Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Jautruolė @ 2013 02 18, 16:44)
Ačiū už ats. 4u.gif
Man argumentavo tuom, jog čia kaip kiaušidžių stimuliacija, nes išvardinau visus vaistus, kuriais buvau stimuliuota. Anot jo, kiaušialąstės būna l.geros kokybės nuo Metformino. Bet kai paklausiau, kiek laiko reikės vartoti, sakė iki trečio nėštumo trimesto, kad nebūtų persileidimo blink.gif Reikės dar gerai išsiklausinėti dr., nes bijau, kad begalinis noras susilaukti kūdikio neprišauktų bėdos unsure.gif

O kodel MRT reikia daryti?
Padidėjęs prolaktinas?
Pas mane irgi padidėjęs prolaktinas...bet nežymiai, bet matyt jis sutrikdė mano ciklą ir pavertė kiaušides policistinėmis. Ir endokrinologė man skyrė bromkriptiną ir metforminą gerti.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 02 18, 17:15)
Padidėjęs prolaktinas?
Pas mane irgi padidėjęs prolaktinas...bet nežymiai, bet matyt jis sutrikdė mano ciklą ir pavertė kiaušides policistinėmis. Ir endokrinologė man skyrė bromkriptiną ir metforminą gerti.

Laba diena 4u.gif o koks jusu prolaktinas? smile.gif mano buvo 669, o po to n aturaliai nukrito iki 374, bbet vaistu neskyre jokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 02 18, 17:26)
Laba diena  4u.gif  o koks jusu prolaktinas? smile.gif mano buvo 669, o po to n aturaliai nukrito iki 374, bbet vaistu neskyre jokiu  ax.gif

Mano buvo apie 600 500 kiek dariau.
Tai dabar kartosiu kita menei po 3men vaistu gerimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 02 18, 16:15)
Padidėjęs prolaktinas?

Taip, PRL nuolat didelis-kiti dr.liepia tirtis nuo 1000, mano be Brom'o ~800, su vaistais numušu iki 200-300. Bet šis endokr.sako- pirmiausia išsitirkim ar nėra prolaktinomos, o paskui gydomės. Jis įdomiai aiškina-kai yra didelis PRL, jis įtakoja mažą E2, todėl man beveik neauga gleivinė (net Estradiolis neužaugindavo). Ir tai viena iš priežasčių, kodėl folikulai nekokybiški.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Ramune, o po kiek Jus mg gėrėte metformino kasdien? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2013 02 18, 21:13)
Sveikos. 4u.gif
Ramune, o po kiek Jus mg gėrėte metformino kasdien? g.gif

Sveika,

man endokrinologe buvo israsiusi po 850 mg x 2 dienoje. Is pradziu taip ir geriau. Bet viena karta baigesi mano vaistai, nuejau i vaistine, o ten 850 neturejo, tai pirkau 1000 mg ir geriau 2 kartus per diena. Pasakiau ginei, tai sake nieko blogo, viskas ok.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nustebinot-man dr. išrašė 1500mg Metforminą ir liepė gerti triskart dienoje blink.gif Grįžus namo dar patikrinsiu receptą, bet rodos gerai pamenu. Jeigu jums su PKS išrašo mažesnes dozes, kodėl man visai ne su tom bėdom toookią dozę? g.gif Keista, būtinai apsilankysiu pas jį prieš pradėdama vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 02 19, 16:22)
Sveikutės 4u.gif
Nustebinot-man dr. išrašė 1500mg Metforminą ir liepė gerti triskart dienoje blink.gif Grįžus namo dar patikrinsiu receptą, bet rodos gerai pamenu. Jeigu jums su PKS išrašo mažesnes dozes, kodėl man visai ne su tom bėdom toookią dozę? g.gif Keista, būtinai apsilankysiu pas jį prieš pradėdama vartoti.

