QUOTE(auroryte @ 2013 01 27, 20:12)
Atleiskit uz klausima, , Ramune,bet kiek Jums kainavo VK paslaugos?
Turiu siuntima i KMUK, bet dar nezinau, ar verta pradideti, nes tik laika sugaisciau, juolab , kai ir man iki KMUK 60 km.
Turiu siuntima i KMUK, bet dar nezinau, ar verta pradideti, nes tik laika sugaisciau, juolab , kai ir man iki KMUK 60 km.
Tavo vietoje as pabandyciau Gal bent kelis vizitus suderinsi. O jei dar tyrimu nesi pasidariusi, tai nereikes uz juos moketi. As i KMUK ejau pas gyd Tvarijonaviciene, kuri dirba VK jau su visais turimais, isskyrus vyro sperma. Bet tik ta viena karta ir buvau. Veliau iskart i VK ejau pas Visockiene.
O kaina tai labai ivairiai kiekviena cikla. Konsultacija ir echo tada dar kainavo 80 lt, paskutini karta jau 100 mokejau. Ziurint kokiu vaistu reikejo. Pirmiausia bandem su Clostu (kuris Lenkijoje su LT receptu kainuoja 15 PLN ), veliau prireike Gonalio, nes nuo Closto niekas neaugo. Paskutini cikla pries lap bandem Femara. Bet tada jau visiskai baigesi finansai, mane atleido is darbo, todel kitu vaistu, isskyrus Closta sau negalejau leisti. Issiprasiau lap ir po jos gydziausi tik Clostu, kurio visiskai pakako uzauginti 1 folikului, o pries tai visai neaugo nuo jo. Antra ciklo po lap dar ir Puregona pridejom. Kadangi gavosi labai brangus ciklas, todel norejom isbandyti viska, kas tik imanoma - darem IUI. Rezultate atejo mmm... O treciasis ciklas buvo tik su Clostu ir pavyko.
Be visu situ vaistu geriau dar Dexametazona, aspirina ir Dupha. O vizitai per cikla buvo mazdaug 3. Tad kainavo tikrai daug. Tiesa, ta musu laime truko 6 sav ir ivyko persileidimas. Po jo iskart vel planavom, bet naturaliai. Bet tik 2 ciklus. Treciaji nusprendziau stimuliuotis su Clostu ir vel pasiseke.