QUOTE(Ivy* @ 2013 06 26, 21:43)
Ice, papasakok savo istoriją, jei nesunku.
Kokie buvo požymiai, kaip pavyko pastoti?
Tai kad keletą žinučių aukštyn jau kaip ir pasakojau
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2013 06 06, 17:06)
Visoms linkiu tiktai neprarasti vilties
. Nuo 18 metų jau žinojau, kad turiu šią bėdą. Pirmo leliuko pavyko susilaukti prieš 6 metus 4 mėn. vartojant Metforminą, paskui 2 stimuliacijos, folikulų sprogdinimas. O štai antras
toks neįtikėtinas, kad vis dar patikėti negaliu
. Po pirmo gimdymo vėl buvo grįžę visokios nesąmonės, mmm visiškai nereguliarios, gerta buvo visko - ir KT, ir Duphastonas, paskui viską mečiau, nes kraujas tirštas pasidarė, perėjau prie Metformino ir po 6 mėn. jo vartojimo - stebuklėlis spardosi pilvelyje
Nors maniau, kad eilinis mmm neatėjimas dėl to sindromo. Net testus gadinti jau buvau pavargusi
Šiandien buvau pas gyd. jau 12 sav...Gydytojai juokiasi, gerai , kad nesikreipiau į juos, kai jau pilvas nosį siekia ir "kažkokie" vandenys bėga
QUOTE(Ice @ 2013 06 10, 22:16)
Vat jokių
Kol galiausiai pradėjo pykinti, na, gal ir buvo jau kokia 10 sav. Kažkaip įtartinai pirmiausiai pradėjo pykinti nuo dantų pastos valantis dantis (kaip ir pirmo nėštumo metu), paskui nuo maisto. Iš pradžių pamaniau, kad pykina nuo Metformino, nes nuo jo mane labai pykino prieš 6 metus, kai gėriau prieš 1-ą nėštumą. Pamanaiu, gal įsijautrino kepenys po 6 mėn. vartojimo ir va vėl pradėjo pykinti. Na, aišku mmm nebuvo. Bet kai jos būdavo, tai nebūdavo mane senir seniau, aš jau nekreipdavau dėmesio. Tiesa, sausio mėn. prisiruošiau nueiti pas endokrinologę, padarė daugybės hormonų tyrimus. Paskui, labai greitai ir mmm nebeatėjo, jau va galvoju atopstogos ant nosies, darbų mažiau, reiks prisiruošti ir pas ginę su tais hormonų tyrimais nueiti. Ir va kaip gavosi. O dirbau dirbau, beprotiškas pavasaris buvo, ir su dviračiu važinėjau, ir akvaparuose maudėmės, ir gegužę jau jūroj maudžiausi, ir lėktuvu skridau, nu vienžo
Iš tikrųjų tai labai dabar pergyvenu dėl tokio intensyvaus pavasarinio grafiko
Šiandien buvau pas gydytoją, darė ultragarsą, aš vis dar negaliu patikėti