Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Lona @ 2012 11 23, 21:39)
Man sake, kad organizmas turi palaipsniui priprasti prie vaisto.

Turbut taip ir yra, nes veliau ir man geriau buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 23, 21:53)
Turbut taip ir yra, nes veliau ir man geriau buvo.

Vakar tiksliai nesilaikiau labai dietos, aisku needziau beleko, bet man anksciau svoris nesikeisdavo, jei ass maziau valgau, o db su medforminu -1.2kg. Cia tipo taip jis ir prades krist? Matyt poto automatiskai PKS susitvarko. Kol kas tik po 1 tablete vartoju, tai kas bus jei po 2 ir 3 pradesiu, nuo kitos sav?
O pvz is jusu kas esat jau apsigyde PKS, kada plaukuotumas pradeda mazeti ir plaukai sauseti? Nes man paskutiniais 6men. buvo padidejes siek tiek plaukuotumas ir plaukai ziauriai pariebejo.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 24, 10:51)
Vakar tiksliai nesilaikiau labai dietos, aisku needziau beleko, bet man anksciau svoris nesikeisdavo, jei ass maziau valgau, o db su medforminu -1.2kg. Cia tipo taip jis ir prades krist? Matyt poto automatiskai PKS susitvarko. Kol kas tik po 1 tablete vartoju, tai kas bus jei po 2 ir 3 pradesiu, nuo kitos sav?
O pvz is jusu kas esat jau apsigyde PKS, kada plaukuotumas pradeda mazeti ir plaukai sauseti? Nes man paskutiniais 6men. buvo padidejes siek tiek plaukuotumas ir plaukai ziauriai pariebejo.

Man is viso buvo nukrite kokie 3 kg, bet pas mane ir taip jau nebuvo nuo kur kristi. Su plaukuotumu problemu neturejau, tik su riebia veido ir galvos oda. Ji tokia pat ir liko.
Atsakyti
As geriu po 2 tabletes,per menesi 3 kg nukrito. Is pradziu geriau po 1 tablete, nes pykino
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 23, 21:37)
Man tai neminejo, kad pamazu didinti doze, as iskart 2 tabletes po 850 geriau. Tik viena karta nuejus I vaistine neradau 850, tik 1000, tai nuo tada po tiek ir geriau.

tai va, kodėl čia kitom būna nuo jo blogai, nes daug stipresnį skiria rolleyes.gif
o aš nejaučiau jokio Metformino poveikio, gal tik kartais atrodydavo, kad ne taip prie saldumynų traukia...
Pasirodo, aš vartojau 500 x 3 ax.gif Maniau, kad visoms tokio stiprumo skiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 24 lapkričio 2012 - 15:13
As geriu po 500, bet saldainiu kaip norejau taip ir noriu :-)
Atsakyti
Man dingo alkis ir potraukis saldumynams, siandien atidaviau daugiau kaip puse saldainio Mb kas man nebudinga. Na manykim ir toliau taip bus. Siandien pabandziau ryte isgerti. Jokiu pykinimu. Db gersiu pries vakariene. Tai jei 3-4 d. bus viskas ok, prieisiu prie normalios dozes 3*500mg.
Atsakyti
Jo, saldumynu as visai atsisakiau smile.gif
Atsakyti
as geriu 2*500mg metforali bet kazkaip jokiu pojuciu, siaip stengiuosi labai prisiziuret ka valgau, kad svoris kristu, tikiuosi jei nukristu viskas susitvarkytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shida @ 2012 11 24, 20:20)
as geriu 2*500mg metforali bet kazkaip jokiu pojuciu, siaip stengiuosi labai prisiziuret ka valgau, kad svoris kristu, tikiuosi jei nukristu viskas susitvarkytu verysad.gif

As irgi taip manau, ali kaip padaryti, kad jis nukristu, kaip rimtai gauti motyvacijos... as asmeniskai paskutiniu metu buvau nuleidus rankas, db vel rodos viskas stojasi i vietas...Blogiausia buvo kai pries kokius 2 men. nusprendziau rimtai susiimti ale galutinai mesti ir sportuot pradejau, bet kai visa men SAZININGAI issilaikius su maistu ir 3k.per sav sportu nukrito vos 1 niekingas kilas, neistveriau ir viska meciau... Nesiteisinu, bet uzkniso stotis ant svarstykliu ir nieko gero nematyt. Tada va ir nusprendziau maz man visai nelemta antro vaiko susilaukt.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 24, 22:26)
As irgi taip manau, ali kaip padaryti, kad jis nukristu, kaip rimtai gauti motyvacijos... as asmeniskai paskutiniu metu buvau nuleidus rankas, db vel rodos viskas stojasi i vietas...Blogiausia buvo kai pries kokius 2 men. nusprendziau rimtai susiimti ale galutinai mesti ir sportuot pradejau, bet kai visa men SAZININGAI issilaikius su maistu ir 3k.per sav sportu nukrito vos 1 niekingas kilas, neistveriau ir viska meciau... Nesiteisinu, bet uzkniso stotis ant svarstykliu ir nieko gero nematyt. Tada va ir nusprendziau maz man visai nelemta antro vaiko susilaukt.

na, reikia pasverti, koks didelis noras antram vaikui ax.gif jeigu sunkiai sekasi mesti svorį, tai reikia keisti valgymo racioną. Stengtis mažiau vartoti nenaudingo maisto - angliavandenių, geriau daugiau baltymų, kurie virsta energija ir neina į svorį ax.gif
man irgi jau pradeda kirbėti mintis apie antrą vaikelį, bet dar ne tiek, kad specialiai kažką daryčiau smile.gif nors dėl svorio neturiu problemų. Man antram vaikeliui tiesog pinigėlių reikėtų wub.gif

Ramune, o tai kaip tau tokį stiprų Metforminą skyrė? Daugumai, vis gi, žiūriu, kad 500 stiprumo. O tau žymiai stipresnį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 11 24, 22:26)

As tai vis delto liksiu prie savo nuomones ir manau, kad del to kalti hormonai. Juk taip negali buti, kad sveikai maitinantis ir sportuojant per menesi numeti tik 1 kg. As ta galeciau padaryti per 1 diena. Nors irgi turiu problemu su hormonais, bet aciu D, ne su svoriu. Tad manau dabar butu labai puiku, jei prisiziuretum maista ir gertum metformina. Nors galbut tas noras valgyti ir pats dings. Kai geriau metformina, tai valgiau per prievarta, tik todel, kad reikia. Nors as visada daugiausia tik vaisius valgiau, bet tada beveik visiskai atsisakiau mesos (nes ji man tiesiog netilpo ir turbut nelabai virskino, o ir noro nebuvo) ir saldumynu.
Tikiuosi sis vaistas tau pades sutvarkyti visas problemas 4u.gif

QUOTE(regata @ 2012 11 25, 00:44)
Ramune, o tai kaip tau tokį stiprų Metforminą skyrė? Daugumai, vis gi, žiūriu, kad 500 stiprumo. O tau žymiai stipresnį  ax.gif

Matyt visai beviltiska pasirodziau biggrin.gif Juk mano kiausides ypatingai policistiskos, taip teige visi gydytojai. Pirmiausia skyre 2 x 850 mg, bet veliau kai neradau tokio stiprumo, tai pradejau po 1000 mg. Pasakiau savo ginei, tai ji pritare tam.
Atsakyti