Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(padraika22 @ 2013 02 27, 20:59)
sveikos visos, as trumpam norejau paklausti. man policistines kiausides nuo paauglystes jau, gydytoja gasdindavo, kad galiu sunkiai pastot arba visai neturet vaiku. ogi pastojau per I aji bandyta cikla. dabar jau planuojam antra leliu. situacija truputi kitokia. jau nuo liepos men bandom pastoti, bet veltui. siandien padare ekoskopija, isvada: policistines kiausides. o ant kaires kiausides 3cm skersmens cista. israse 3 men gerti kontraceptines tabletes. kazi jas pavartojus, kada galesim vel planuoti? kiek esu girdejus reikia laiko, kad organizmas issivalytu nuo kontraceptiku o tik tada vel bandyti nestuke.gif dekoju uz bet kokius komentarus.

is keliu giniu esu girdejus kad baigus kt tokiu atveju nereikia daryt pertraukos
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 02 27, 19:24)
is keliu giniu esu girdejus kad baigus kt tokiu atveju nereikia daryt pertraukos

pirmadieni bandysiu eiti privaciai, pas kita gine. ziuresiu ka sakis. o gal isvis neverta kontraceptiku gert? paauglystej kartais susimuliuodavau ir negerdavau rolleyes.gif bet dabar situacija kita, noriu nestuke.gif tai gali ta cista mano norams trukdyti g.gif na gal dievas duos ir sis ciklas bus sekmingas nestuke.gif ir nereiks kontraceptiku. ar estat girdejusios, kad su 3cm skersmens cista pastotu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 27 vasario 2013 - 19:43
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 27, 21:42)
pirmadieni bandysiu eiti privaciai, pas kita gine. ziuresiu ka sakis. o gal isvis neverta kontraceptiku gert? paauglystej kartais susimuliuodavau ir negerdavau rolleyes.gif  bet dabar situacija kita, noriu nestuke.gif tai gali ta cista mano norams trukdyti g.gif na gal dievas duos ir sis ciklas bus sekmingas nestuke.gif  ir nereiks kontraceptiku. ar estat girdejusios, kad su 3cm skersmens cista pastotu? unsure.gif

as tai nesu girdejus smile.gif man tai paskyre gine tai geriau kt bet pagaliau jau viskas baigiau, tai va bus matyt kaip cia pasiseks su nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 02 27, 20:11)
as tai nesu girdejus smile.gif man tai paskyre gine tai geriau kt bet pagaliau jau viskas baigiau, tai va bus matyt kaip cia pasiseks su nestuke.gif  g.gif

kiek laiko geret? ir kokia kiausidziu padetis buvo? daug mazu cistu? ar kokia didele buvo? ciklas normalus? man tai ciklas reguliarus diena i diena kas 28dienos. siaip jokiu simtomu nejauciau lyg ir unsure.gif kokia KT geret? man israse Qlaira
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 27 vasario 2013 - 20:15
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 27, 22:13)
kiek laiko geret? ir kokia kiausidziu padetis buvo? daug mazu cistu? ar kokia didele buvo? ciklas normalus? man tai ciklas reguliarus diena i diena kas 28dienos. siaip jokiu simtomu nejauciau lyg ir unsure.gif kokia KT geret? man israse Qlaira

geriau 5men. o siaip ciklas iki 2011 10 buvo gana reguliarus o nusprendus kad laikas leliui mm dingo, tai kol dare tyrimus visus, taip pat ir hormonus tyre tai 11men menesiniu ir nebuvo doh.gif tai gine skyre kt Diane 35, bet ji trecia gine kuri pasake jog pagal hormonu tyrimus man PKS, o va kai ziurejo kiausides tfu tfu tfu jokiu cistu nebuvo g.gif o dabar tik savaite kaip negeriu kt jau tai zadejau menesiuka palaukt ir tada eit pas gine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlightly: 27 vasario 2013 - 21:31
Dek kt tai man sake, kad nereikia daryti pertraukos, o reiia is karto bandyti pastoti, nes tada daugiausia sansu smile.gif Na, o ar kas nors geria dufa, nuo kurios c.d. pradedat?smile.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, 8mm cista yra didele ar ne... blush2.gif ? Ta prasme cistu 'pasaulyje' ar kaip cia issireiskus biggrin.gif Ar tokio dydzio cistai pasalinti reikalinga LP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 28 vasario 2013 - 15:41
QUOTE(Akva17 @ 2013 02 28, 15:06)
Dek kt tai man sake, kad nereikia daryti pertraukos, o reiia is karto bandyti pastoti, nes tada daugiausia sansu smile.gif Na, o ar kas nors geria dufa, nuo kurios c.d. pradedat?smile.gif

