelabai tiksliai rodo? Kazkada pabandziau daryt, tai keturias dienas is eiles teigiama rode, tai nieko nesupratau... Dabar galvoju gal vel reiktu uzsipirkti. Ar jums normaliai gaunas ziuret su OT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 07 03, 21:13)
Metformin'a jau trečias mėn geriu, o ką tos kiaušialąstės daro? biggrin.gif  Tu jau ir IVF su PKS išbandžius? Ar dar kokių problemų yra? unsure.gif

Na tai trumpiau tariant folikulai smile.gif Tik darant IVF ne visi isauge folikulai buna tinkami apvaisinimui (dalis buna nesubrendusiu, dalis netinkamu del kitu priezasciu). Taip pat guo geresne kiausialaste, tuo daugiau is ju apsivaisina, ir tuo diaugiau geresniu embrioniuku uzauga smile.gif O pagerus metformina 3-4 men, kaip ir rasiau, labai pagerejo kiausialasciu kokybe smile.gif

QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 04, 10:57)
aciu uz atsakyma... bet kad nieko neisrase mazinti testo...sake nera toks didelis perteklius kad gertum vaistus... del PRG dariausi 24 CD, o uz triju dienu mmm atejo, tai biski per velai pasidariau, nes galvojau kad ciklas bus ilgesnis, o pries mmm PRG mazeja, tai sake viskas ok smile.gif dar karta dekui  4u.gif

Testo man labai gerai nusimuse su kontraceptinem tabletem Diane 35. Planuojanciom nelabai norisi jas gerti, bet nebuvo man kur dingti. Pageriau 2 men, ir viskas buvo ciki.
Beje, testo pas mane irgi nebuvo labai uzkiles, bet padare dar viena vyriska hormona, kazkaip anderstedions vadinasi, tai tas kelis kartus normas virsijo. Taip kad vien i testo irgi negalima ziureti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 04, 10:42)
Na tai trumpiau tariant folikulai smile.gif Tik darant IVF ne visi isauge folikulai buna tinkami apvaisinimui (dalis buna nesubrendusiu, dalis netinkamu del kitu priezasciu). Taip pat guo geresne kiausialaste, tuo daugiau is ju apsivaisina, ir tuo diaugiau geresniu embrioniuku uzauga smile.gif O pagerus metformina 3-4 men, kaip ir rasiau, labai pagerejo kiausialasciu kokybe smile.gif
Testo man labai gerai nusimuse su kontraceptinem tabletem Diane 35. Planuojanciom nelabai norisi jas gerti, bet nebuvo man kur dingti. Pageriau 2 men, ir viskas buvo ciki.
Beje, testo pas mane irgi nebuvo labai uzkiles, bet padare dar viena vyriska hormona, kazkaip anderstedions vadinasi, tai tas kelis kartus normas virsijo. Taip kad vien i testo irgi negalima ziureti... smile.gif

kokiom dozėm gėrei metforminą? Ar turite kokių nors problemų, ar tik PKS?
Kažkaip baisu pagalvoti, kad vien su PKS iki IVF daeinama... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 07 04, 18:56)
kokiom dozėm gėrei metforminą? Ar turite kokių nors problemų, ar tik PKS?
Kažkaip baisu pagalvoti, kad vien su PKS iki IVF daeinama... verysad.gif

Geriau po 2 mg per para.
O siaip IVF susidejo is mano PKS, endometriozes ir prasto MB turto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 04, 10:42)

as Kt geriau seniau 3 metus, tai gal tik trumpam ir numusa ta Testo... nes kaip matau jis vel virsija norma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 04, 20:33)
as Kt geriau seniau 3 metus, tai gal tik trumpam ir numusa ta Testo... nes kaip matau jis vel virsija norma smile.gif

Tai teisingai, numusa ne visam laikui smile.gif Bet kaip man daktaras paaiskino, butent Diane 35 KT geriausiai musa testo ir aplamai vyriskus hormonus. As po 1,5 men gerimo vel dariausi vel tyrimus, tai man tas anderstedions, kur buvo kelis kart uzkiles, nusimuso beveik iki normos smile.gif Tada ir startavome su IVF (siaip vien del jo ir numusinejom vyr hormonus). Kai pirmas IVF nepavyko, vel liepe gerti tas pacias KT, kad hormonai nesukiltu pries sekanti bandyma smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, ax.gif
norėčiau profesionalų ax.gif paklausti,kaip man įsitikinti,ar pas mane nėra PKS. Paauglystėje viena gydytoja sakė,kad aš turiu policistines kiaušides, nes nuolat mmm buvo nereguliarios ir rasdavo cistų. Nevaisingumo klinikoje prieš porą metų sakė ,kad mano kiaušidės nėra policistines,nors taip pat dažnai rasdavo cistų ir ciklas buvo nereguliarus. Bet kažkokie lytiniai hormonai buvo lyg ir normoj. Esu linkusi į plaukuitumą, viršsvorio kaip ir nėra,nors numesri labai sunku... unsure.gif Nepastoju jau apie 5-6 metus. Darytos IUI, IVF. O dabar tiesiog įdomu, ką turėčiau padaryt,kad įsitikinčiau,ar tikrai neturiu PKS.
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 26, 21:43)
Ice, papasakok savo istoriją, jei nesunku.  smile.gif Kokie buvo požymiai, kaip pavyko pastoti? smile.gif

