Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(griode @ 2013 05 25, 12:28)
O butent kokius gal zinote? nes del skydliaukes buvau tai sake pakile bet normoje bet ten dare tik tuos skydliaukes hormonu tyrima

Pagrinde tiria LH ir FSH, svarbus ju santykis del PKS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 05 25, 14:19)
Pagrinde tiria LH ir FSH, svarbus ju santykis del PKS  smile.gif

dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2013 05 25, 13:28)
O butent kokius gal zinote? nes del skydliaukes buvau tai sake pakile bet normoje bet ten dare tik tuos skydliaukes hormonu tyrima

Man buvo skyre tokius A-TPO. DHEA-S.FSH, LH PRL,SHGB,TESTO, TTH.
bet kaip ir Akva17 sake tai svarbiausi del PKS yra FSH ir LH santykis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, moteros 4u.gif ,
Gal buvote kuri nors pas daktarą Klimą?
Pas kurį gydytoją geriau lankytis su PKS ir amenorėja? Renkuosi tarp Klimo, Usonienės ir Meškauskienės.
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pasakyti, kad pastoti tikrai yra įmanoma ir natūraliai smile.gif trys mėnesiai bandymo ir aš jau nestuke.gif Linkiu visoms pagauti tą virusiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2013 06 03, 08:27)
Sveikos,

Noriu pasakyti, kad pastoti tikrai yra įmanoma ir natūraliai smile.gif trys mėnesiai bandymo ir aš jau  nestuke.gif  Linkiu visoms pagauti tą virusiuką  4u.gif

Labas,
tai papasakok plačiau apie savo atvejį smile.gif
kokie simptomai kankino, kokie tyrimų rezultatai ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms linkiu tiktai neprarasti vilties 4u.gif . Nuo 18 metų jau žinojau, kad turiu šią bėdą. Pirmo leliuko pavyko susilaukti prieš 6 metus 4 mėn. vartojant Metforminą, paskui 2 stimuliacijos, folikulų sprogdinimas. O štai antras nestuke.gif toks neįtikėtinas, kad vis dar patikėti negaliu doh.gif . Po pirmo gimdymo vėl buvo grįžę visokios nesąmonės, mmm visiškai nereguliarios, gerta buvo visko - ir KT, ir Duphastonas, paskui viską mečiau, nes kraujas tirštas pasidarė, perėjau prie Metformino ir po 6 mėn. jo vartojimo - stebuklėlis spardosi pilvelyje wub.gif Nors maniau, kad eilinis mmm neatėjimas dėl to sindromo. Net testus gadinti jau buvau pavargusi doh.gif Šiandien buvau pas gyd. jau 12 sav...Gydytojai juokiasi, gerai , kad nesikreipiau į juos, kai jau pilvas nosį siekia ir "kažkokie" vandenys bėga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 06 birželio 2013 - 17:08
QUOTE(Ice @ 2013 06 06, 18:06)
Visoms linkiu tiktai neprarasti vilties 4u.gif

Nuostabi istorija wub.gif tikiuosi ir pas mus broliukas atkeliaus taip netiketai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 06 06, 18:06)
Visoms linkiu tiktai neprarasti vilties 4u.gif . Nuo 18 metų jau žinojau, kad turiu šią bėdą. Pirmo leliuko pavyko susilaukti prieš 6 metus 4 mėn. vartojant Metforminą, paskui 2 stimuliacijos, folikulų sprogdinimas. O štai antras  nestuke.gif toks neįtikėtinas, kad vis dar patikėti negaliu doh.gif . Po pirmo gimdymo vėl buvo grįžę visokios nesąmonės, mmm visiškai nereguliarios, gerta buvo visko - ir KT,  ir Duphastonas, paskui viską mečiau, nes kraujas tirštas pasidarė, perėjau prie Metformino ir po 6 mėn. jo vartojimo - stebuklėlis spardosi pilvelyje  wub.gif Nors maniau, kad eilinis mmm neatėjimas dėl to sindromo. Net testus gadinti jau buvau pavargusi  doh.gif Šiandien buvau pas gyd. jau 12 sav...Gydytojai juokiasi, gerai , kad nesikreipiau į juos, kai jau pilvas nosį siekia ir "kažkokie" vandenys bėga  lotuliukas.gif

