Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

Akva17>> kaip aš dėl tavęs džiaugiuosi wub.gif
Kaip supratau po metų laiko natūraliai pavyko?
Ar labai stiprūs PKS simptomai buvo? Kaip hormonai buvo?
Atsakyti
sveikutes, prisijungiu ir as i jusu gretas. Lankiausi pas gyd ir man taip pat nustate PKS verysad.gif israse Metformina pagerti 3men. bet kazkaip pabijojau dar juos pirktis. Gal kas nors gere ir zino ju poveiki?
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2013 04 30, 16:34)
Sveikos, planiukės  4u.gif

Tikiuosi senbuvės mane dar šiek tiek pamena.. norėjau pasakyti, kad šiandien sužinojau, kad laukiuosi  wub.gif  apie 15DPO, HCG 181. Trumpai priminsiu savo istoriją, gal kažkam padės apsispręsti ar nuramins:

Pas mane PKS. Po daugiau nei metų planavimo pradėjau lankytis vaisingumo klinikoje. Turėjau keturias stimuliacijas. Nė viena iš jų nesibaigė sėkmingai, net nekibo. Po paskutinės stimuliacijos, pasakiau gydytojai, kad mano nervai nebeišlaikys tiek vaistų ir tiek įtampos, paprašiau laparoskopijos, atliktas kiaušidžių drilingas. Jis man buvo atliktas vasario gale, o dabar, praėjus lygiai dviem mėnesiam, sužinojau, kad laukiuosi. Po LAP tai buvo antras visiškai natūralus ciklas, be jokių vaistų, tyrimų ir pan.

Nesakau, kad stimuliacijos neveiksmingos, po LAP gydytoja pasakė, kad būtų mane ir vaistais "išstimuliavus", bet laukti aš nebenorėjau  smile.gif Neagituoju gultis po peiliu, bet toms, kurios turi PKS būtų verta apie tai pagalvoti  mirksiukas.gif

Sėkmės visoms ir kantrybės, stebuklas Jūsų jau laukia už kampo  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš ir po LP pastojau natūraliai antrame cikle, o stebuklo laukėm beveik 4 metus. Turėjau ir stimuliacijų, ir 2IUI, bet nevykusius. O antro stebuklo sulaukiau kaip ir netyčiuko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zviozda @ 2013 05 09, 19:21)
sveikutes, prisijungiu ir as i jusu gretas. Lankiausi pas gyd ir man taip pat nustate PKS  verysad.gif israse Metformina pagerti 3men. bet kazkaip pabijojau dar juos pirktis. Gal kas nors gere ir zino ju poveiki?

Aš gėriau kurį laiką ir pastous liepė tik palaipsniui po kurio laiko nutraukti, kad neįvyktų persileidimas smile.gif O info apie poveikį labai daug internete wink.gif
Atsakyti
Gal kuru gali pakomentuot tokius rezultatus:
Liutropinas - 8,72 (2,4-12,6)
Folitropinas - 6,21 (3,5-12,5)
labai beviltiška?
negalim apnėštėt jau beveik metukai PRL, E2, EHGB normose.. 4u.gif
Atsakyti
Tos,kurios stimuliuoja gonaliu+ovitrelle, ar darote po ciklo pauze,ar sekanti menesi vel bandote,o dar aktualiau kurios turi PKS??
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2013 05 10, 21:37)
Tos,kurios  stimuliuoja gonaliu+ovitrelle, ar darote po ciklo pauze,ar sekanti menesi vel bandote,o dar aktualiau kurios turi PKS??

Nei karto nedariau pertraukos.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
pries pora menesi lankiausi pas gine ir man buvo nustatytas PKS, gydytoja patare gert Inofolic, sugeriau 2 pakuotes ir ka gi, as laukiuosi, mums 6 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2013 05 12, 20:26)
Sveikos mergaites  4u.gif
pries pora menesi lankiausi pas gine ir man buvo nustatytas PKS, gydytoja patare gert Inofolic, sugeriau 2 pakuotes ir ka gi, as laukiuosi, mums 6 savaites  smile.gif

Sveikinu wub.gif Kiek laiko negalėjai pastoti? Kokie simptomai buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 05 12, 19:55)
Sveikinu wub.gif Kiek laiko negalėjai pastoti? Kokie simptomai buvo? smile.gif

planavom dar neilgai, nuo gruodzio men., tiesiog ejau profilaktiskai pasitikrinti pas gine ir atliekant echoskopija nustate man PKS.
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2013 05 12, 20:26)
Sveikos mergaites  4u.gif
pries pora menesi lankiausi pas gine ir man buvo nustatytas PKS, gydytoja patare gert Inofolic, sugeriau 2 pakuotes ir ka gi, as laukiuosi, mums 6 savaites  smile.gif

labuka,man ir diagnozavo PKS verysad.gif ir jau planuojam ilgai,esu jau beveik men po LP,ir gydytojas israse INOFOLIC, wub.gif tavo zodziai suteike tikejimo.....gal tie vaistukai man pades,,,norejau paklaust taves o kaip tau su mmm reguliarios pas tave???ir kaip geri ta INOFOLIC ryte ar vakare ir po kiek pakeliu i diena?? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nustate ir man prie savaite PKS verysad.gif
Pastoti negaliu jau 3 metai, vienas kiausintakis nepraeinamas. Gydytoja israse INOFOLIC 1 miltuka dienoje. Tai dabar lauksim stebuklo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 05 13, 13:21)
Nustate ir man prie savaite PKS  verysad.gif
Pastoti negaliu jau 3 metai, vienas kiausintakis nepraeinamas.  Gydytoja israse INOFOLIC 1 miltuka dienoje. Tai dabar lauksim stebuklo  blush2.gif

labuka,na ir as jau apie 4 metus negaliu susilaukt stebuklelio,padare lp,kiausintakiai praeinami,kiausides subade nes yra PKS ir israse INOFOLIC tikiuosi pades blush2.gif o kiek laiko sake tau gerti???
Atsakyti