QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 15, 08:26)
Istikro net nebuciau pagalvojus kad pradeti reikia nuo endokrinologo dekui as matuoju bkt,pirma men kai pradejau labai tiksliai parode ovuliacija,na as nusprendziau is to,kad temp buvo tolygi,tada staigiai krito ir vel soki lb aukstyn. O kitus men tai net nzn,labai jau netolygus tie grafikeliai gaunasi.o kada daryti ovul testa jei ciklas 40-50 dienu?
Beja del endokringologo, kazkada lb lb senai,maza dar buvo vesdavo mane mama ir zinau kad sake kad padidejus skydliauke pas mane,bet va poto apleidau viska ir nesitikrinau...kol nieko neskauda ir problemu nera kazkaip ir nejau pas daktarus....bet dabar kaip matau teks pradeti mindzioti gydyklu slenscius tik kad to laiko pasiutusiai nera,gryzti 1 ar 2 sav ir suspek kad gudrus viska
Beja del endokringologo, kazkada lb lb senai,maza dar buvo vesdavo mane mama ir zinau kad sake kad padidejus skydliauke pas mane,bet va poto apleidau viska ir nesitikrinau...kol nieko neskauda ir problemu nera kazkaip ir nejau pas daktarus....bet dabar kaip matau teks pradeti mindzioti gydyklu slenscius tik kad to laiko pasiutusiai nera,gryzti 1 ar 2 sav ir suspek kad gudrus viska
As irgi matuodavau BT, bet be echo nieko nesuprasdavau. OT taip pat man su PKS nerodydavo tiesos, nes pas mane visa laika buvo LH banga ir OT visada budavo II.
Bet kokiu atveju gydymas pradedamas nuo hormonu tyrimu jei prireiktu stimuliacijos, tada ir vyra dar reiketu tirti. Tik kad jei neturi galimybes apsilankyti pas gine apziurai, tai kazin ar apsiimtu stimuliuoti.