wub.gif o tai 12 sav. nebuvo jokių nėštumo simptomų? blink.gif
Atsakyti
Gal yra zinanciu, ar INOFOLIC papildas veikia taip pat veiksmingai (sureguliuoja cikla, krenta svoris) kaip ir METFORMINAS?
Ar tas INOFOLIC nieko gero.. ir neapsimoka leisti pinigu ant jo.. nes 20 paketeliu apie 70lt, tai nepigu.. Ir rezultatu norisi kuo greiciau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2013 06 10, 13:19)
Gal yra zinanciu, ar INOFOLIC papildas veikia taip pat veiksmingai (sureguliuoja cikla, krenta svoris) kaip ir METFORMINAS?
Ar tas INOFOLIC nieko gero.. ir neapsimoka leisti pinigu ant jo.. nes 20 paketeliu apie 70lt, tai nepigu.. Ir rezultatu norisi kuo greiciau..  ax.gif

sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar gali buti kad man PKS? siaip gydytoja sake kad man nera PKS, nes ciklai reguliarus, ov progesteronas rodo, kad vyksta, pagal echo kiasides geros, zodziu isvada kad ne PKS, bet pagal tam tikrus hormonus man merginos sake gali buti vis delto PKS, todel, kad LAI pas mane5,7 , nors norma turi buti ne daugiau 4,5(SHBG 50 (norma 20-85) ir dar testosteronas nezymiai pakiles - 2,89 (norma 0,38-2,74), bet sake kadangi kiti hormonai tvarkoj visi, tai sake nu negali lyg PKS buti... gal galit patarti is patirties savo? galiu usrasyti ir kitus hormonu atsakymus kurie domina

LH - 4,4 )norma 0,8-10,4)
FSH- 5,1 (1,8-9,4),
E2 - 325 (norma 183-1764)

dar visokiu cia yra, galesiu parasyti jei riekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciuke32: 10 birželio 2013 - 14:01
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 07, 14:48)
wub.gif o tai 12 sav. nebuvo jokių nėštumo simptomų? blink.gif

Vat jokių doh.gif Kol galiausiai pradėjo pykinti, na, gal ir buvo jau kokia 10 sav. Kažkaip įtartinai pirmiausiai pradėjo pykinti nuo dantų pastos valantis dantis (kaip ir pirmo nėštumo metu), paskui nuo maisto. Iš pradžių pamaniau, kad pykina nuo Metformino, nes nuo jo mane labai pykino prieš 6 metus, kai gėriau prieš 1-ą nėštumą. Pamanaiu, gal įsijautrino kepenys po 6 mėn. vartojimo ir va vėl pradėjo pykinti. Na, aišku mmm nebuvo. Bet kai jos būdavo, tai nebūdavo mane senir seniau, aš jau nekreipdavau dėmesio. Tiesa, sausio mėn. prisiruošiau nueiti pas endokrinologę, padarė daugybės hormonų tyrimus. Paskui, labai greitai ir mmm nebeatėjo, jau va galvoju atopstogos ant nosies, darbų mažiau, reiks prisiruošti ir pas ginę su tais hormonų tyrimais nueiti. Ir va kaip gavosi. O dirbau dirbau, beprotiškas pavasaris buvo, ir su dviračiu važinėjau, ir akvaparuose maudėmės, ir gegužę jau jūroj maudžiausi, ir lėktuvu skridau, nu vienžo doh.gif Iš tikrųjų tai labai dabar pergyvenu dėl tokio intensyvaus pavasarinio grafiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 10 birželio 2013 - 22:17