Tai kad keletą žinučių aukštyn jau kaip ir pasakojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2013 06 06, 17:06)
Visoms linkiu tiktai neprarasti vilties 4u.gif . Nuo 18 metų jau žinojau, kad turiu šią bėdą. Pirmo leliuko pavyko susilaukti prieš 6 metus 4 mėn. vartojant Metforminą, paskui 2 stimuliacijos, folikulų sprogdinimas. O štai antras  nestuke.gif toks neįtikėtinas, kad vis dar patikėti negaliu doh.gif . Po pirmo gimdymo vėl buvo grįžę visokios nesąmonės, mmm visiškai nereguliarios, gerta buvo visko - ir KT,  ir Duphastonas, paskui viską mečiau, nes kraujas tirštas pasidarė, perėjau prie Metformino ir po 6 mėn. jo vartojimo - stebuklėlis spardosi pilvelyje  wub.gif Nors maniau, kad eilinis mmm neatėjimas dėl to sindromo. Net testus gadinti jau buvau pavargusi  doh.gif Šiandien buvau pas gyd. jau 12 sav...Gydytojai juokiasi, gerai , kad nesikreipiau į juos, kai jau pilvas nosį siekia ir "kažkokie" vandenys bėga  lotuliukas.gif

QUOTE(Ice @ 2013 06 10, 22:16)
Vat jokių  doh.gif Kol galiausiai pradėjo pykinti, na, gal ir buvo jau kokia 10 sav. Kažkaip įtartinai pirmiausiai pradėjo pykinti nuo dantų pastos valantis dantis (kaip ir pirmo nėštumo metu), paskui nuo maisto. Iš pradžių pamaniau, kad pykina nuo Metformino, nes nuo jo mane labai pykino prieš 6 metus, kai gėriau prieš 1-ą nėštumą. Pamanaiu, gal įsijautrino kepenys po 6 mėn. vartojimo ir va vėl pradėjo pykinti. Na, aišku mmm nebuvo. Bet kai jos būdavo, tai nebūdavo mane senir seniau, aš jau nekreipdavau dėmesio. Tiesa, sausio mėn. prisiruošiau nueiti pas endokrinologę, padarė daugybės hormonų tyrimus. Paskui, labai greitai ir mmm nebeatėjo, jau va galvoju atopstogos ant nosies, darbų mažiau, reiks prisiruošti ir pas ginę su tais hormonų tyrimais nueiti. Ir va kaip gavosi. O dirbau dirbau, beprotiškas pavasaris buvo, ir su dviračiu važinėjau, ir akvaparuose maudėmės, ir gegužę jau jūroj maudžiausi, ir lėktuvu skridau, nu vienžo  doh.gif Iš tikrųjų tai labai dabar pergyvenu dėl tokio intensyvaus pavasarinio grafiko  unsure.gif

Šiandien buvau pas gydytoją, darė ultragarsą, aš vis dar negaliu patikėti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 05 liepos 2013 - 17:29
QUOTE(Ice @ 2013 07 05, 17:27)
Tai kad keletą žinučių aukštyn jau kaip ir pasakojau  blush2.gif
Papildyta:
Šiandien buvau pas gydytoją, darė ultragarsą, aš vis dar negaliu patikėti  doh.gif  lotuliukas.gif

Įkvepianti istorija, labai sveikinu 4u.gif

Eisiu pagooglinti, kas čia per jūsų minimas vaistas. Jei visgi tektų gerti...
Atsakyti
QUOTE(SweGirl @ 2013 07 04, 10:02)
Labas rytas  4u.gif  Gal esate susidurusios, ar OT testai tinka jei PKS? Mastau, kad jei prie PKS yra hormoniniai sutrikimai, tai gal ir OT nelabai tiksliai rodo? Kazkada pabandziau daryt, tai keturias dienas is eiles teigiama rode, tai nieko nesupratau... Dabar galvoju gal vel reiktu uzsipirkti. Ar jums normaliai gaunas ziuret su OT? g.gif

Man OT rodo beveik visada II, mečiau juos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 04, 19:42)

Dėl metformino: man lyg ir yra PK, tačiau visi harmonai tvarkoje, anksčiau gydytoja nelabai matydavo dominuojantį folikulą, nors pagal PRG tyrimą Ovul. vykdavo. g.gif g.gif
Dabar Metformino gėrimo laikotarpiu puikiai matosi dominuojantis folikulas ir jaučiama gana skausminga ovuliacija (tikriausiai, kad ovuliacija - taip ir gydytoja spėja). Tad kad ir koks tai nemalonus vaistas būtų (pradžioje pykino ir pan.) , man kol kas į gerą blush2.gif O ta skausminga ovuliacija, matyt, dėl storo kiaušidžių apvalkalo g.gif , kuris sunkiai plyšta g.gif
Atsakyti