QUOTE(Ivy* @ 2013 06 22, 09:24)
Asmin> o tau hormonų tyrimus darė? Ar ji tik pamačiusi policistines kiaušides diagnozavo PKS? Man kažkaip nesitiki, kad tau PKS...
prieš kokius tris metus, kai darė hormonų tyrimus, tai sakė, kad gali būti polinkis, bet nepatvirtino 100 proc. Kita daktarė net neužsiminė, kad yra policistinės, o dabar paprasta ginekologė tik echoskopiją padarė ir man rodė, nu yra tokie karoliukai, ir dar sveikojoje kiaušidėje, nes prie kitos yra randų dėl buvusio pjūvio.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2013 06 22, 20:35)
dėl menstruacijų, man irgi jos būna regulearios ir ciklas normalus 28d. viršsvorio ne tik kad neturiu, bet pagal KMI dar ir mažokas. plaukuotumas irgi kaip ir pas visas šiuolaikines moteris. o PK jau nuo 16metų ir iki šiol tai būklė pagerėja tai pablogėja. man ydomiai dėl duphastono. man cistų gydymui paskyrė jį gerti nuo 15 ciklo dienos nors irgi planuoju negi nėra kažkokios tvarkos tame? kas kaip nori tas taip skiria?
Nuo 15 dienos, tai suprasčiau, bet kodėl nuo 5 d. tai nesuprantu, žiurėjau anotacijoje, yra tokia schema nuo 5 iki 25 ciklo dienos gerti. Bet kiek suprantu, tai apie ovuliaciją nė svajoti nereikia