Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(moonlightly @ 2013 02 28, 19:02)
gal ir ne visos turi cistas, nes man trys gines apziurejusios sake kad cistu jokiu nera(tfu tfu tfu)

o tai ka tada reiskia policistiniu kiausidziu sindomas? tai jis dar gali buti be cistu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 28, 20:41)
o tai ka tada reiskia policistiniu kiausidziu sindomas? tai jis dar gali buti be cistu? unsure.gif

kad daug foliu yra ir nera dominuojancio, kuris ovuliuotu ir ivyktu ovuliacija smile.gif kazkas tokio, jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 02 28, 19:48)
kad daug foliu yra ir nera dominuojancio, kuris ovuliuotu ir ivyktu ovuliacija smile.gif kazkas tokio, jei neklystu  g.gif

supratau. as maniau, kad jei jau policistiskos tai turi buti ir cistu rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif siek tiek nuraminot ax.gif
As pries daug metu esu turejus cista, bet tada ne ju dydis galvoj buvo, nieko nepamenu doh.gif o issigydziau tada KT.
Nors maniske ir maziuke, bet man nemazai nepatogumu sukelia, anadien pradejo kraujuoti ir sukele tokius skausmus, kad atsiduriau ligonineje blink.gif Ir as ja visa laika jauciu - toks tempimo, mmm maudimo jausmas nepalieka visa cikla unsure.gif Neramu unsure.gif labai tikiuosi, kad isnyks savaime...
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 01, 00:52)
Aciu, merginos 4u.gif siek tiek nuraminot ax.gif
As pries daug metu esu turejus cista, bet tada ne ju dydis galvoj buvo, nieko nepamenu doh.gif o issigydziau tada KT.
Nors maniske ir maziuke, bet man nemazai nepatogumu sukelia, anadien pradejo kraujuoti ir sukele tokius skausmus, kad atsiduriau ligonineje blink.gif Ir as ja visa laika jauciu - toks tempimo, mmm maudimo jausmas nepalieka visa cikla unsure.gif Neramu unsure.gif labai tikiuosi, kad isnyks savaime...

Skaiciau kitoj temutej tavo pasisakyma smile.gif ziauru blink.gif Tikekimes, kad pasisalins ji pati su mmm ir viskas bus gerai 4u.gif As rytoj einu pas gydytoja, idomu, ka sakys ax.gif pagrinde si karta einu del GK, baisu kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 28, 19:39)

jus pati neturejot o sioj temoj rasot. tai policistukes ne visos cistas turi? g.gif

O ką negalima pasisakyti, jei žinau?Lietuvoj ne žodžio laisvė ax.gif Keisti kartais komentarai pasitaiko... Pas mane pačia Policistinės kiaušidės, bet cistų nėra...

QUOTE(Akva17 @ 2013 02 28, 20:39)
Na aišku  smile.gif man nuo 16 c.d. sake 10 d. gerti ir taip kiekviena cikla smile.gif idomu ar imanoma pastoti, ar padidina sansus  g.gif

Skaičiau anotacijoj dufastono, tai ten rašo,kad jis padeda susidaryti geltonkūniui ar kažkas panašaus ir gydo. Bet dufastoną reikia naudoti apie 6men...(kitoms gal trumpiau) kad atsirastų efektas.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 03 01, 11:59)
O ką negalima pasisakyti, jei žinau?Lietuvoj ne žodžio laisvė ax.gif Keisti kartais komentarai pasitaiko... Pas mane pačia Policistinės kiaušidės, bet cistų nėra...
Skaičiau anotacijoj dufastono, tai ten rašo,kad jis padeda susidaryti geltonkūniui ar kažkas panašaus ir gydo. Bet dufastoną reikia naudoti apie 6men...(kitoms gal trumpiau) kad atsirastų efektas.

Man sake vartot galiu kol pastosiu, tai neaisku kiek as cia vartosiu ir ar kas nors bus gero is to ax.gif Kaip paciai sekasi planavimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 03 01, 12:13)
Man sake vartot galiu kol pastosiu, tai neaisku kiek as cia vartosiu ir ar kas nors bus gero is to ax.gif Kaip paciai sekasi planavimas?  4u.gif

Tai vienas iš gydymo būdų...Tiesiog skirtingi gydytojai, skirtingai skiria...
Na aš 3mėsn geriu metforminą ir bromą... Ciklas sutrumpėjo iki 29,28,30dienų. Tai nors tiek gerai rolleyes.gif Niekaip pas Klimą nepakliūnų dėl persikraustymo...nežinau,kas ten dedasi pas mane... Reiks hormonus pakartoti šį mėnesį, tad žiūrėsim... biggrin.gif
Atsakyti
Akva17, o kas yra GK... blush2.gif
Tos, kurios turit cistas, ar jums skauda g.gif ? As jauciu saviske nuolatos doh.gif Toks lengvas maudimas kaip per mmm non stop doh.gif Ar cia normalu?
Siandien dariausi progesterona (21CD), meldziuosi geru rezultatu, kad visgi vyksta man pilnaverte ovulicija rolleyes.gif
Man gine buvo dufo israsius tam atvejui, kad jeigu pastociau padetu dufas issilaikyti zirniui, todel gerti liepe tik isitikinus, kad buvo O ir gerti 10 dienu. Jeigu ateina mmm - nustoti, jeigu ne - testi ir pamazu mazinti. Bet cia dar buvo pries tai, kai atrado PKS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 01, 16:25)
Akva17, o kas yra GK... blush2.gif
Tos, kurios turit cistas, ar jums skauda g.gif ? As jauciu saviske nuolatos doh.gif Toks lengvas maudimas kaip per mmm non stop doh.gif Ar cia normalu?
Siandien dariausi progesterona (21CD), meldziuosi geru rezultatu, kad visgi vyksta man pilnaverte ovulicija rolleyes.gif
Man gine buvo dufo israsius tam atvejui, kad jeigu pastociau padetu dufas issilaikyti zirniui, todel gerti liepe tik isitikinus, kad buvo O ir gerti 10 dienu. Jeigu ateina mmm - nustoti, jeigu ne - testi ir pamazu mazinti. Bet cia dar buvo pries tai, kai atrado PKS doh.gif

Gimdos kaklelis, sutrumpinau as cia taip ax.gif del cistu tai as nzn, nera man to sake, kad yra pas mane, tik kad policistines kiausides smile.gif O dufa sake po viena tablete gerti nuo 16 c.d.? ax.gif o ciklai kaip? reguliarus pas jus? g.gif
Atsakyti
O kodel tau tikrina buten kakleli? Ar cia profilaktiskai? Prasom apsviesti biggrin.gif
Taip po viena tablete liepe gerti tik po O. Mano ciklas yra tarp 28CD - 32CD, dariausi OT, matavau BT, kai isitikindavau, kad O tikrai buvo geriau dufa. Dabar nustojau, nes nezinau kokia situacija, visgi IUI ruosiames, neesu tikra ar reikia testi dufa ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 03 01, 16:46)
Gimdos kaklelis, sutrumpinau as cia taip ax.gif del cistu tai as nzn, nera man to sake, kad yra pas mane, tik kad policistines kiausides smile.gif O dufa sake po viena tablete gerti nuo 16 c.d.?  ax.gif o ciklai kaip? reguliarus pas jus?  g.gif

man ciklas kaip laikrosis. mm ateina kas 28-29dienas.
kazkuri klause, ar jauciu cista. nieko as nejauciu. na tik kartais santykiaujant su vyru suskausta, bet daugiau nieko nejauciu. jokiu nemalonumu.
Atsakyti