Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(rutguda @ 2013 04 16, 12:23)
Aš geriu metforminą  ax.gif kadangi pas mane rado rezistentiškumą insulinui - tai nuo jo ir nekrito svoris niekaip ax.gif Metforminas šį dalyką reguliuoja + kaip enokrinologė sakė - pagerina kiaušidžių veiklą ax.gif

O po kiek laiko tau rezultatai pirmieji pasimate?

As po stimuliacijos ir isodinimo bijojau ant svarstykliu lipti doh.gif Per stimuliacija valgydavau uz 4, nes pastoviai baisiai alkana budavau. Po isodinimo valgydavau kai noredavau ir ka noredavau, nes nusprendziau kad kruopytems mano negerai jei mamyte "badaus" ax.gif O snd uzlipus ant svarstykliu net issigandau blink.gif -2 kg blink.gif blink.gif Tai db ir galvoju, kaip cia taip galejo buti g.gif Juk kai prisiziuredavau, ziuredavau ka valgau, tai taip neiseidavo g.gif O dar visi tie hormonai kaip tik svorio turetu prideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 16, 11:31)
O po kiek laiko tau rezultatai pirmieji pasimate?
As po stimuliacijos ir isodinimo bijojau ant svarstykliu lipti  doh.gif  Per stimuliacija valgydavau uz 4, nes pastoviai baisiai alkana budavau. Po isodinimo valgydavau kai noredavau ir ka noredavau, nes nusprendziau kad kruopytems mano negerai jei mamyte "badaus"  ax.gif  O snd uzlipus ant svarstykliu net issigandau  blink.gif  -2 kg  blink.gif  blink.gif  Tai db ir galvoju, kaip cia taip galejo buti  g.gif  Juk kai prisiziuredavau, ziuredavau ka valgau, tai taip neiseidavo  g.gif  O dar visi tie hormonai kaip tik svorio turetu prideti  g.gif

Na man gana greitai...
-2kg po mėn, ir pakui panšiai...nebuvo taip kd iš karto labai daug ax.gif Jo tas alkis yra toks dalykas...kuo daugiau valgai, tuo labiau nori biggrin.gif Na tai gal ir pabėgo tie kg ..kas čia žino...gi įtampos daug irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 04 16, 10:45)
O inofolic yra tas pats kas metforminas...aš mąsčiau gerti juos...tik tiek kad natūralus ir kaina triguba. ax.gif

O geras! doh.gif Nesigilinau I sudeti, tik trumpa aprasyma paskaiciau.

O man ir be metformino svoris krito stimuliuojantis. Matyt tikrai del itampos. Tik kai pradejau gerti Dexametasona, tada labai greitai priaugau svorio.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 04 16, 10:23)
As nezinau kodel tokia, gydytoja man taip skyre. O svoris krito turbut del to, kad labai mazai valgiau, nes visiskai nesinorejo. Per prievarta tiesiog valgydavau. Be to, dar ir vidurius paleisdavo... Nekoks poveikis ju, bet kas turi bedu su svoriu, tai galetu pagelbeti.
O I Inofolic ne tik folis ieina. Dar labai nesigilinau, nes lietuviu kalba nelabai ir yra info. Nezinau, gal tai tik reklama, bet kol neisbandysim, tol nezinosim. O kol man reikes, tai turbut jau visos isbandziusios bus smile.gif

Sveikute,
Inofolica geriu tik 60dienu. Kazkokiu pakitimu nejauciu,be gydytojas sake sureguliuos man mmm,bet reikia gerti nemaziau kaip 3 menesius,o paskui kuo ilgiau geri,tuo geriau. Netgi sake,kad galesiu pastot be stimuliacijos.
Nepigus jie,bet jei tik pamacys,tai ir gersiu smile.gif
Atsakyti
sveikutes, ar galit paaiskinti kas tas inofolica ir kaip jis veikia? kAM jis? sakau gal ir sau pritaikyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 04 16, 12:25)
O geras! doh.gif  Nesigilinau I sudeti, tik trumpa aprasyma paskaiciau.

