Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

Giedraminte o tu tik pradejei ji gerti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2013 04 02, 21:07)
Na, bet savijauta nuo jo..tai šiaip sau  blush2.gif
Tikiuosi ir aš gerų rezultatų  4u.gif

Pirma savaitę gal ir jaui kokį nors blogumą,o paskui tikrai viskas praeis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 04 03, 19:17)
Pirma savaitę gal ir jaui kokį nors blogumą,o paskui tikrai viskas praeis... ax.gif

Niu, jau jaučiu, kad praeina tas blogumas, galvojau, jau mesiu mirksiukas.gif , bet tęsiu toliau. Savijauta kitokia nei buvo tai tikrai.
Atsakyti
Labutis 4u.gif norejau pakalaust ar visos jus kazka vartojat kt ar dufa, jei ciklas gana ruguliarus, nera taip, kad mmm nebuna 2-3 men?smile.gif
Atsakyti
Visu pirma RAMUNE patys didžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Sakykit merginos, ar verta turint policistines kiaušides apsilankyti pas dietologą?
Laba diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 04 03, 19:12)
Giedraminte o tu tik pradejei ji gerti? smile.gif

Taip, tik pradėjau visai neseniai, antra savaitė...Iš pradžių geriu po pusę tabletės, bet tuoj pradėsiu ir po visą gert. O Tu irgi geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 09 balandžio 2013 - 16:40
QUOTE(Giedramintė @ 2013 04 09, 18:39)
Taip, tik pradėjau visai neseniai, antra savaitė...Iš pradžių geriu po pusę tabletės, bet tuoj pradėsiu ir po visą gert. O Tu irgi geri?

geriu, tai irgi pradzioj savijauta buvo nekokia schmoll.gif bet va toks itarimas kad man tas metforminas nieko nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 04 10, 03:32)
geriu, tai irgi pradzioj savijauta buvo nekokia schmoll.gif  bet va toks itarimas kad man tas metforminas nieko nepadejo schmoll.gif

Kiek laiko geri? Įdomu, svoris krito?
Atsakyti
geriu nuo praeitu metu rugpjucio men. o del svorio tai net nezinau ar jis tikrai mazina svori, nes iki pradedant ji gerti buvau pradejus mest svori ir gan lengvai krito be metformino man svoris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 04 03, 23:06)
Labutis  4u.gif  norejau pakalaust ar visos jus kazka vartojat kt ar dufa, jei ciklas gana ruguliarus, nera taip, kad mmm nebuna 2-3 men?smile.gif

man mmm tai beveik diena į dieną ateina. nieko negėriau, nes nemačiau reikalo juk gerai jaučiausi o tyrimai maždaug normalūs buvo. pradėjus planuoti leliuką nepastojau apie pusmetį, tada nuėjau pas gine kasmetiniam apsilankymui tai išrašė kontraceptines babletes pagerti 3mėn paskui vėl eisiu pas ją eko darytis. iškart nutraukus jas bandysiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2013 04 09, 17:50)
Kiek laiko geri? Įdomu, svoris krito?

Aš geriu antrą savaitę, per tą laiką jau esu numtusi 2kg ir 400 gramųs thumbup.gif Beje nuo jo visai nejaučiu alkio schmoll.gif Valagu tik dėl to, kad reik valgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 15, 18:35)
Aš geriu antrą savaitę, per tą laiką jau esu numtusi 2kg ir 400 gramųs  thumbup.gif Beje nuo jo visai nejaučiu alkio schmoll.gif Valagu tik dėl to, kad reik valgyti  ax.gif

Aš ir jau pradėjau gerti didesnėmis dozėmis (iš pradžių gėriau po pusę tabletės). Na, savijauta, ir vėl šiaip sau... ne iš pačių geriausių. Bet tikiuosi, kad praeis (nes kaip pradėjau gerti po pusę tabletės, irgi praėjo po savaitės tas blogumas). Žiūrėsime, dėl svorio - reikės skaičiuotis kg ir man.
Nenorėčiau labai ilgai gerti.. doh.gif
o sunflowers, atleisk už klausimą (nežinau, kaip kitaip paklausti), o tu turi labai didelį antsvorį? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 15 balandžio 2013 - 11:48