QUOTE(Ramune! @ 2013 01 26, 19:03)
Nei KT, nei lap neisgydys sios ligos. Sako kartais hormonai susitvarko po gimdymo... Bet lap man buvo vienintelis issigelbejimas. Kiausidziu drilingas, t.y. subadymas, kartais padeda naturaliai vykti O. Mano atveju naturaliai niekas nevyko net ir po to, bet zymiai daug mazesnemis dozemis vaistu reikejo. Be to, ei ne lap, tai gal dar iki siol butume myne VK slenksti. As dziaugciausi tokiu gines pasiulymu, nes man paciai netrumpai reikejo ikalbineti savo gine.
Labai drisciau abejoti tuo teiginiu, kad daugumai pavyksta po KT daug kartu bandziau, nei karto neuzkibo. Mano gine siule is varianta jau kai visai nieko nebeliko, viskas isbandyta buvo. Sako pabandom, kartais suveikia. Bet as jei planuoju, tai man sazine neleidzia gerti KT. Todel issiprasiau lap. Po kurios labai greitai pasiseke. O jau masciau apie IVF, net del kainu buvau issiklausinejus savo gines.
Labai drisciau abejoti tuo teiginiu, kad daugumai pavyksta po KT daug kartu bandziau, nei karto neuzkibo. Mano gine siule is varianta jau kai visai nieko nebeliko, viskas isbandyta buvo. Sako pabandom, kartais suveikia. Bet as jei planuoju, tai man sazine neleidzia gerti KT. Todel issiprasiau lap. Po kurios labai greitai pasiseke. O jau masciau apie IVF, net del kainu buvau issiklausinejus savo gines.
kiekvienam skirtingai.O AS TIKIU KAD MAN TAI PADES.vis geriau nei nieko nedaryt ir tiketis kad mm prasides kai ir taip 11men ju nebuvo.kiekvienos atvejis skirtingas yra ir kiekvienos nuomone yra skirtinga siuo klausimu