Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2012 11 24, 20:49)
Grazus, ziuriu ir tokio tipo. Ir labai ju noreciau, bet visvien man reikia kazko dar vos vos aukstesnio. As gi zemauge, priedo dabar "pavaglius". Visai be kulno no good  doh.gif

Man gal pirmi AnneKlein visai gražiai žiūrisi iš tų trijų..
O tuose Franco kažkas keisto.. abiejuose.. neproporcingai platus viršus g.gif

Gafsa, kokia iškalbinga.. nuorodomis "kritikuoja" cool.gif

Ai, nekreipiam dėmesiaus.. kol aš vyrukus ganau, jos jau "apsipirko" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 24 lapkričio 2012 - 19:18
Gafsiuk, gal surasi odine ar verstos odos rankinuka apie 200 lt. ? kazko man nesiseka sad.gif o modeliukas va kaip tas ecco , nes jau raunasi man mintys i galva, kad gal nereikejo grazinti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 24, 19:12)
va jie mano batai, ko taip ilgai slepei ?  ploja.gif Jamu  assa.gif Aciu panos uz pagalba ir uzuojauta "sergantiems"  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 11 24, 19:15)
Gafsiuk, gal surasi odine ar verstos odos rankinuka apie 200 lt. ? kazko man nesiseka sad.gif o modeliukas va kaip tas ecco , nes jau raunasi man mintys i galva, kad gal nereikejo grazinti ?  g.gif

Proksi,pasakysiu tiesiai be vyniojimo į vatą-gražių rankinukų po 200lt ,odinių,planine tvarka -NEBŪNA. Nebent stebuklas įvyktų,kažkokios turbo/mega/super nuolaidos... Tokių,kokie daugumai atrodo-VAU bigsmile.gif -adekvati,sutinkama realybėje,kaina sukasi apie 100$ geriausiu atveju...
Iš visų matytų rankinių dabar yra kone geriausias kainos/kokybės santykis tų zomšinių Tignanello Boscovs.com ,po 59-79$
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 12:14)
lotuliukas.gif po televizorium pasikišus laikiau lotuliukas.gif

ir su malonumu mane vakar kankinai lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 24, 19:06)
Reiskias tikrai reikia tos tases, jei dar vis akyse stovi  unsure.gif

tai,kad neberandu jau jos.. Ieskojau info gal kur yra diesel kolecijos pameciui sudetos, bet neradau.. schmoll.gif

QUOTE(proksi @ 2012 11 24, 19:15)
Gafsiuk, gal surasi odine ar verstos odos rankinuka apie 200 lt. ? kazko man nesiseka sad.gif o modeliukas va kaip tas ecco , nes jau raunasi man mintys i galva, kad gal nereikejo grazinti ?  g.gif

jei tai tavo svajoniu tase tai reikejo pirrkti ja.. Man tai nemalonu liesti dermantina, jau geriau tada medziagine tase.. Jei taves tokie pojuciai nekankina- pirk..
Atsakyti
O man nuo vakar odine striuke pavasariui is galvos neiseina, gal kas pakritikuos,tai apsiraminsiu http://www.ideeli.co...st_view/2673066
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 24, 19:25)

jei tai tavo svajoniu tase  tai reikejo pirrkti ja.. Man tai nemalonu liesti dermantina, jau geriau tada medziagine tase.. Jei taves tokie pojuciai nekankina- pirk..

Visiškai sutinku -medžiaginės tašės yra gėris wub.gif tikrai daug gražiau nei eilinis pakaitalas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantaO @ 2012 11 24, 19:26)
O man nuo vakar odine striuke pavasariui is galvos neiseina, gal kas pakritikuos,tai apsiraminsiu  http://www.ideeli.co...st_view/2673066

Kaina gera,kokybė Kenneth Cole vidutiniška,dydžiai paprastai atitinka,tinka ilgoms rankoms ax.gif
Jei patinka,ir kaina tinkama-jamkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2012 11 24, 12:26)
O man nuo vakar odine striuke pavasariui is galvos neiseina, gal kas pakritikuos,tai apsiraminsiu  http://www.ideeli.co...st_view/2673066

man nepatinka striukes ir paltai su dirzais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 21:20)
Proksi,pasakysiu tiesiai be vyniojimo į vatą-gražių rankinukų po 200lt zomšinių Tignanello Boscovs.com ,po 59-79$

sutinku, tik Tignanello tos zomsine man per maza verysad.gif tinka viskas - kaina, medziaga, modeliukas.
Atsakyti
Labas, gal zinot kur vaikisku laikroduku paieskoti? Mazdaug 6-7 metu mergytei.

Sios populiarios pizamytes, naktinukai yra is polisterolio? Tai jos tokios kaip buna moteriski naktinukai? Ar kokybiskas tas polisterolis?

naktinukai mergaitems

Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 24 lapkričio 2012 - 19:43
QUOTE(proksi @ 2012 11 24, 19:35)
sutinku, tik Tignanello tos zomsine man per maza  verysad.gif  tinka viskas - kaina, medziaga, modeliukas.

tada belieka optimizuot pirkinius ir taupyt...nes prireiks dar litų mastau.gif
Atsakyti