O man ir be metformino svoris krito stimuliuojantis. Matyt tikrai del itampos. Tik kai pradejau gerti Dexametasona, tada labai greitai priaugau svorio.

Gal sudėtis šiek tiek ir skiriasi, bet jo veikimas tas pats...įmečiau nuorodą žemiau..

QUOTE(lollypopas @ 2013 04 16, 23:33)
sveikutes, ar galit paaiskinti kas tas inofolica ir kaip jis veikia? kAM jis? sakau gal ir sau pritaikyciau 4u.gif

http://www.getpregna...?chk=1&param=60,
Atsakyti
Sveikos, planiukės 4u.gif

Tikiuosi senbuvės mane dar šiek tiek pamena.. norėjau pasakyti, kad šiandien sužinojau, kad laukiuosi wub.gif apie 15DPO, HCG 181. Trumpai priminsiu savo istoriją, gal kažkam padės apsispręsti ar nuramins:

Pas mane PKS. Po daugiau nei metų planavimo pradėjau lankytis vaisingumo klinikoje. Turėjau keturias stimuliacijas. Nė viena iš jų nesibaigė sėkmingai, net nekibo. Po paskutinės stimuliacijos, pasakiau gydytojai, kad mano nervai nebeišlaikys tiek vaistų ir tiek įtampos, paprašiau laparoskopijos, atliktas kiaušidžių drilingas. Jis man buvo atliktas vasario gale, o dabar, praėjus lygiai dviem mėnesiam, sužinojau, kad laukiuosi. Po LAP tai buvo antras visiškai natūralus ciklas, be jokių vaistų, tyrimų ir pan.

Nesakau, kad stimuliacijos neveiksmingos, po LAP gydytoja pasakė, kad būtų mane ir vaistais "išstimuliavus", bet laukti aš nebenorėjau smile.gif Neagituoju gultis po peiliu, bet toms, kurios turi PKS būtų verta apie tai pagalvoti mirksiukas.gif

Sėkmės visoms ir kantrybės, stebuklas Jūsų jau laukia už kampo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
DamaMama, sveikinimai didziausi wub.gif 4u.gif dabar tik aukit!
Istorija panasi I mano, tik kad as stimuliavausi ir po lap. Operacija man padovanojo grazuole dukryte wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As irgi su gerom ziniom smile.gif siandien 46 c.d ir hcg 1338 wub.gif Metus laiko planavom ir stai dabar pavyko, visiskai naturaliai bigsmile.gif Tad imanoma ir naturaliai pastoti su PKS smile.gif nepraraskit vilties 4u.gif
Atsakyti
Na ir pasipyle geru naujienu! bigsmile.gif taip ir toliau!
Akva17, labai sveikinu jusu seima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 05 01, 09:02)
Na ir pasipyle geru naujienu!  bigsmile.gif taip ir toliau!
Akva17, labai sveikinu jusu seima  4u.gif

Ačiū, Ramune 4u.gif tikiuosi, kad tik daugės gerų naujienų nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 04 30, 20:14)
DamaMama, sveikinimai didziausi  wub.gif  4u.gif dabar tik aukit!
Istorija panasi I mano, tik kad as stimuliavausi ir po lap. Operacija man padovanojo grazuole dukryte  wub.gif

Ačiū smile.gif Ir Tave sveikinu pagaliau laikant rankose savo stebukliuką wub.gif

QUOTE(Akva17 @ 2013 05 01, 00:12)
Sveikos  4u.gif As irgi su gerom ziniom smile.gif siandien 46 c.d ir hcg 1338  wub.gif Metus laiko planavom ir stai dabar pavyko, visiskai naturaliai  bigsmile.gif Tad imanoma ir naturaliai pastoti su PKS  smile.gif  nepraraskit vilties  4u.gif

Kaip smagu tokias naujienas girdėti! Sveikinimai! wub.gif
Atsakyti