Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Vestuvinė @ 2013 07 01, 19:06)
Ačiū už greitą atsakymą wink.gif Vyras netirtas dar. Greičiausiai tą dieną dirbs, tai galės nukeliauti vienas kitą dieną. Ir laukiu, ir baisu  unsure.gif Bet tikiuosi, kad padės mums nestuke.gif

Aisku pades, tik noro ir tikejimo reikia tureti smile.gif
O kokios pas tave problemytes?
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 01, 18:26)
Aisku pades, tik noro ir tikejimo reikia tureti smile.gif
O kokios pas tave problemytes?

Noro ir tikėjimo kol kas daug smile.gif Kaip ir nerimo. Man PKS, ovuliacija nevyksta, gleivinė anot gydytojos kaip menopauzėje... Bet vilties turim wink.gif Bandysiu jungtis prie pokalbių, kiek laikas leis ir pasidalinti kaip mums sekasi. O pas jus taip pat PKS?
Atsakyti
sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar gali buti kad man PKS? siaip gydytoja sake kad man nera PKS, nes ciklai reguliarus, ov progesteronas rodo, kad vyksta, pagal echo kiasides geros, zodziu isvada kad ne PKS, bet pagal tam tikrus hormonus man merginos sake gali buti vis delto PKS, todel, kad LAI pas mane5,7 , nors norma turi buti ne daugiau 4,5(SHBG 50 (norma 20-85) ir dar testosteronas nezymiai pakiles - 2,89 (norma 0,38-2,74), bet sake kadangi kiti hormonai tvarkoj visi, tai sake nu negali lyg PKS buti... gal galit patarti is patirties savo? galiu usrasyti ir kitus hormonu atsakymus kurie domina

LH - 4,4 (norma 0,8-10,4)
FSH- 5,1 (1,8-9,4),
E2 - 325 (norma 183-1764)

dar visokiu cia yra, galesiu parasyti jei riekes
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 02, 13:53)
sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar gali buti kad man PKS? siaip gydytoja sake kad man nera PKS, nes ciklai reguliarus, ov progesteronas rodo, kad vyksta, pagal echo kiasides geros, zodziu isvada kad ne PKS, bet pagal tam tikrus hormonus man merginos sake gali buti vis delto PKS, todel, kad LAI pas mane5,7 , nors norma turi buti ne daugiau 4,5(SHBG 50 (norma 20-85) ir dar testosteronas nezymiai pakiles - 2,89 (norma 0,38-2,74), bet sake kadangi kiti hormonai tvarkoj visi, tai sake nu negali lyg PKS buti... gal galit patarti is patirties savo? galiu usrasyti ir kitus hormonu atsakymus kurie domina

LH - 4,4 (norma 0,8-10,4)
FSH- 5,1 (1,8-9,4),
E2 - 325 (norma 183-1764)

dar visokiu cia yra, galesiu parasyti jei riekes

O skydliaukės hormonai tirti? ax.gif Man tai nelabai panašu,kad PKS...LAI gali būti ir nuo kitų dalykų sutirkęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 07 02, 14:36)
O skydliaukės hormonai tirti?  ax.gif Man tai nelabai panašu,kad PKS...LAI gali būti ir nuo kitų dalykų sutirkęs ax.gif

tirti, tik nelabai zinau kurie cia is ju:

Anti TPO <2 (norma <78) 24 Ciklo diena;
TTH 0,37 (n. 0,27-3,75) 24 CD;
FT4 15,9 (n 10-22) 24 CD;
PRL 4 CD 95, 24 CD - 129 (n. 57-418)
PRG 28 (n. 8-78);
170 H-P 1,64 (n. 0,33-3,27) 4 CD;
DHEA-SO4 - 6,01 (n. 24 metu - 3,20-11.6)
skydliauke be echo pkitimu, Žilaitienė pakomentavo, kad viskas ok, tik testosteronas šiek tiek viršija normą. na plaukuotumo pas mane nera, isskyrus kad po bamba yra siek tiek plauku, bet ant veido is vis nera, net sviesiu, kojos ir rankos ir beveik nieko,spuogai kankino paauglystej,bet kai emiau gerti daugiau vandens dingo visi spuogai, o del ko gali buti pakiles LAI ir Testosteronas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciuke32: 02 liepos 2013 - 14:04
Po 5,5 dienu pavartoto Duphastono pramuse... Atidejau likusias tabletes sekanciam ciklui.
Ciklas 60 dienu... Tokiu dziaugtis gali nebent jei vaiku neplanuoji sad.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit patarti kokius hormonus tirtis turint policitinių kiaušidžių sindromą?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 07 03, 13:02)
sveikos, gal galit patarti kokius hormonus tirtis turint policitinių kiaušidžių sindromą?

Pagrindiniai FSH, LH (atliekami 3-5 c.d.), progesteronas (atliekamas 7dpo), ir testosteronas. Jei ka pamirsau, manau mergaites papildys smile.gif
Atsakyti
Merginos, kokie atsiliepimai apie INOFOLIC? K. man taip pat jį skyrė, 2 kart dienoj, tai kaip ir prabangūs maisto papildai rolleyes.gif Pradėjau aš jį gerti, bet ar esat girdėjusios apie realią jo naudą?
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 07 03, 20:46)
Merginos, kokie atsiliepimai apie INOFOLIC? K. man taip pat jį skyrė, 2  kart dienoj,  tai kaip ir prabangūs maisto papildai  rolleyes.gif Pradėjau aš jį gerti, bet ar esat girdėjusios apie realią jo naudą?

Man ji buvo skyre, bet sugeriau viena pakuote, ir pagailo pinigeliu. As su PKS geriu metformina, tai man labai labai zymiai pagerino kiausialasciu kokybe (lyginant 1 ir 2 IVF). Gal pirma ji pabandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 03, 19:50)
Man ji buvo skyre, bet sugeriau viena pakuote, ir pagailo pinigeliu. As su PKS geriu metformina, tai man labai labai zymiai pagerino kiausialasciu kokybe (lyginant 1 ir 2 IVF). Gal pirma ji pabandyk wink.gif

Metformin'a jau trečias mėn geriu, o ką tos kiaušialąstės daro? biggrin.gif Tu jau ir IVF su PKS išbandžius? Ar dar kokių problemų yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 02, 15:03)
tirti, tik nelabai zinau kurie cia is ju:

Anti TPO <2  (norma <78) 24 Ciklo diena;
TTH 0,37 (n. 0,27-3,75) 24 CD;
FT4 15,9 (n 10-22) 24 CD;
PRL 4 CD 95, 24 CD - 129 (n. 57-418)
PRG 28 (n. 8-78);
170 H-P 1,64 (n. 0,33-3,27) 4 CD;
DHEA-SO4 - 6,01 (n. 24 metu - 3,20-11.6)
skydliauke be echo pkitimu, Žilaitienė pakomentavo, kad viskas ok, tik testosteronas šiek tiek viršija normą. na plaukuotumo pas mane nera, isskyrus kad po bamba yra siek tiek plauku, bet ant veido is vis nera, net sviesiu, kojos ir rankos ir beveik nieko,spuogai kankino paauglystej,bet kai emiau gerti daugiau vandens dingo visi spuogai, o del ko gali buti pakiles LAI ir Testosteronas?

As manau, kad pas jus koja kisa pakiles testo...o nuo jo ir LAI priklauso.Jei numust testo, sumazes ir LAI.O daugiau as bent jau nieko nematau...na Prg galetu but didesnis, bet gal neuztaikyta diena buvo. 4u.gif
Atsakyti