Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(auroryte @ 2013 01 27, 20:12)
Atleiskit uz klausima,  , Ramune,bet kiek Jums kainavo VK paslaugos?
Turiu siuntima i KMUK, bet dar nezinau, ar verta pradideti, nes tik laika sugaisciau, juolab , kai ir man iki KMUK 60 km.

Tavo vietoje as pabandyciau 4u.gif Gal bent kelis vizitus suderinsi. O jei dar tyrimu nesi pasidariusi, tai nereikes uz juos moketi. As i KMUK ejau pas gyd Tvarijonaviciene, kuri dirba VK jau su visais turimais, isskyrus vyro sperma. Bet tik ta viena karta ir buvau. Veliau iskart i VK ejau pas Visockiene.
O kaina tai labai ivairiai kiekviena cikla. Konsultacija ir echo tada dar kainavo 80 lt, paskutini karta jau 100 mokejau. Ziurint kokiu vaistu reikejo. Pirmiausia bandem su Clostu (kuris Lenkijoje su LT receptu kainuoja 15 PLN bigsmile.gif ), veliau prireike Gonalio, nes nuo Closto niekas neaugo. Paskutini cikla pries lap bandem Femara. Bet tada jau visiskai baigesi finansai, mane atleido is darbo, todel kitu vaistu, isskyrus Closta sau negalejau leisti. Issiprasiau lap ir po jos gydziausi tik Clostu, kurio visiskai pakako uzauginti 1 folikului, o pries tai visai neaugo nuo jo. Antra ciklo po lap dar ir Puregona pridejom. Kadangi gavosi labai brangus ciklas, todel norejom isbandyti viska, kas tik imanoma - darem IUI. Rezultate atejo mmm... O treciasis ciklas buvo tik su Clostu ir pavyko.
Be visu situ vaistu geriau dar Dexametazona, aspirina ir Dupha. O vizitai per cikla buvo mazdaug 3. Tad kainavo tikrai daug. Tiesa, ta musu laime truko 6 sav ir ivyko persileidimas. Po jo iskart vel planavom, bet naturaliai. Bet tik 2 ciklus. Treciaji nusprendziau stimuliuotis su Clostu ir vel pasiseke.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 01 27, 21:51)
Tavo vietoje as pabandyciau  4u.gif Gal bent kelis vizitus suderinsi. O jei dar tyrimu nesi pasidariusi, tai nereikes uz juos moketi. As i KMUK ejau pas gyd Tvarijonaviciene, kuri dirba VK jau su visais turimais, isskyrus vyro sperma. Bet tik ta viena karta ir buvau. Veliau iskart i VK ejau pas Visockiene.
O kaina tai labai ivairiai kiekviena cikla. Konsultacija ir echo tada dar kainavo 80 lt, paskutini karta jau 100 mokejau. Ziurint kokiu vaistu reikejo. Pirmiausia bandem su Clostu (kuris Lenkijoje su LT receptu kainuoja 15 PLN  bigsmile.gif ), veliau prireike Gonalio, nes nuo Closto niekas neaugo. Paskutini cikla pries lap bandem Femara. Bet tada jau visiskai baigesi finansai, mane atleido is darbo, todel kitu vaistu, isskyrus Closta sau negalejau leisti. Issiprasiau lap ir po jos gydziausi tik Clostu, kurio visiskai pakako uzauginti 1 folikului, o pries tai visai neaugo nuo jo. Antra ciklo po lap dar ir Puregona pridejom. Kadangi gavosi labai brangus ciklas, todel norejom isbandyti viska, kas tik imanoma - darem IUI. Rezultate atejo mmm... O treciasis ciklas buvo tik su Clostu ir pavyko.
Be visu situ vaistu geriau dar Dexametazona, aspirina ir Dupha. O vizitai per cikla buvo mazdaug 3. Tad kainavo tikrai daug. Tiesa, ta musu laime truko 6 sav ir ivyko persileidimas. Po jo iskart vel planavom, bet naturaliai. Bet tik 2 ciklus. Treciaji nusprendziau stimuliuotis su Clostu ir vel pasiseke.

Labai dekui uz issamu atsakyma. 4u.gif
Parasysiu, kaip nuspresiu, ka pavyks suderinti. ax.gif
Bet aš vistiek nesuprantu gyvenimiškų dėsnių ir tiesų, kodėl žmonės, kurie nori vaikų, jų negali susilaukti, arba susilaukia labai sunkiai.
o visokie pijokai prisigimdo jų tiek ir tiek,ir nelaukiamų,ir nemylimų. Arba šiaip va moterys saugosi belenkaip, o vistiek netyčiuka sužkimba. g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2013 01 27, 21:58)
Labai dekui uz issamu atsakyma. 4u.gif
Parasysiu, kaip nuspresiu, ka pavyks suderinti.  ax.gif
Bet aš vistiek nesuprantu gyvenimiškų dėsnių ir tiesų, kodėl žmonės, kurie nori vaikų, jų negali susilaukti, arba susilaukia labai sunkiai.
o visokie pijokai prisigimdo jų tiek ir tiek,ir nelaukiamų,ir  nemylimų. Arba šiaip va moterys saugosi belenkaip, o vistiek netyčiuka sužkimba. g.gif