Tikrai idomu g.gif. Nes jau mano doze nemaza buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 02 19, 17:28)
Tikrai idomu  g.gif. Nes jau mano doze nemaza buvo.

Atsiprašau, kad suklaidinau jus (ir save pačią blush2.gif )- patikrinau receptą, išrašyta po 500mg triskart dienoje. Bet vistiek jų negersiu, kol neturiu MRT ir nenuėjau dar kartą pas endokr.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 02 19, 20:13)
Atsiprašau, kad suklaidinau jus (ir save pačią blush2.gif )- patikrinau receptą, išrašyta po 500mg triskart dienoje. Bet vistiek jų negersiu, kol neturiu MRT ir nenuėjau dar kartą pas endokr.

Tai va as ir norejau klausti ar 1500 mg tai ne visos dienos norma smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Ar priimat naujikes blush2.gif ?
Ka tik po vizito pas gydytoja, nuosprendis - policistinines doh.gif Dare echo, vienoje kiausideje 8cd mate 14 foliu, kitoje 6, dariausi hormonu tyrimus ir vienas virsyja normas ( nors uzmusk nepamenu pavadinimo, siaubingai susijaudinus buvau, ot vista doh.gif ) darytas ciklo pradzioje, gavau siuntima darytis GN ir dar 21CD progesterona. Ziures ar vyksta ovuliacija, nors OT man rodo II saziningai per O ir pati jauciu ja unsure.gif
Sakykit, temutes pradzioje isvardinta nemazai pozymiu, sau galeciau priskirti du ar tris, ar yra kazkoks bendras gydymas, nes daktare apie gydyma nieko nesake blink.gif isvis kazkaip vos ne kaip normalu reiskini i tas mano policistitines ziuri g.gif
Po GN eisiu atgal ir jei viskas gerai startuosim su stimuliacija ir IUI...
Ar yra bent teorine galimybe naturaliai pastoti su sia diagnoze...?
Esu tokia pasimetus, neviltis ziauri apeme po vizito... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 20 vasario 2013 - 14:30
QUOTE(Bella Donna @ 2013 02 20, 15:29)
Sveikos, merginos,
Ar priimat naujikes blush2.gif ?
Ka tik po vizito pas gydytoja, nuosprendis - policistinines  doh.gif Dare echo, vienoje kiausideje 8cd mate 14 foliu, kitoje 6, dariausi hormonu tyrimus ir vienas virsyja normas ( nors uzmusk nepamenu pavadinimo, siaubingai susijaudinus buvau, ot vista  doh.gif ) darytas ciklo pradzioje, gavau siuntima darytis GN ir dar 21CD progesterona. Ziures ar vyksta ovuliacija, nors OT man rodo II saziningai per O ir pati jauciu ja unsure.gif
Sakykit, temutes pradzioje isvardinta nemazai pozymiu, sau galeciau priskirti du ar tris, ar yra kazkoks bendras gydymas, nes daktare apie gydyma nieko nesake blink.gif  isvis kazkaip vos ne kaip normalu reiskini i tas mano policistitines ziuri g.gif
Po GN eisiu atgal ir jei viskas gerai startuosim su stimuliacija ir IUI...
Ar yra bent teorine galimybe naturaliai pastoti su sia diagnoze...?
Esu tokia pasimetus, neviltis ziauri apeme po vizito... verysad.gif

Pas mane irgi PK...LH/FSH santykis 2, ovuliacija vyksta, bet neaišku,ar ji pas mane kokybiška. OT irgi rodo,kada O būna ir BT pakilimas būna....tai vat ir nežinau,kaip traktuoti tas mano policistines... Bet mano Prolaktinas dar sukilęs, gali būti,kad jis slopina ovuliaciją. Tai gavau gydymą - bromkriptinas ir metforminas ...geriu 3cia menesį... tikiuosi šį mėnesį papult pas ginių - pasižiūrėt, kas ir kaip rolleyes.gif
Atsakyti