Man kai skyrė gerti Dufastoną - pirma patikrino ar PRG ar įvyko O, bet aš negeriau kelis mėnesius, tik tą vieną. O Jei skiria ilgam, tai kiek žinaui, nežiūri į O - gal būt ji pas tave iš vis nevyksta, o taip nori iššaukti O.

QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 28, 16:38)
Sakykit, merginos, 8mm cista yra didele ar ne... blush2.gif ? Ta prasme cistu 'pasaulyje' ar kaip cia issireiskus biggrin.gif Ar tokio dydzio cistai pasalinti reikalinga LP?

Manau,kad nedidelė rolleyes.gif Nors pati cistos niekada neturėjau, bet kiek žinau tai ir 8 cm būna...O čia nepilnai 1...gali būti,kad ji per mmm pati pasišalins.
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 28, 15:38)

maza. pas mane desinej kiausidej keleta yra nuo 7mm iki 8mm. del to tai niekis. juk cistos ciklo metu atsiranda ir pranyksta. tai kita cikla po mm gali jums tos cistos ne nebebuti. o kairej kiausidej man 3cm tai cia jau didesne, bet irgi ne tragiska. gydymas su kontraceptikais. jokiu operaciju nereikia. operacijos daromos jau didelems cistoms, bet tiksliai nzn nuo kokio deametro
Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2013 02 28, 16:28)

Manau,kad nedidelė rolleyes.gif Nors pati cistos niekada neturėjau, bet kiek žinau tai ir 8 cm būna...O čia nepilnai 1...gali būti,kad ji per mmm pati pasišalins.

jus pati neturejot o sioj temoj rasot. tai policistukes ne visos cistas turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 28, 20:39)
maza. pas mane desinej kiausidej keleta yra nuo 7mm iki 8mm. del to tai niekis. juk cistos ciklo metu atsiranda ir pranyksta. tai kita cikla po mm gali jums tos cistos ne nebebuti. o kairej kiausidej man 3cm tai cia jau didesne, bet irgi ne tragiska. gydymas su kontraceptikais. jokiu operaciju nereikia. operacijos daromos jau didelems cistoms, bet tiksliai nzn nuo kokio deametro
Papildyta:

jus pati neturejot o sioj temoj rasot. tai policistukes ne visos cistas turi? g.gif

gal ir ne visos turi cistas, nes man trys gines apziurejusios sake kad cistu jokiu nera(tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 01 26, 22:25)
Nieks nesako, kad negalima pastoti, daug cia esanciu gali is patirties pasakyt, kad su PKS imanoma pastoti, bet ne visoms ir po gimdymo dingsta PKS..  ax.gif

as sakau, kad ir su policistinem kiausidem galima pastoti 4u.gif ir netgi is pirmo ciklo bigsmile.gif man nuo paauglystes budavo policistines kiausides, gine sakydavo, kad bus problemu su pastojimu, o gal visai nepastosiu. kiek kt gerta doh.gif kai sumastem nestuke.gif buvau nusiteikus ilgai ilgai laukti. ir ka jus manot, po pirmo planavimo ciklo mmm nebesulaukiau nestuke.gif o dabar planuojam antra leliu jau 9men, bet nepavyksta dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 28 vasario 2013 - 19:31
QUOTE(rutguda @ 2013 02 28, 17:28)
Man kai skyrė gerti Dufastoną - pirma patikrino ar PRG ar įvyko O, bet aš negeriau kelis mėnesius, tik tą vieną. O Jei skiria ilgam, tai kiek žinaui, nežiūri į O - gal būt ji pas tave iš vis nevyksta, o taip nori iššaukti O.

Na aišku smile.gif man nuo 16 c.d. sake 10 d. gerti ir taip kiekviena cikla smile.gif idomu ar imanoma pastoti, ar padidina sansus g.gif
Atsakyti