QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 20, 14:29)
Sveikos, merginos,
Ar priimat naujikes ?
Ka tik po vizito pas gydytoja, nuosprendis - policistinines Dare echo, vienoje kiausideje 8cd mate 14 foliu, kitoje 6, dariausi hormonu tyrimus ir vienas virsyja normas ( nors uzmusk nepamenu pavadinimo, siaubingai susijaudinus buvau, ot vista ) darytas ciklo pradzioje, gavau siuntima darytis GN ir dar 21CD progesterona. Ziures ar vyksta ovuliacija, nors OT man rodo II saziningai per O ir pati jauciu ja
Sakykit, temutes pradzioje isvardinta nemazai pozymiu, sau galeciau priskirti du ar tris, ar yra kazkoks bendras gydymas, nes daktare apie gydyma nieko nesake isvis kazkaip vos ne kaip normalu reiskini i tas mano policistitines ziuri
Po GN eisiu atgal ir jei viskas gerai startuosim su stimuliacija ir IUI...
Ar yra bent teorine galimybe naturaliai pastoti su sia diagnoze...?
Esu tokia pasimetus, neviltis ziauri apeme po vizito...
Ar priimat naujikes ?
Ka tik po vizito pas gydytoja, nuosprendis - policistinines Dare echo, vienoje kiausideje 8cd mate 14 foliu, kitoje 6, dariausi hormonu tyrimus ir vienas virsyja normas ( nors uzmusk nepamenu pavadinimo, siaubingai susijaudinus buvau, ot vista ) darytas ciklo pradzioje, gavau siuntima darytis GN ir dar 21CD progesterona. Ziures ar vyksta ovuliacija, nors OT man rodo II saziningai per O ir pati jauciu ja
Sakykit, temutes pradzioje isvardinta nemazai pozymiu, sau galeciau priskirti du ar tris, ar yra kazkoks bendras gydymas, nes daktare apie gydyma nieko nesake isvis kazkaip vos ne kaip normalu reiskini i tas mano policistitines ziuri
Po GN eisiu atgal ir jei viskas gerai startuosim su stimuliacija ir IUI...
Ar yra bent teorine galimybe naturaliai pastoti su sia diagnoze...?
Esu tokia pasimetus, neviltis ziauri apeme po vizito...
O kaip tavo ciklai? Reguliarus? Ir kokius butent PKS pozymius turi? Kiek laiko planuojat?
Jei O vyksta, tai tada tos tavo policistines kiausides tikrai nera nieko blogo. Blogiau, jei ciklai nereguliarus ir O nevyksta.
GN parodys ar pratekami kiausintakiai... bet nezinau ar tau verta is karto daryti IUI Gal pirmiau tik pastimuliuokit gal tik tiek ir tereikia.
As turiu policistines. Viena karta is nevilties dariau IUI. Bet paradoksas - abu kartus pavyko vien tik stimuliuojant. Tiesa, pirmasis kartas buvo nesekmingas...
O pastoti galima ne tik teoriskai, bet ir praktiskai