Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Ivy* @ 2013 03 06, 20:54)
Žodžiu skaitau aš čia viską jau visą pusdienį, galvą jau įsiskaudėjo,bet darosi aiškiau ir net gi šiek tiek ramiau, nes vakar buvo labai blogai...
Ačiū už atsakymus į kvailus klausimus  4u.gif

Kuo toliau, tuo daugiau informacijos bus ir dar labiau galva prades suktis. As taip pat nerasdavau sau ramybes doh.gif
Toje temuteje merginos tau gales duoti praktiniu patarimu, jei vis delto prireiks stimuliacijos.

O klausimai visai nekvaili. As apie stimuliacijas tasip pat buvau nieko negirdejusi, todel net nesuprtau kokiu budu jos vyksta biggrin.gif maniau, kad gal kaip mechaniskai biggrin.gif
Jei tik kiltu koks klausimas ir galeciau tau kazkaip patarti, padeti, tai butinai rasyk. Visa tai praejau, zinau ka tai reiskia 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasipasakoti ax.gif Beveik pries metus nustate PKS, tuomet dariausi begale tyrimu, tarp ju ir citologini, tai ka rezultatai prasti.. Dare biopsija ir sake, kad jei cin1, cin2 tai lieps is karto pastoti, is karto reikia stimuliacijas daryti, o jei cin 3 jau jokiu budu nebeleidzia pastoti ir reikia operacijos verysad.gif tikiuosi, kad reiks stimuliaciju, nes kaip baisu operacija ir nezinomybe ar po to eis pastoti unsure.gif Gal kuri susidure su stimuliacijomis, kiek gali mazdaug kainuoti ciklui vaistai?
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 03 08, 11:29)
Ateinu pasipasakoti  ax.gif Beveik pries metus nustate PKS, tuomet dariausi begale tyrimu, tarp ju ir citologini, tai ka rezultatai prasti.. Dare biopsija ir sake, kad jei cin1, cin2 tai lieps is karto pastoti, is karto reikia stimuliacijas daryti, o jei cin 3 jau jokiu budu nebeleidzia pastoti ir reikia operacijos  verysad.gif tikiuosi, kad reiks stimuliaciju, nes kaip baisu operacija ir nezinomybe ar po to eis pastoti  unsure.gif Gal kuri susidure su stimuliacijomis, kiek gali mazdaug kainuoti ciklui vaistai?

Daugumai, kurios turi PKS, tenka susidurti su stimuliacijomis...
Buvau ikelusi nuoroda I Ovuliacijos stimuliacijos temute, ten merginos daug tau apie jas gali papasakot. O is savo patirties galiu pasakyti, kad man pigiausias ciklas atsiejo 130 lt vaistams + konsultacijos, tai is viso 290 lt. Bet cia labai jau skurdus ciklas buvo, nors tada uzaugo man 1 folis. Tai buvo pirmoji stimuliacija. O veliau net ir 1000 litu neuzteko, kad baigtusi viskas sekmingai.
Nenoriu nuliudinti taves, bet tai tikrai labai brangus gydymas. Bet verta... Be to, buna atveju, kai pirmoji stimuliacija ir buna sekminga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 03 08, 12:45)
Daugumai, kurios turi PKS, tenka susidurti su stimuliacijomis...
Buvau ikelusi nuoroda I Ovuliacijos stimuliacijos temute, ten merginos daug tau apie jas gali papasakot. O is savo patirties galiu pasakyti, kad man pigiausias ciklas atsiejo 130 lt vaistams + konsultacijos, tai is viso 290 lt. Bet cia labai jau skurdus ciklas buvo, nors tada uzaugo man 1 folis. Tai buvo pirmoji stimuliacija. O veliau net ir 1000 litu neuzteko, kad baigtusi viskas sekmingai.
Nenoriu nuliudinti taves, bet tai tikrai labai brangus gydymas. Bet verta... Be to, buna atveju, kai pirmoji stimuliacija ir buna sekminga  4u.gif

Neaisku ar kmuk gydytoja imsis tu visu stimuliaciju, jei leis pastoti. Jei imtusi tai vis pigiau butu nei privaciai g.gif tik esme, kad mes studentai, tu pinigu ir taip nera daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 03 08, 11:54)
Neaisku ar kmuk gydytoja imsis tu visu stimuliaciju, jei leis pastoti. Jei imtusi tai vis pigiau butu nei privaciai  g.gif tik esme, kad mes studentai, tu pinigu ir taip nera daug  unsure.gif

Suprantu... Cia yra tikrai didele problema...
Tikrai zinau, kad KMUK dirba 2 gydytojai, kurie taip pat dirba dar ir VK - gydytoja E.T ir gydytojas S. Jie tikrai apsiimtu, tik ju darbo laikas labai nedekingas stimuliacijoms.

