Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2012 11 23, 18:11)
na rasykit, jei norite Vilniuje atsiimt, duosiu kontaktus, dar kol kas nesiusta 4u.gif

Gal ir mano yra kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 23, 20:16)
kristi kokia galurine kaina gavosi.? As i juos ir vis paziuriu...

su atsiuntimu gavosi 231.75 4u.gif nu pigiau neri LT jau su 40 proc nuolaida 4u.gif Tik nustebau, kad jie sveria nemazai 1058 g o LT puslapi svoris parasytas buvo 358 g kazkas tokio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 lapkričio 2012 - 19:24
QUOTE(happy @ 2012 11 23, 21:16)
kristi kokia galurine kaina gavosi.? As i juos ir vis paziuriu...

Ir nuorodą, prašom ax.gif
Atsakyti
Keen sierra

mano ketvirta spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 23, 16:55)
Beje,mačiau šian ''gyvai'' MK Hamilton-tai nekažką...labai nekažką... veltui jūs dėl jos taip svaigstat... Suprantu,kad ji iš visų ''It Bags'' kainos prasme įkandamiausia,bet tos grandinės ir blėka ant priekio-kai iš lenkiškų madų katalogo,subtilumo negausiai,neįsivaizduoju,kaip kukliai su tokia terba einant reikėtų rengtis,kad neatrodytum kai Pronina  pomidorai2.gif

Gyvai ji tikrai ne kazka. Bet va, moterys svaigsta, matyt yra del ko biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 23, 17:27)

nufyrintos stiliaus detalės nuo Hermes,blynas-nuo Versace,lenciūgai-nuo kažkieno žalmargės ax.gif

Amen lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pajar

parsisiuntem, taciau per mazi verysad.gif , imetu cia gal kas nores: Pajar, 39 dydis, pamazintas, realus dydis yra 38. Jei ka sudomins i AZ.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 11 23, 19:44)
Pajar

parsisiuntem, taciau per mazi  verysad.gif , imetu cia gal kas nores: Pajar, 39 dydis, pamazintas, realus dydis yra 38. Jei ka sudomins i AZ.

4u.gif

Parašykit,plyyyz ,vidpadžio ilgį,orientuotis bus lengviau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(julijandra. @ 2012 11 23, 11:47)
ar turite izsakymu is banarepublik,nuo sale -40% dar

turim gap oldnavy, o jie perkasi visi kartu ir kodus galima kiekvienai parduotuvei ivesti kai perkama kartu.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 23, 18:01)
na kur juodasis penktadis??? ką griebiam???  biggrin.gif

http://www.landsend....H=Shopping_Cart  na žinovės, kaip jums šie pukai??? pakanka? gal kas žino kaip dydžiai, jei nešioju L, imti M  g.gif
nu jetus kaip parūpo, parodykit  bigsmile.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Dėl liemenės šilumos nežinau, bet jeigu LT L dydį perkat, tada jamkit M. Matavausi šiandien M. Tai geras man buvo nors čia į M nebežiūriu. Man gal trumpoka būtų, bet aš 180 cm

Tiesa... labai dėkui už tobulą darbą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redos: 23 lapkričio 2012 - 20:01
ar 6pm turite dar papildomą nuolaidą? reik su kailiu batų kaip Bearpaw sakykim... gal kas dar kur pigiau nei 60 dol.užmatėt, dėkinga būčiau 4u.gif

QUOTE(Redos @ 2012 11 23, 19:58)
Dėl liemenės šilumos nežinau, bet jeigu LT L dydį perkat, tada jamkit M. Matavausi šiandien M. Tai geras man buvo nors čia į M nebežiūriu. Man gal trumpoka būtų, bet aš 180 cm

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 23, 20:00)
ar 6pm turite dar papildomą nuolaidą? reik su kailiu batų kaip Bearpaw sakykim... gal kas dar kur pigiau nei 60 dol.užmatėt, dėkinga būčiau 4u.gif
ačiū  4u.gif

batai
įitiems dar -45 proc taikosi
Atsakyti
Mergaites, ar grazi tokia odinuke http://www.ideeli.co...est_view/267306
gal kas zino ,kaip kokybe,ar nebus kieta?
Atsakyti