Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Ivy* @ 2013 05 09, 17:56)
Akva17>> kaip aš dėl tavęs džiaugiuosi  wub.gif
Kaip supratau po metų laiko natūraliai pavyko?
Ar labai stiprūs PKS simptomai buvo? Kaip hormonai buvo?

Kaip smagu, kad dziaugiesi wub.gif tik apturejau laimes ligoninej pabut 13h, 6d. vemiau ir nevalgiau tai buvo baisi sveikata, bande atstatyt mane smile.gif Taip, naturaliai smile.gif ir butent tada, kai nesitikejom, nes turejau dar visokiu problemu su sveikata, jos issisprende ir kazkaip nesitikejom, kad kazkas pavyks smile.gif Dar ir kita gydytoja sake, kad dar si cikla gal nepastosiu, nes mokytis reikia biggrin.gif nu ir va, prasau nestuke.gif wub.gif PKS simptomai tai nepasakyciau, kad labai stiprus buvo, buvo nereguliarios mm, viena karta 60 c.d buvo, budavo ir po 40 c.d. ir po 30 c.d. na ivairiai smile.gif plaukuotumas nebuvo padidejes, svoris irgi normalus, spuogu pasitaikydavo, bet nebuvo labai jau daug ax.gif Del hormonu tai jie rode, kad yra pks smile.gif o va vakar kalbejau su gydytoju, kuris dirba ir Svedijoje tai jis sake, kad PKS dazniausiai buna pas nlb moterisko sudejimo moteris, daznai juodu, rudu tvirtu plauku, plaukuotumas padidejes, tai sake, kad gal man nebuvo visiskai tipinis tas PKS, neaisku tiesiog smile.gif Kaip jums sekasi su planavimu? ar ilgai planuojat? tikiu, kad pasiseks ir jums nestuke.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(giedruute @ 2013 05 12, 20:26)
Sveikos mergaites  4u.gif
pries pora menesi lankiausi pas gine ir man buvo nustatytas PKS, gydytoja patare gert Inofolic, sugeriau 2 pakuotes ir ka gi, as laukiuosi, mums 6 savaites  smile.gif

Sveikinu wub.gif Pavasari padaugejo nestuke.gif

Kitoms linkiu didziausios sekmes, kad kuo greiciau pasisektu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 13 gegužės 2013 - 13:26
QUOTE(giedruute @ 2013 05 13, 07:15)
planavom dar neilgai, nuo gruodzio men., tiesiog ejau profilaktiskai pasitikrinti pas gine ir atliekant echoskopija nustate man PKS.

na PKS nustatyti neužtenka vien echoskopijos... Matyt tavo kiaušidės tiesiog buvo policistiškos, bet bet kuriuo atveju - dar kartelį SVEIKINU smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akva17 @ 2013 05 13, 14:18)
Kaip smagu, kad dziaugiesi  wub.gif  tik apturejau laimes ligoninej pabut 13h, 6d. vemiau ir nevalgiau tai buvo baisi sveikata, bande atstatyt mane  smile.gif  Taip, naturaliai smile.gif ir butent tada, kai nesitikejom, nes turejau dar visokiu problemu su sveikata, jos issisprende ir kazkaip nesitikejom, kad kazkas pavyks smile.gif Dar ir kita gydytoja sake, kad dar si cikla gal nepastosiu, nes mokytis reikia biggrin.gif nu ir va, prasau  nestuke.gif  wub.gif PKS simptomai tai nepasakyciau, kad labai stiprus buvo, buvo nereguliarios mm, viena karta 60 c.d buvo, budavo ir po 40 c.d. ir po 30 c.d. na ivairiai smile.gif plaukuotumas nebuvo padidejes, svoris irgi normalus, spuogu pasitaikydavo, bet nebuvo labai jau daug  ax.gif Del hormonu tai jie rode, kad yra pks  smile.gif o va vakar kalbejau su gydytoju, kuris dirba ir Svedijoje tai jis sake, kad PKS dazniausiai buna pas nlb moterisko sudejimo moteris, daznai juodu, rudu tvirtu plauku, plaukuotumas padidejes, tai sake, kad gal man nebuvo visiskai tipinis tas PKS, neaisku tiesiog smile.gif Kaip jums sekasi su planavimu? ar ilgai planuojat? tikiu, kad pasiseks ir jums  nestuke.gif  wub.gif

Na tai aš turbūt irgi ne visai tipinė policistukė lotuliukas.gif Esu lietuvaitėm būdingais šviesiais storais plaukais, plaukuotumo problemų neturiu, spuogų (pfu pfu pfu) net paauglystėj neturėjau... Dabar pastebėjau, kad sausėt oda pradėjo, bet šiaip tikrai jokių problemų... Antsvorio turiu, bet didžioji dalis ant užpakalio ir papų blush2.gif
Mes planuojam metukai laiko, realiai šiek tiek mažiau, bet apie planavimą pradėjom galvot lygiai prieš metus. Mano hormonai anot daktarės visai neblogi, bet rodo PKS, na ten tas santykis kažkuris negeras... Tai va, geriu metformina, ar kokį ten velnią, bandau mest svorį ir tiek... Mano problema turbūt retos mėnesinės ir gal nevyksta ovuliacija... Gal kuri lankėtės Santariškių naujoje ginekologijos klinikoje? Mačiau Usonienė ten dirba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tulpele23 @ 2013 05 13, 14:10)
labuka,na ir as jau apie 4 metus negaliu susilaukt stebuklelio,padare lp,kiausintakiai praeinami,kiausides subade nes yra PKS ir israse INOFOLIC tikiuosi pades blush2.gif o kiek laiko sake tau gerti???

