proksi,ar tau nesarmata? seną žmogų vaikyt
http://www.rugby.com...?ab=topnav_sale
QUOTE(linkasta @ 2012 11 25, 12:52)
šaunuolė mergytė
o tas daiktas irgi , nespėjau dar normaliai apžiūrėt, kaip jis ten veikia, bet man jo jau reik
o tas daiktas irgi , nespėjau dar normaliai apžiūrėt, kaip jis ten veikia, bet man jo jau reik
pabandysim, pasakysiu ar verta
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 25, 12:56)
sugalvojau reik Taurei pradėt teikt ''išankstinio apmokėjimo ''paslaugas
mėnesio pradžioj pervedi sumą,kurią gali ištaškyt,ir užsakinėja,kol piginai baigiasi labai naudinga būtų išprotėjusioms pirkėjoms
Taure,duok sąskaitų,nes mes gražiuoju neapsiraminsim
mėnesio pradžioj pervedi sumą,kurią gali ištaškyt,ir užsakinėja,kol piginai baigiasi labai naudinga būtų išprotėjusioms pirkėjoms
Taure,duok sąskaitų,nes mes gražiuoju neapsiraminsim
Gafsiuk, tavo mintis geniali, bet taip perkasi kelios pirkejos jau ne vienus metus
QUOTE(Taurė @ 2012 11 25, 20:29)
Gafsiuk, tavo mintis geniali, bet taip perkasi kelios pirkejos jau ne vienus metus
man kaip žirafai...lėtai daeina
Nusiunciau pedkelniu uzsakyma gerdulkai is hautelook, bet bijau, kad nenupirks man Kiba prasyt kazko, kad uz mane nusiustu
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 25, 22:26)
cia tau sarmata, as siandien ne tik sena, bet ir ligota spaudimas beveik nulinis,galva svaigsta kaip vertaliotas tik ir guliu
QUOTE(proksi @ 2012 11 25, 13:38)
cia tau sarmata, as siandien ne tik sena, bet ir ligota spaudimas beveik nulinis,galva svaigsta kaip vertaliotas tik ir guliu
reik vaistu is drugtore
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 25, 20:26)
Vos neatidariau nuorodos
QUOTE(Taurė @ 2012 11 25, 20:29)
Pabande parasykit butinai. Man irgi idomu ar nesunku ten Video paziurejau, tai ne taip papr sta atrodo
QUOTE(Taurė @ 2012 11 25, 20:31)
Nusiunciau pedkelniu uzsakyma gerdulkai is hautelook, bet bijau, kad nenupirks man Kiba prasyt kazko, kad uz mane nusiustu
Cia turbut tu viena is tu merginu, kurios limita turi menesio Jau isnaudojai, kad Gerdulka nei pedkelniu nebeperka
Sveikos, reikia patarimo, jei Keen batai tiko 10.5 puse dydzio, tai Nine West batelius ir imti 10.5 dydi ar geraiu 10 su 27 cm peda
Gal renkate ar yra norinčių jungtis - 50$ off nuo 200$ - http://shop.mattel.c...egoryId=3812304
Aš esu nusiuntusi
Aš esu nusiuntusi
http://1stopkidzshop...mp;e=47b79dc00a
1stopkidzshop.com Cyber Monday 2012 Special. Take an additional $3.00 off each pair of shoes Monday only! View this email in your browser
Cyber Monday Sale
Take an additional
$3.00 OFF
Each pair of Shoes
Monday, 11/26/2012 Only
Papildyta:
Butinai pasakysiu, man paciai idomu kaip ten veikia tas mezgimas
gerdulka skriaudzia mane, bijau kaip mokytojos. Slepiu skudurus kaip spargalkes
1stopkidzshop.com Cyber Monday 2012 Special. Take an additional $3.00 off each pair of shoes Monday only! View this email in your browser
Cyber Monday Sale
Take an additional
$3.00 OFF
Each pair of Shoes
Monday, 11/26/2012 Only
Papildyta:
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 25, 13:46)
Vos neatidariau nuorodos
Pabande parasykit butinai. Man irgi idomu ar nesunku ten Video paziurejau, tai ne taip papr sta atrodo
Cia turbut tu viena is tu merginu, kurios limita turi menesio Jau isnaudojai, kad Gerdulka nei pedkelniu nebeperka
Butinai pasakysiu, man paciai idomu kaip ten veikia tas mezgimas
gerdulka skriaudzia mane, bijau kaip mokytojos. Slepiu skudurus kaip spargalkes