QUOTE(Lona @ 2012 11 24, 22:26)
As irgi taip manau, ali kaip padaryti, kad jis nukristu, kaip rimtai gauti motyvacijos... as asmeniskai paskutiniu metu buvau nuleidus rankas, db vel rodos viskas stojasi i vietas...Blogiausia buvo kai pries kokius 2 men. nusprendziau rimtai susiimti ale galutinai mesti ir sportuot pradejau, bet kai visa men SAZININGAI issilaikius su maistu ir 3k.per sav sportu nukrito vos 1 niekingas kilas, neistveriau ir viska meciau... Nesiteisinu, bet uzkniso stotis ant svarstykliu ir nieko gero nematyt. Tada va ir nusprendziau maz man visai nelemta antro vaiko susilaukt.
As tai vis delto liksiu prie savo nuomones ir manau, kad del to kalti hormonai. Juk taip negali buti, kad sveikai maitinantis ir sportuojant per menesi numeti tik 1 kg. As ta galeciau padaryti per 1 diena. Nors irgi turiu problemu su hormonais, bet aciu D, ne su svoriu. Tad manau dabar butu labai puiku, jei prisiziuretum maista ir gertum metformina. Nors galbut tas noras valgyti ir pats dings. Kai geriau metformina, tai valgiau per prievarta, tik todel, kad reikia. Nors as visada daugiausia tik vaisius valgiau, bet tada beveik visiskai atsisakiau mesos (nes ji man tiesiog netilpo ir turbut nelabai virskino, o ir noro nebuvo) ir saldumynu.
Tikiuosi sis vaistas tau pades sutvarkyti visas problemas
QUOTE(regata @ 2012 11 25, 00:44)
Ramune, o tai kaip tau tokį stiprų Metforminą skyrė? Daugumai, vis gi, žiūriu, kad 500 stiprumo. O tau žymiai stipresnį
Matyt visai beviltiska pasirodziau
Juk mano kiausides ypatingai policistiskos, taip teige visi gydytojai. Pirmiausia skyre 2 x 850 mg, bet veliau kai neradau tokio stiprumo, tai pradejau po 1000 mg. Pasakiau savo ginei, tai ji pritare tam.