Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Giedramintė @ 2013 04 15, 11:47)
Aš ir jau pradėjau gerti didesnėmis dozėmis (iš pradžių gėriau po pusę tabletės). Na, savijauta, ir vėl šiaip sau... ne iš pačių geriausių. Bet tikiuosi, kad praeis (nes kaip pradėjau gerti po pusę tabletės, irgi praėjo po savaitės tas blogumas). Žiūrėsime, dėl svorio - reikės skaičiuotis kg ir man.
Nenorėčiau labai ilgai gerti.. doh.gif
o sunflowers, atleisk už klausimą (nežinau, kaip kitaip paklausti), o tu turi labai didelį antsvorį?  blush2.gif

O tai tu Metforminą čia geri po puse tabletės?
Aš turiu labai didelį antsvorį, keliauju dar šiandien pas dietologę, kad padėtu su maistu smile.gif Nes kiek žinau nelabai viską galima valgyti turint PKS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 15, 12:52)
O tai tu Metforminą čia geri po puse tabletės?
Aš turiu labai didelį antsvorį, keliauju dar šiandien pas dietologę, kad padėtu su maistu smile.gif Nes kiek žinau nelabai viską galima valgyti turint PKS  mirksiukas.gif

Numetus antsvorį dažnai PKS iš vis išnyksta ir viskas susitvarko savaime... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 04 15, 12:05)
Numetus antsvorį dažnai PKS iš vis išnyksta ir viskas susitvarko savaime... rolleyes.gif

Tai taip, bet pirmą jį numesti reikia doh.gif Ne taip lengvai jis krenta, kaip visiems atrodo, na nebet išvis badauti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O as kazkodel manau jog PKS ne nuo svorio priklauso. As vat turiu PKS,o sveriu siuo metu 50kg, anksciau pries pradedant stimuliacijas sveriau 40kg. Ir visuomet mano toks svoris buvo.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2013 04 15, 16:53)
Sveikutes,
O as kazkodel manau jog PKS ne nuo svorio priklauso. As vat turiu PKS,o sveriu siuo metu 50kg, anksciau pries pradedant stimuliacijas sveriau 40kg. Ir visuomet mano toks svoris buvo.

Žinoma ne nuo svorio mirksiukas.gif Nėra nustatyta iš kur atsiranda tas PKS mirksiukas.gif Bet kai kurioms svoris tai įtakoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 15, 12:14)
Tai taip, bet pirmą jį numesti reikia  doh.gif Ne taip lengvai jis krenta, kaip visiems atrodo, na nebet išvis badauti  doh.gif

Pritariu, man krenta, tik kai pusbadžiu gyvenu...
Pasidalinkit mergaitės savo istorijom kaip jūs su PKS metėt ar metat svorį smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pirmiausia noriu padekoti visoms uz sveikinimus 4u.gif

Kaip jau sakiau, man svoris labai krito nuo metformino, nors ir taip buvau liekna. Bet as gerdavau tris kartus per diena po 850 mg.
Bet tos, kurios turi antsvori, tai tikiu, kad be galo sunku suliekneti. Juk tas antsvoris ne del persivalgymo, o del hormonu sutrikimo.

As kai planuosiu kita vaikeli, tai turbut bandysiu naujuosius inofolic miltelius. Labai jau graziai apie juos raso. Joolita, tu isbandysi ir pasakysi kaip tau sekesi su jais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 04 16, 00:28)
Sveikos,

Pirmiausia noriu padekoti visoms uz sveikinimus  4u.gif

Kaip jau sakiau, man svoris labai krito nuo metformino, nors ir taip buvau liekna. Bet as gerdavau tris kartus per diena po 850 mg.
Bet tos, kurios turi antsvori, tai tikiu, kad be galo sunku suliekneti. Juk tas antsvoris ne del persivalgymo, o del hormonu sutrikimo.

As kai planuosiu kita vaikeli, tai turbut bandysiu naujuosius inofolic miltelius. Labai jau graziai apie juos raso. Joolita, tu isbandysi ir pasakysi kaip tau sekesi su jais  4u.gif

Sveikute smile.gif

O jei ne paslaptis, kodel tokia didele doze metformino gerei? ax.gif

As pati antsvorio kaip ir neturiu. Bet del sedimo darbo, ir persikrauscius gyventi beveik i uzmiesti, pradejau tik su masina visur vazineti. Tai priaugau 8 kg per 2 metus. Nors anksciau tai jau laabai kuda budavau, net MB del to bumbedavo blink.gif
Pradejau metformina gerti nes turiu PKS, ir ruosiausi daryti IVF. Labai daug info radau, kad jis gerina kiausialasciu kokybe. Bet svorio pakitimu nuo jo nepastebejau...