Siaip ar taip, pirmiausia linkiu kuo geriausiu rezultatu!
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 03 08, 13:09)
Suprantu... Cia yra tikrai didele problema...
Tikrai zinau, kad KMUK dirba 2 gydytojai, kurie taip pat dirba dar ir VK - gydytoja E.T ir gydytojas S. Jie tikrai apsiimtu, tik ju darbo laikas labai nedekingas stimuliacijoms.

Siaip ar taip, pirmiausia linkiu kuo geriausiu rezultatu!

Aciu, Ramune, kad taip palaikai ax.gif labai nelengva siuo metu yra tiek man tiek MB. Na po 3 savaiciu bus aisku viskas unsure.gif Ir tada ziuresiu, ka cia daryti, ir pas ka kreiptis g.gif Sake ir mano mama parems, tikiuosi, kad rezultatai bus tokie, kad reikes pradeti stimuliacijas ax.gif O kaip tau sekasi? smile.gif maciau, kad jau nebedaug iki gimdymo liko 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 03 08, 12:27)
Aciu, Ramune, kad taip palaikai  ax.gif labai nelengva siuo metu yra tiek man tiek MB. Na po 3 savaiciu bus aisku viskas  unsure.gif  Ir tada ziuresiu, ka cia daryti, ir pas ka kreiptis  g.gif Sake ir mano mama parems, tikiuosi, kad rezultatai bus tokie, kad reikes pradeti stimuliacijas  ax.gif O kaip tau sekasi?  smile.gif  maciau, kad jau nebedaug iki gimdymo liko  4u.gif  wub.gif

Daug ka atiduociau, kad nei viena neturetu tokiu bedu, nes puikiai zinau ka tai reiskia...
Man iki susitikimo su dukryte jau visai nedaug liko, paskutines savaiteles wub.gif laukiu su nekantrumu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 03 08, 13:43)
Daug ka atiduociau, kad nei viena neturetu tokiu bedu, nes puikiai zinau ka tai reiskia...
Man iki susitikimo su dukryte jau visai nedaug liko, paskutines savaiteles  wub.gif laukiu su nekantrumu! smile.gif

Kaip miela, kad dukryte wub.gif Sveikinu 4u.gif Cia mano svajone visad buvo, o dabar jau lytis butu visai nebesvarbi, kad tik nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 03 08, 14:05)
Kaip miela, kad dukryte  wub.gif Sveikinu  4u.gif  Cia mano svajone visad buvo, o dabar jau lytis butu visai nebesvarbi, kad tik  nestuke.gif

Taip, man irgi lytis visai nesvarbi, nors pirmos visa laika slapcia norejau dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 03 08, 15:53)
Taip, man irgi lytis visai nesvarbi, nors pirmos visa laika slapcia norejau dukrytes wub.gif

Ramune, o gal galetum pavardes pilnas gydytoju pasakyti?smile.gif Stankevicius gal? okitos gydytojos nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 03 09, 00:20)
Ramune, o gal galetum pavardes pilnas gydytoju pasakyti?smile.gif  Stankevicius gal? okitos gydytojos nerandu  g.gif

Taip, Stankevicius. Beje, as viena karta buvau pas ji VK, tai jis labai pries lap. Liepe man daugiau nekartoti to. Bet siaip tai labai patiko man jis. Ir gydytoja Egle Tvarijonaviciene. Pas ja buvau pirma karta KMUK.
Atsakyti
Man irgi gydytojai per echo matė PK. Bet dariausi visus harmonų tyrimus, viskas ok, kai darė LP (dėl vieno darinio šalinimo), prašiau gydytojo, kad pažiūrėtų, ar nereikia daryti kiaušidžių drilingo (karšto subadymo), po LP jis pasakė, kad tikrai nereikėjo (atsakymas - normalios (ar kitaip įvardino) tos Jūsų kiaušid, kad Jums sakė, kad reikia drilingo... blush2.gif) Be to, sakė, kad tas subadymas gali turėti ir ne kokių pasekmių, bet štai Ramunei labai padėjo, kaip teko čia skaityti. 4u.gif
Atsakyti