Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Talbots dedu, kodukas HOLIDAY 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spot @ 2012 11 24, 13:42)
Mergaites, kaip jums tokie batai? Reikia patarimo... Ar atitinka dydis?

http://www.ideeli.co...3978?from_ppr=1

pati bato forma labai grazi, bet kulno noretusi nors truputi siaurejancio zemyn ir tokios pat spalvos kaip batas arba bent kiek tamsesnio nei dabar yra g.gif
Del dydzio tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 24, 21:01)
pati bato forma labai grazi, bet kulno noretusi nors truputi siaurejancio zemyn ir tokios pat spalvos kaip batas arba bent kiek tamsesnio nei dabar yra  g.gif
Del dydzio tai nezinau.

Del kulno labiausiai ir abejoju sad.gif labai reikia tokio tipo batu, jei kas uzmatysit, garsiai saukite, busiu dekinga smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spot @ 2012 11 24, 21:05)
Del kulno labiausiai ir abejoju sad.gif labai reikia tokio tipo batu, jei kas uzmatysit, garsiai saukite, busiu dekinga smile.gif smile.gif smile.gif

man tai visai gražūs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 24, 21:26)
Ir as radau  bigsmile.gif  thumbup.gif Siunciu uzsakyma, junkites merginos Clearance prekem dar -25% Nike  bigsmile.gif

Gal galima clearance nuorodą 4u.gif Kažkaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 14:08)
man tai visai gražūs cool.gif

man akis bado persviesus kulnas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 24, 21:12)
man akis bado persviesus kulnas  g.gif

o man kaip tik tokie ''su draivu'' atrodo rolleyes.gif dėl to kulno;mėgstu visokius nestandartus unsure.gif tada šviesūs gali būt pirštinės/kepurė/šalikas pvz... ir nosis gera,nei per buka,nei per smaila g.gif ,ir su pėdkelnėm šviesiom vilnonėm bei trumpesniu sijonu smagiai atrodytų...taip ...prancūziškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 24 lapkričio 2012 - 21:18
ateinu su padėka Taurei ir jos komandai - už Beapraw batus ir vyro škarpukus 4u.gif , pagaliau turėsiu normalius laisvalaikinius žieminius batus thumbup.gif

Ir ačiū visoms patarusioms dėl dydžio, 10 dydis mano pėdos ilgiui kaip tik, o erdvės pakanka, net ir su stora kojine 4u.gif

vienas įdomus dalykas šiuose batuose: vidpadukas kailinis, užkulnis ir visas aulas viduje avikailis, o visur kiutur bato viduje tik oda, jokio pašiltinimo. Tad su vilnone kojine idealiai thumbup.gif

http://www.amazon.co...s=Bearpaw Kayla
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2012 11 24, 21:11)
Gal galima clearance nuorodą  4u.gif  Kažkaip nerandu  doh.gif

http://store.nike.co...100701/hf-37001 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 24, 22:18)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 11 24, 22:17)
ateinu su padėka Taurei ir jos komandai - už Beapraw batus ir vyro škarpukus 4u.gif , pagaliau turėsiu normalius laisvalaikinius žieminius batus  thumbup.gif

Ir ačiū visoms patarusioms dėl dydžio, 10 dydis mano pėdos ilgiui kaip tik, o erdvės pakanka, net ir su stora kojine  4u.gif

o kelinta dydi europini nesiojat?
uzsisakiau Bearpaw'us, ne si modeliuka tik, bet irgi 10 ir meldziuos, kad tiktu dydis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 21:16)
o man kaip tik tokie ''su draivu'' atrodo rolleyes.gif dėl to kulno;mėgstu visokius nestandartus unsure.gif tada šviesūs gali būt pirštinės/kepurė/šalikas pvz... ir nosis gera,nei per buka,nei per smaila g.gif ,ir su pėdkelnėm šviesiom vilnonėm bei trumpesniu sijonu smagiai atrodytų...taip ...prancūziškai biggrin.gif

Pradedu gundytis smile.gif gal zinai ar atitinka dydis? Ir idomu kaip su blauzdos plociu? Mano siaura, o dydis 39-40, manau 9 tiktu.
Atsakyti