Ir dar... Ka tokio stebuklingo daro Inofolic policistukems? Ir kuom skiriasi nuo paprastos folio rugsties? Daktaras man juos israse, bet ne labai saziningai sugeriau blush2.gif
Atsakyti
As nezinau kodel tokia, gydytoja man taip skyre. O svoris krito turbut del to, kad labai mazai valgiau, nes visiskai nesinorejo. Per prievarta tiesiog valgydavau. Be to, dar ir vidurius paleisdavo... Nekoks poveikis ju, bet kas turi bedu su svoriu, tai galetu pagelbeti.
O I Inofolic ne tik folis ieina. Dar labai nesigilinau, nes lietuviu kalba nelabai ir yra info. Nezinau, gal tai tik reklama, bet kol neisbandysim, tol nezinosim. O kol man reikes, tai turbut jau visos isbandziusios bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2013 04 15, 17:53)
Sveikutes,

Na pradžioj gal ir nepriklauso...bet kuo ilgiau turi PKS, tuo idesnė tikimybė, kad atsiras viršsvoris...Aš pati žinau, nes visa gyvenima daugiau 50nesvėriau, o paskui iš kaži kur atsirado +10...ir ko aš nedariau,kad ji nukristų - tikrai - grikių dietos laikiausi...o paksui pradedi maitintis normaliai( nepersivalgant ir nedaug) jis vėl grįžta...Dėl išsireguliavusių hormonų visa šita nesąmonė man buvo - esu įsitikinus...nes dabar per 4mėnesius numečiau 7kg... ax.gif Tikiuosi ir dar numesti...O ciklas susireguliavo...vienoj kiaušidėj užauga tik 1folis...kitoj 2-3 mažiukai...

QUOTE(just_angel @ 2013 04 15, 21:06)
Pritariu, man krenta, tik kai pusbadžiu  gyvenu...
Pasidalinkit mergaitės savo istorijom kaip jūs  su PKS metėt ar metat svorį smile.gif

Aš manau,kad reikia pradėti nuo endokrininės istemos viską tvarkyti ax.gif tada viskas paprasčiau.

O inofolic yra tas pats kas metforminas...aš mąsčiau gerti juos...tik tiek kad natūralus ir kaina triguba. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 16 balandžio 2013 - 09:46
QUOTE(rutguda @ 2013 04 16, 11:45)
Na pradžioj gal ir nepriklauso...bet kuo ilgiau turi PKS, tuo idesnė tikimybė, kad atsiras viršsvoris...Aš pati žinau, nes visa gyvenima daugiau 50nesvėriau, o paskui iš kaži kur atsirado +10...ir ko aš nedariau,kad ji nukristų - tikrai - grikių dietos laikiausi...o paksui pradedi maitintis normaliai( nepersivalgant ir nedaug) jis vėl grįžta...Dėl išsireguliavusių hormonų visa šita nesąmonė man buvo - esu įsitikinus...nes dabar per 4mėnesius numečiau 7kg... ax.gif Tikiuosi ir dar numesti...O ciklas susireguliavo...vienoj kiaušidėj užauga tik 1folis...kitoj 2-3 mažiukai...
Aš manau,kad reikia pradėti nuo endokrininės istemos viską tvarkyti ax.gif tada viskas paprasčiau.

O inofolic yra tas pats kas metforminas...aš mąsčiau gerti juos...tik tiek kad natūralus ir kaina triguba. ax.gif

O tai ka darei kad svoris nukristu, ir nebegryztu? smile.gif

Aj, tai tada neapsimoka Inofolic gerti... Jau pigiau tada atskirai folio rugsti ir metformina nusipirkti... O poveikis tas pats bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 16, 10:54)
O tai ka darei kad svoris nukristu, ir nebegryztu? smile.gif

Aj, tai tada neapsimoka Inofolic gerti... Jau pigiau tada atskirai folio rugsti ir metformina nusipirkti... O poveikis tas pats bus smile.gif

Aš geriu metforminą ax.gif kadangi pas mane rado rezistentiškumą insulinui - tai nuo jo ir nekrito svoris niekaip ax.gif Metforminas šį dalyką reguliuoja + kaip enokrinologė sakė - pagerina kiaušidžių veiklą ax.gif
Atsakyti