Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukės

QUOTE(Ramune! @ 2013 01 23, 13:03)
Del OT, tai esant PKS jie daznai neveiksmingi. Nes turint policistines, visa laika rodo LH banga, vadinasi OT visada bus teigiami, t.y. rodys II.

cia as turbut busiu ta isimtis is taisykles arba buna ir tokiu variantu, kad man OT niekad niekad niekad nerode II.
Iki kokios 25CD isvis budavo balta balta kur dairais... veliau ciut ciut smesteledavo antra juostele ir veliau vel sniego baltumo...

pirma karta isvydau dvi ryskias OT tik vartodama Closta.
Atsakyti
QUOTE(#AG# @ 2013 01 23, 20:30)
cia as turbut busiu ta isimtis is taisykles arba buna ir tokiu variantu, kad man OT niekad niekad niekad nerode II.
Iki kokios 25CD isvis budavo balta balta kur dairais... veliau ciut ciut smesteledavo antra juostele ir veliau vel sniego baltumo...

pirma karta isvydau dvi ryskias OT tik vartodama Closta.

Tai tau turbut niekad naturaliai ir nevykdavo O. O jei ji ir vykdavo, bet rodydavo labai neryskia juostele, tai turbut nekokybiska. Nemanau, kad esi isimtis, tiesiog turint PKS, daznai visa laika buna LH banga. Svarbiausia, kad vaistu pagalba vis delto vyksta O 4u.gif
Atsakyti
Na va prakalbom apie OT testus. Man jie irgi būdavo per ilgai teigiami. Vėjus rodydavo. Nesutapdavo su BT parodymais. Praktiskai VISADA būdavo dvi II , tik ne visada vieno ryškumo. Mečiau OT naudojimą.
Pagal BT man O vyksta, bet netvarka su hormonais, nes mažokas temperatūros skirtumas tarp I ir II fazės.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2013 01 23, 22:07)
Na va prakalbom apie OT testus. Man jie irgi būdavo per ilgai teigiami. Vėjus rodydavo. Nesutapdavo su BT parodymais. Praktiskai VISADA būdavo dvi II , tik ne visada vieno ryškumo. Mečiau OT naudojimą.
Pagal BT man O vyksta, bet netvarka su hormonais, nes mažokas temperatūros skirtumas tarp I ir II fazės.

BT metodas man taip pat nebuvo labai patikimas. Bet kartu su echo thumbup.gif Be to, net ir pastojus dar ilgai negalejau mesti BT iprocio smile.gif Man tikrai buvo idomu stebeti.
Beje, antroje ciklo fazeje su BT pagalba sutaupiau nemazai pinigu, nes nereikejo be reikalo gadinti NT. Tas man labiausiai patiko.
Atsakyti
O sakykit, ar butina naudoti kt ar dar kokius vaistus, jei turi PKS? Jei as noriu naturaliai dar pabandyti pastoti ar man nekenks, kad nieko nevartoju? smile.gif nes dabar taip ir gaunasi, kad kol darausi tyrimus ir lauk,iu ats tol nenaudoju nei kt nei dar kazko smile.gif Man tik baisu ar negali buti blogai kas nors taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 01 24, 02:30)
O sakykit, ar butina naudoti kt ar dar kokius vaistus, jei turi PKS? Jei as noriu naturaliai dar pabandyti pastoti ar man nekenks, kad nieko nevartoju? smile.gif nes dabar taip ir gaunasi, kad kol darausi tyrimus ir lauk,iu ats tol nenaudoju nei kt nei dar kazko smile.gif Man tik baisu ar negali buti blogai kas nors taip smile.gif

o tau kokius nors vaistus skyre? g.gif manau jei dar ne visi tyrimai atlikti ir nieko nevartoji nieko tokio, nes visgi vaistai skiriami pagal tai kokie tyrimu rezultatai g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Akva, as taip pat manau, kad kol daraisi tyrimus, gali leisti pailseti organizmui. Tik jei tau nebuna naturaliai mmm, tai ilgai irgi nesveika, reikia, kad gimda issivalytu nors retkarciais. Bet kaip sakiau, kol daraisi tyrimus, tikrai nepakenks.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man jau pries kuri laika taip pat buvo nustatyta PKS verysad.gif siandien buvau pas gydytoja,pasiule gydytis geriant kontraceptikus, esu skeptiska, kadangi bandome pastoti, man iskilo toks klausimas, kodel mano buvusi gydytoja siule laparoskopijos budu gydytis?
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2013 01 24, 11:23)
sveikos 4u.gif
man jau pries kuri laika taip pat buvo nustatyta PKS verysad.gif siandien buvau pas gydytoja,pasiule gydytis geriant kontraceptikus, esu skeptiska, kadangi bandome pastoti, man iskilo toks klausimas, kodel mano buvusi gydytoja siule laparoskopijos budu gydytis?

Tavo buvusios gydytojos sprendimas labai geras thumbup.gif
Atsakyti
o man kaip tik gine pradzioj israse kt kad bent mm atsirastu nes beveik 11men nebuvo mm doh.gif o ir nemazai moteru zinau kurioms esant pks skiria kt g.gif va ir man beliko du menesiai pagert ir bandysim nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2013 01 24, 11:55)
Labas rytas,

Akva, as taip pat manau, kad kol daraisi tyrimus, gali leisti pailseti organizmui. Tik jei tau nebuna naturaliai mmm, tai ilgai irgi nesveika, reikia, kad gimda issivalytu nors retkarciais. Bet kaip sakiau, kol daraisi tyrimus, tikrai nepakenks.

Man buna mmm, ciklas 30-40 d, dazniausiai smile.gif tai gerai, tuomet dar palauksiu, nes KMUK labai ilgai tenka laukti tyrimu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(moonlightly @ 2013 01 24, 11:23)
o tau kokius nors vaistus skyre? g.gif manau jei dar ne visi tyrimai atlikti ir nieko nevartoji nieko tokio, nes visgi vaistai skiriami pagal tai kokie tyrimu rezultatai g.gif

Man PKS diagnozavo pries 7men, tada siunte pas endokrinologe, ji vel kartojo visus tyrimus ir vel pasake ta pati del PKS, davar dar laukiu prolaktino ats, nes praeita karta buvo jis 669. Tai gyvenu laukime, be jokiu vaistu, bandem naturaliai, bet aisku nieko.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 01 24, 19:20)
Man buna mmm, ciklas 30-40 d, dazniausiai smile.gif tai gerai, tuomet dar palauksiu, nes KMUK labai ilgai tenka laukti tyrimu  ax.gif
Papildyta:

Man PKS diagnozavo pries 7men, tada siunte pas endokrinologe, ji vel kartojo visus tyrimus ir vel pasake ta pati del PKS, davar dar laukiu prolaktino ats, nes praeita karta buvo jis 669. Tai gyvenu laukime, be jokiu vaistu, bandem naturaliai, bet aisku nieko..  ax.gif
tai va palauk visu rezultatu tyrimu, nes man visi buvo atlikti ir trys gydytojai sake kad pks, bet va kauno klinikose endokrinologe vienintele sake atvirksciai blink.gif
Atsakyti