QUOTE(Giedramintė @ 2013 03 09, 09:10)
Man irgi gydytojai per echo matė PK. Bet dariausi visus harmonų tyrimus, viskas ok, kai darė LP (dėl vieno darinio šalinimo), prašiau gydytojo, kad pažiūrėtų, ar nereikia daryti kiaušidžių drilingo (karšto subadymo), po LP jis pasakė, kad tikrai nereikėjo (atsakymas - normalios (ar kitaip įvardino) tos Jūsų kiaušid, kad Jums sakė, kad reikia drilingo... ) Be to, sakė, kad tas subadymas gali turėti ir ne kokių pasekmių, bet štai Ramunei labai padėjo, kaip teko čia skaityti.
Taip, butent del tu pasekmiu gydytojai ir neskuba daryti lap. Mane operaves gydytojas neuzsimine apie galimas pasekmes, bet matyt todel, kad as bet kokiu atveju buvau pasiryzusi operacijai. Be to, kad tai vis delto yra intervencija, gali sukelti lygiai tokias pat komplikacijas kaip ir po bet kokios operacijos, taip pat kartais (bet as tikiu, kad labai retai) gali sukelti ankstyva klimaksa, kai visiskai uzmiega kiausides.
As visa tai zinojau, bet neprisileidau tokiu minciu.
O del savo PKS as niekada neabejojau, nes jau nuo 16 metu visi gydytojai net be tyrimu ta pati tvirtino, be to, niekad nebuvo mmm. Dar lap metu man uzdegino endometriozes zidinukus. Nors tai buvo tik I stadija, bet ji niekur nebutu dingusi. O kuo toliau, tai ji tikrai nebutu padejusi pastoti.
Nei vienos neagituoju, bet pati esu labai laiminga, kad isdrisau del lap.