As zinok jau nebepykstu ant likimo ir neieskau atsakymu i tokius klausimus... Dziaugiuosi, kad pagaliau nesioju stebukla po sirdimi ir net neabejoju, kad musu kudikis bus milijona kartu mylimesnis nei tu, kurios nepatyre tokiu sunkumu. Kartais is nesciuju girdziu nusiskundimus apie depresija, o as tik tyliai nusisypsau... Apie jokias depresijas, blogas nuotaikas nedristu ne pagalvoti, nes tai buvo vienintelis mano prasymas ir noras, kuris pagaliau pildosi. Vienintele mano beda - nerimas del to, kad mano mazutei butu viskas gerai ir kad ji butu sveika.
Dabar gal ir naiviai Tau atrodo, bet tikrai tikrai visos pastoja su PKS. As irgi maniau, kad visoms, bet tik ne man taip bus. Bet D nepamirsta tu, kurie siekia tikslo 4u.gif
Atsakyti
Kas lankosi KMUK, pas kokius ginius einate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 01 27, 23:21)
As zinok jau nebepykstu ant likimo ir neieskau atsakymu i tokius klausimus... Dziaugiuosi, kad pagaliau nesioju stebukla po sirdimi ir net neabejoju, kad musu kudikis bus milijona kartu mylimesnis nei tu, kurios nepatyre tokiu sunkumu. Kartais is nesciuju girdziu nusiskundimus apie depresija, o as tik tyliai nusisypsau... Apie jokias depresijas, blogas nuotaikas nedristu ne pagalvoti, nes tai buvo vienintelis mano prasymas ir noras, kuris pagaliau pildosi. Vienintele mano beda - nerimas del to, kad mano mazutei butu viskas gerai ir kad ji butu sveika.
Dabar gal ir naiviai Tau atrodo, bet tikrai tikrai visos pastoja su PKS. As irgi maniau, kad visoms, bet tik ne man taip bus. Bet D nepamirsta tu, kurie siekia tikslo  4u.gif

Ačiū už gražius žodžius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 01 27, 22:21)
al ir naiviai Tau atrodo, bet tikrai tikrai visos pastoja su PKS. As irgi maniau, kad visoms, bet tik ne man taip bus. Bet D nepamirsta tu, kurie siekia tikslo  4u.gif

tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi į Jūsų gretas!
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2013 02 07, 17:08)
Jungiuosi į Jūsų gretas!

Sveika prisijungusi smile.gif 4u.gif

O as nezinau kur detis is dziaugsmo. As irgi turiu PKS, ir puse metu mazdaug su MB bandom bandom..Ir pavyko! nestuke.gif

Dar pries geras 10 dienu skaiciau apie si sindroma viska, ka tik radau. Ieskojau informacijos apie nevaisingas poras. Tyrimus. Gydyma ir tt. O pasirodo jau buvau nestuke smile.gif taip kad nenusiminkit, viskas bus gerai ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2013 02 07, 17:33)
Sveika prisijungusi smile.gif  4u.gif

O as nezinau kur detis is dziaugsmo. As irgi turiu PKS, ir puse metu mazdaug su MB bandom bandom..Ir pavyko! nestuke.gif

Dar pries geras 10 dienu skaiciau apie si sindroma viska, ka tik radau. Ieskojau informacijos apie nevaisingas poras. Tyrimus. Gydyma ir tt. O pasirodo jau buvau nestuke smile.gif taip kad nenusiminkit, viskas bus gerai !  4u.gif

Didžiausi sveikinimai! 4u.gif Sveikatos ir džiugių akimirkų!
Aš kol kas dar neplanuoju vaikelio. Bet užtat turiu PKS ir visus simptomus beveik. Tad gyvenimas ne gyvenimas.. Tiesiog norėjosi pasiskaitinėti, išsikalbėti šiek tiek. Ir pasakyti, kad PKS užkniso juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2013 02 07, 15:38)
Jungiuosi į Jūsų gretas!

Sveika prisijungusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(soula @ 2013 02 07, 16:33)
Sveika prisijungusi smile.gif  4u.gif

Dar pries geras 10 dienu skaiciau apie si sindroma viska, ka tik radau. Ieskojau informacijos apie nevaisingas poras. Tyrimus. Gydyma ir tt. O pasirodo jau buvau nestuke smile.gif taip kad nenusiminkit, viskas bus gerai !  4u.gif

O kaip dziugu smile.gif sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif saunu, kad greitai ir naturaliai pasiseke nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos!
Norėjau pasiteirauti kaip sekasi kovoti su svoriu? Nes aš jau baigiu nuleisti rankas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2013 02 12, 17:55)
Sveikos!
Norėjau pasiteirauti kaip sekasi kovoti su svoriu? Nes aš jau baigiu nuleisti rankas sad.gif

Sunkiai, rodos, kad jis stovi vietoj.. Jei nepaslaptis, kiek sveriate ir koks ugis? Gal netaip ir daug jums reikia numesti 4u.gif
Atsakyti