Tikiu, kad po tiek kančių atkeliaus greit pas jus stebuklėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpele23 @ 2013 05 13, 13:10)
labuka,na ir as jau apie 4 metus negaliu susilaukt stebuklelio,padare lp,kiausintakiai praeinami,kiausides subade nes yra PKS ir israse INOFOLIC tikiuosi pades blush2.gif o kiek laiko sake tau gerti???

Man nustate PKS ekoskopu, nes maude tai viena tai kita sona, dar buvau nuejusi pas homeopate del skydliaukes (turiu problemu su hormonais), tai man ji ir pasake kad pasitikrinti del cistos, nes jai taip rodo lyg butu. Diagnoze pasitvirtino. Kadangi nezinojau simptomu PKS, tai ir nekreipiau demesio. Labai pradejo riebaluotis plaukai, kuno oda tragiskai issausejo, spuogu gyvenime neturejau, tai dabar kaip paaugle ir svoris pradejo dideti, tai su Tulcinos pagalba nuo sausio men. atsikraciau jau 6 kg. reikia dar kokius 6 kg. numesti ir busiu labai savimi patenkinta ax.gif
Gydytoja israse Inofolic sugerti viena pakuote ir tris menesiu planuoti, jei nesigaus, tada bandys kontraceptikais gydyti. Bent jau taip sake 4u.gif
dar permazai informacijos pas mane apie PKS, todel nezinau kas kaip ir prie ko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 14 gegužės 2013 - 13:01
juratele KT PKS neisgydys, tik gal jas baigus pavyks greiciau pastoti, bet ir tai ne visada KT padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 05 14, 13:59)
Man nustate PKS ekoskopu, nes maude tai viena tai kita sona, dar buvau nuejusi pas homeopate del skydliaukes (turiu problemu su hormonais), tai man ji ir pasake kad pasitikrinti del cistos, nes jai taip rodo lyg butu. Diagnoze pasitvirtino. Kadangi nezinojau simptomu PKS, tai ir nekreipiau demesio. Labai pradejo riebaluotis plaukai, kuno oda tragiskai issausejo, spuogu gyvenime neturejau, tai dabar kaip paaugle ir svoris pradejo dideti, tai su Tulcinos pagalba nuo sausio men. atsikraciau jau 6 kg. reikia dar kokius 6 kg. numesti ir busiu labai savimi patenkinta  ax.gif
Gydytoja israse Inofolic sugerti viena pakuote ir tris menesiu planuoti, jei nesigaus, tada bandys kontraceptikais gydyti. Bent jau taip sake  4u.gif
dar permazai informacijos pas mane apie PKS, todel nezinau kas kaip ir prie ko  blush2.gif

Labas, o tai lytinių hormonų tyrimus darei? Kaip tavo ciklas?
Atsakyti
Labas, merginos, antras mėnesnis geriu metforal tabletes. Ir pirmą, ir antrą ciklą apie pusvalandį buvo užėjęs didelis pilvo apačios skausmas. Antrą kartą gėriau net vaistus (skausmas panašus į mėnesinių). Prieš metforal gėrimą to nebuvo g.gif Gal ovuliacija? g.gif Bet gana skaudi. Ciklas 29-33 dienos. PKS neturiou, tik pačios kiaušidės per echo panašios į PK...
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 05 14, 17:48)
Labas, o tai lytinių hormonų tyrimus darei? Kaip tavo ciklas?

As profilakstiskai tikrinuosi visus hormonus kas 2-3 menesiai. Nes turiu problemu su skydliauke. Pas mane vyrisko hormono perdaug blink.gif
Atsakyti
Sveiki, gal truputi ir ne i temą bet tikiuosi nesupyksit 4u.gif
Tai va jaučiu daug PKS simptomų, nuėjau pas gydytoja ji mano šia hipoteze iškarto atmetė nes aš turiu du vaikus, tyrimu jokiu nepadarė, žiurėjo pro echoskopą bet kiaušidžių nematė.
Gal galit kas atsakyti ar tikrai jei turiu du vaikus negaliu turėti PKS?
Atsakyti
o kokie pas tave PKS simptomai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 05 24, 19:36)
o kokie pas tave PKS simptomai? smile.gif

Turiu virsvorio, ciklas labai nereguliarus tai kas du tai kas tris men buna visaip, padidejas spuoguotumas, plaukai daug greiciau susiriebaluoja, Kirksnyse odos pigmentacija pasikeitusi pasidare tamsi,siurksti kartai net lupas.
Dar toks klausimelis koks kraujo tyrimas rodo PKS ? ar bendras kraujo tyrimas tai parodo?
Kadanors dar noretume vieno leliuko domiuosi, bet nieks nepaaiskina gines kiek buvau siulo spirale isideti ir viskas nesigilina del ko kaip kas.
Atsakyti
na pozymiai PKS g.gif bendras kraujo tyrimas neparodo, cia reikia kreiptis pas endokrinologa ar pas gine, ir kad siustu hormonu tyrimus atlikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 05 25, 10:35)
na pozymiai PKS g.gif bendras kraujo tyrimas neparodo, cia reikia kreiptis pas endokrinologa ar pas gine, ir kad siustu hormonu tyrimus atlikt smile.gif

O butent kokius gal zinote? nes del skydliaukes buvau tai sake pakile bet normoje bet ten dare tik tuos skydliaukes hormonu tyrima
Atsakyti