QUOTE(Ivy* @ 2013 05 09, 17:56)
Akva17>> kaip aš dėl tavęs džiaugiuosi
Kaip supratau po metų laiko natūraliai pavyko?
Ar labai stiprūs PKS simptomai buvo? Kaip hormonai buvo?
Kaip supratau po metų laiko natūraliai pavyko?
Ar labai stiprūs PKS simptomai buvo? Kaip hormonai buvo?
Kaip smagu, kad dziaugiesi tik apturejau laimes ligoninej pabut 13h, 6d. vemiau ir nevalgiau tai buvo baisi sveikata, bande atstatyt mane Taip, naturaliai ir butent tada, kai nesitikejom, nes turejau dar visokiu problemu su sveikata, jos issisprende ir kazkaip nesitikejom, kad kazkas pavyks Dar ir kita gydytoja sake, kad dar si cikla gal nepastosiu, nes mokytis reikia nu ir va, prasau PKS simptomai tai nepasakyciau, kad labai stiprus buvo, buvo nereguliarios mm, viena karta 60 c.d buvo, budavo ir po 40 c.d. ir po 30 c.d. na ivairiai plaukuotumas nebuvo padidejes, svoris irgi normalus, spuogu pasitaikydavo, bet nebuvo labai jau daug Del hormonu tai jie rode, kad yra pks o va vakar kalbejau su gydytoju, kuris dirba ir Svedijoje tai jis sake, kad PKS dazniausiai buna pas nlb moterisko sudejimo moteris, daznai juodu, rudu tvirtu plauku, plaukuotumas padidejes, tai sake, kad gal man nebuvo visiskai tipinis tas PKS, neaisku tiesiog Kaip jums sekasi su planavimu? ar ilgai planuojat? tikiu, kad pasiseks ir jums
Papildyta:
QUOTE(giedruute @ 2013 05 12, 20:26)
Sveikos mergaites
pries pora menesi lankiausi pas gine ir man buvo nustatytas PKS, gydytoja patare gert Inofolic, sugeriau 2 pakuotes ir ka gi, as laukiuosi, mums 6 savaites
pries pora menesi lankiausi pas gine ir man buvo nustatytas PKS, gydytoja patare gert Inofolic, sugeriau 2 pakuotes ir ka gi, as laukiuosi, mums 6 savaites
Sveikinu Pavasari padaugejo
Kitoms linkiu didziausios sekmes, kad kuo greiciau pasisektu